Oud en nieuw feesten in New York 31-12-2021

Koop tickets nu
Oud en nieuw feesten in New York

Natuurlijk zijn er talloze oud en nieuw feesten in New York, maar welke zijn nou het leukste? Op deze website vindt u een goed overzicht van alle feestjes. Uit het grote aanbod heb ik een selectie van feesten gemaakt, die ik heb ingedeeld in vier categorieën: fancy, gezellig, gezinnen en jongeren (16-21). De meeste feesten beginnen rond 21.00 uur en gaan door tot 2.00 uur, maar er zijn er ook die om 3.00 uur stoppen. Zorg ervoor dat u uw tickets zo snel mogelijk koopt, aangezien de prijzen kunnen stijgen met $ 10 of zelfs $ 20 per dag zodra 31 december dichterbij komt.

Tickets voor 2021 zijn nog niet beschikbaar
Wilt u een e-mail ontvangen zodra de tickets beschikbaar zijn? Stuur me een berichtje op [email protected] en ik mail u op de dag dat de tickets beschikbaar komen.

Online tickets bestellen voor feesten

Oud en nieuw vieren in New York is een bijzondere ervaring, maar er hangt wel een prijskaartje aan. Kijk niet gek op als er 200 dollar gevraagd wordt, maar het kan ook goedkoper. Via de eerder genoemde website kunt u meteen kaartjes kopen. Doe dat vooral, want als u zonder plannen in New York bent met oud en nieuw, dan is de kans groot dat u met een zwaar teleurgesteld gevoel het nieuwe jaar in gaat. U komt namelijk niet zomaar last minute ergens binnen; in ieder geval niet zonder het dubbele van de normale entreeprijs te betalen.

Oud en nieuw in New York: de beste feesten

Ik heb mijn favoriete oud en nieuw feesten voor dit jaar uitgezocht. Mijn nummer een is het feest in de indrukwekkende Gotham Hall. Dit feest op een centrale locatie in New York biedt u een open bar van maar liefst zes uur en u kunt aan het begin van de avond zelfs genieten van hapjesbuffetten. Een ander feest dat ik u kan aanraden is dat bij Cipriani. Luid het nieuwe jaar in in dit prachtige Venetiaanse paleis uit 1921. Natuurlijk staat er ook een rooftopparty op mijn lijst. Bij PH-D, MADE en The Moxy Hotel Times Square kunt u nippen van uw champagne terwijl u uitkijkt over Manhattan.

Fancy

Wilt u deze unieke gelegenheid – in New York met oud en nieuw! – echt onvergetelijk maken, ga dan naar een van de vele luxe, hippe feesten die de stad deze avond te bieden heeft. Bestel tickets voor LAVO of Marquee om het nieuwe jaar in te luiden in een van de populairste clubs in New York. Voor een feest op een prachtige locatie gaat u naar Capitale of Guastavino’s, een architectonische meesterwerk.

Gezellig

Hoeft het van u allemaal niet zo chic en opgedoft, maar wilt u er gewoon een gezellig feestje van maken? Ga dan naar Brother Jimmy’s of Dueling Pianos. En ook bij Stone Street Tarvern in Downtown, Common Ground en Hidden Lane bent u aan het juiste adres voor een avond lachen, drinken en dansen met (oude en nieuwe) vrienden.

Gezinnen

Heeft u het idee dat het een privéfeestje op een hotelkamer wordt, omdat u met uw (jonge) kinderen in New York bent met oud en nieuw? Dat mag natuurlijk, maar het is nergens voor nodig! Ook voor gezinnen met kinderen worden er leuke feestjes georganiseerd. Bij Frames vermaken zelfs de jongste kinderen zich met voetbaltafels en andere spellen. Ook Dave & Buster’s en Dallas BBQ zijn perfecte plekken om het nieuwe jaar in te luiden als one big happy family! Een andere leuke plek om de avond door te brengen met uw familie is AMC Times Square. Kijk de hele avond lang films, speel videogames en dans op de muziek van de dj!

Jongeren (16-21)

Jongeren onder de 21 jaar mogen in New York helaas niet proostend het nieuwe jaar in. Althans, niet met alcohol. Om die reden mag men onder die leeftijd bij de meeste feesten niet eens naar binnen. Toch zijn er een paar leuke opties voor degenen die in deze ‘lastige’ leeftijdscategorie vallen. Mijn keuze: Dave & Buster’s en Bowlmor Times Square.

Afterparty’s

Wilt u pas na middernacht naar een feest, omdat u ergens het vuurwerk gaat kijken of een dinnercruise heeft geboekt? Koop dan een ticket voor een New Year’s Eve After Party. Deze tickets zijn een stuk goedkoper dan reguliere en soms kunt u zelfs nog even genieten van de open bar. Vier de eerste uren van 2020 bijvoorbeeld bij Common Ground in het hippe Meatpacking District of bij PH-D Downtown. Indien u graag een feestje in de buurt van Times Square bezoekt, koop dan tickets voor Johnny Utah’s.

Bekijk deze pagina voor een compleet overzicht van alle feesten en om uw tickets te kopen

De Times Square Ball Drop

Koopt u een kaartje voor een feestje op Times Square, verwacht dan niet dat u de beroemde ‘ball drop’ van dichtbij zult kunnen beleven. Wat de meeste tenten wel doen, is dat ze schermen ophangen waarop het spektakel rond het aftellen te volgen is. Wilt u het live aanschouwen op Times Square, dan kunt u naar het ‘ball drop’-feest gaan. Een kaartje hiervoor is prijzig, maar een optie is the New Years Eve Times Square Ball Drop Party. Een andere (en iets goedkopere) ball drop party wordt gehouden in AMC Times Square. U geniet er van een zes uur lange premium open bar en kijkt naar de ball drop vanaf de buitenterrassen. Ook bij Millennium Broadway Hotel op Times Square kunt u de bal live zien vallen.

Vuurwerk tijdens oudejaarsavond

Als u graag vuurwerk wilt zien, dan raad ik u af om naar een van bovenstaande feesten te gaan. Hier blijft u over het algemeen de hele avond binnen. De meeste tenten hebben wel een rookruimte, maar het is niet zo dat u daar veel spectaculairs zult zien; het meeste vuurwerk is namelijk in de buurt van het Vrijheidsbeeld. Wilt u hier een prachtig zicht op hebben? Boek dan een van de boottochten op oudejaarsavond!

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets