Trouwfotograaf in New York

Trouwfotograaf in New York

Een trouwfotograaf in New York mag niet ontbreken als u gaat trouwen in The Big Apple! Deze bijzondere dag wilt u natuurlijk laten vastleggen, maar het is niet eenvoudig om een betaalbare trouwfotograaf in New York te vinden. Een professionele fotograaf geeft u wellicht het beste resultaat, maar is erg kostbaar. Ik heb een goed alternatief voor u gevonden! Iemand die al meer dan 25 jaar in New York woont en u mee kan nemen naar de meest fotogenieke plekjes van de stad. Voor een gunstig tarief maakt zij hier foto’s van u als newly weds.

Boek de trouwfotograaf in New York hier

Trouwreportage in New York

De Nederlandse Mirjam staat garant voor een leuke fotoshoot. Ze is geen professionele (trouw)fotograaf, maar ik ken haar persoonlijk en voor een fractie van de prijs die een officiële fotograaf rekent zult u toch een mooi aandenken hebben aan uw bijzondere huwelijk. Wilt u uw trouwerij in New York op een leuke manier laten vastleggen, zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen? Dan kan ik u Mirjam van harte aanbevelen! Ze zal in overleg met u kijken welke locaties geschikt zijn voor het maken van de foto’s. Dit kan bij de huwelijksvoltrekking zelf zijn, of als trouwreportage in New York, op een of meerdere plekken in de stad. Na afloop ontvangt u alle foto’s die gemaakt zijn in digitale vorm, deze zullen niet uitgebreid bewerkt zijn. Mirjam kan tevens als getuige optreden indien u deze ook nodig heeft.

Praktische Informatie

Binnen 48 uur na het boeken zult u een bevestiging ontvangen van Mirjam. In overleg met haar zullen de tijd en locatie(s) worden bepaald.

  • Duur: 4 uur
  • Locatie: In overleg
  • Prijs: Een vaste prijs van 350 euro voor 4 uur. Fooi is niet bij de prijs inbegrepen. Een gebruikelijk bedrag ligt tussen de 18 en 20% van de reissom.
  • De foto’s worden gemaakt met de nieuwste iPhone
Boek de trouwfotograaf in New York hier

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief