The Sopranos Tour

Koop tickets nu
The Sopranos Tour NY

The Sopranos Tour is dé manier om uzelf onder te dompelen in de wereld van Tony Soprano en zijn familie. Tijdens de bustour komt u langs meer dan 40 filmlocaties van de bekende serie en komt u van alles te weten over het leven van de Soprano familie. Zit op Tony’s plek bij Holsten’s Diner, neem een drankje bij Bada Bing! en ga op de foto met een acteur van de serie, die ook de gids zal zijn!

Boek uw tickets voor The Sopranos Tour hier

Contents

Het leven van de Sopranos

De New York Sopranos tour begint op de hoek van 7th Avenue en 39th Street, waar u uw gids ontmoet voor het beeld van een enorme knoop. De tourguide is een acteur die een rol heeft gehad in de serie of als figurant heeft gespeeld, waardoor u nog meer kennis over The Sopranos kunt opdoen. Eenmaal in de bus, gaat u richting New Jersey. Net als in de intro van de serie ziet u de skyline van Manhattan en de uitgang van de Lincoln Tunnel. Vervolgens komt u onder andere langs plekken zoals Pizza Land, de Muffler Man, St. Cecilia’s Parish en de oprit van de Pulaski Skyway die aan het einde van elke aflevering te zien is.

The Sopranos Tour - Holstens The Sopranos Tour - Muffler Man

The Sopranos Tour duurt ongeveer 4 uur en stopt bij verschillende locaties. Zo kunt u een bezoek brengen aan de beruchte strip club Satin Dolls (Bada Bing!), die nog steeds als stripclub in gebruik is, en u gaat langs Holsten’s Diner. Hier kunt u plaatsnemen in de booth waar de laatste scène is opgenomen en iets te eten bestellen.

Erics Tip: “Ik raad aan om voor de tour een paar afleveringen van The Sopranos te kijken, vooral de laatste aflevering. Het is goed om uw geheugen op te frissen als het lang geleden is dat u de serie hebt gezien. Op die manier is het makkelijker om de scènes te herkennen waar de gids het over heeft tijdens de tour.”

Praktische informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour of op uw smartphone kunt laten zien als mobile ticket.

  • Duur: ongeveer 4 uur
  • Vertrekpunt: Op de hoek van 7th Avenue en 39th Street
  • Vertrektijd: 10.00 uur

Boek uw tickets voor The Sopranos Tour hier

Sopranos Tour - Bada Bing Sopranos Tour - Binnenkant Bada Bing

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets