Transfer van Stewart Airport naar New York City

Transfer van Stewart Airport naar New York City

Voor het vervoer van Stewart Airport (SWF) naar New York City heeft u een paar opties. U kunt met het openbaar vervoer gaan, maar dit is een lange reis die veel tijd in beslag zal nemen. U kunt de bus en trein naar Manhattan pakken en dan overstappen op de metro, taxi of bus. Een andere optie is om een taxi te nemen op Stewart Airport. De rit duurt ongeveer 90 minuten, dus het is erg duur.

Persoonlijk raad ik u aan om een privé-auto met chauffeur te boeken of om gebruik te maken van de Stewart Airport Express die u ter plekke kunt vinden. Als u de transfer liever van tevoren boekt of als u een privétransfer wilt, is de auto de beste optie. Dit is veel goedkoper dan een taxi en u weet het bedrag vooraf. U kunt ‘car service’ boeken voor iedere bestemming, ook naar New Jersey, Queens, Brooklyn of The Bronx.

Boek vooraf uw transfer naar New York City hier

Volg de stappen hieronder om uw vervoer te boeken:

1. Vul de datum, het aantal mensen en de ophaaltijd in (kies een tijd van ongeveer 1,5 uur na de aankomsttijd van uw vlucht
2. Vul het adres van Stewart Airport in: New York State, New Windsor NY, 1180 1st Street, 12553.
3. Vul uw hotel of privé-adres in.
4. Kies de gewenste auto.
5. Vul uw persoonlijke gegevens in en kies de uw betaalmethode. Als u kiest voor de optie cash, betaalt u in de auto aan de chauffeur. Als u kiest om vooraf te betalen, kunt u het hele bedrag betalen inclusief tol en fooi.
6. Vul uw telefoonnummer in. Zorg ervoor dat u dit nogmaals doet bij ‘Special Requests’. Doe het hier op de internationale manier. Bijvoorbeeld: “Hello, my phone number is 0031 6 111 222 333”.
7. Bevestig uw boeking en check of u de e-mailbevestiging heeft ontvangen.

Vergeet niet om uw vervoer terug naar Stewart Airport te boeken

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets