Van JFK naar LaGuardia of LaGuardia naar JFK

Van JFK naar LaGuardia of LaGuardia naar JFK

JFK en LaGuardia liggen op ongeveer 15 kilometer afstand van elkaar. Om deze afstand te overbruggen kunt u een taxi (yellow cab) nemen op het vliegveld of een luchthaventransfer boeken. In principe is het verschil in prijs klein. Reist u echter met meerdere personen? Dan is het goedkoper om een luchthaventransfer (zoals een SUV of busje) te boeken. Een yellow cab vervoert namelijk maximaal drie passagiers.

Online boeken is goedkoper, bespaart u veel tijd en voorkomt stresssituaties. Lees verder voor uw opties voor een transfer van JFK naar LaGuardia of van LaGuardia naar JFK.

Hoe boek ik een luchthaventransfer?

Om een privé luchthaventransfer te boeken van John F. Kennedy International Airport (JFK) naar LaGuardia Airport (LGA) of vice versa, heeft u uw vluchtgegevens nodig. U kunt kiezen tussen een personenauto voor maximaal drie passagiers, een minibus voor maximaal vijf passagiers of een SUV voor maximaal zes passagiers. Bij aankomst hoeft u enkel de voucher te laten zien aan de chauffeur.

Houdt er rekening mee dat dit een privé luchthaventransfer betreft. Dit houdt in dat het aantal passagiers de prijs niet beïnvloedt. Wanneer u dus met meerdere personen reist, zijn de kosten per persoon lager.

Transferopties

JFK naar LGA / LGA naar JFK per personenauto (maximaal 3 personen)
Boek hier een privé-luchthaventransfer per personenauto 

JFK naar LGA / LGA naar JFK per minibus (maximaal 5 personen)
Boek hier een privé-luchthaventransfer per minibus 

JFK naar LGA / LGA naar JFK per SUV (maximaal 6 personen)
Boek hier een privé-luchthaventransfer per SUV

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets