Menu
NewYork.nl op Vakantiebeurs – 2019

NewYork.nl op Vakantiebeurs – 2019

NewYork.nl Vakantiebeurs 2019

NewYork.nl staat weer op de Vakantiebeurs! In januari zal ik met een stand te zien zijn op de grootste reisbeurs van Nederland. Wilt u advies op maat over uw geplande citytrip? Tips van een Nederlandse New Yorker over hoe u uw dagen in The Big Apple het beste kunt invullen? Of wilt u zich gewoon even een paar minuten in New York wanen? Kom dan langs bij mijn stand!

Persoonlijk advies van Eric

Ik ben zelf iedere dag op de NewYork.nl stand aanwezig om u van persoonlijk advies te voorzien. Daarnaast geef ik op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag presentaties over New York in het Urban Theater. De presentaties duren zo’n 25 minuten en daarna is er tijd om vragen te stellen. Per keer is er plek voor 40 personen. Toegang tot het theater is gratis (vrije inloop).

Komt u langs bij de NewYork.nl-stand terwijl ik een presentatie geef of in gesprek ben? Geen probleem, ook dit jaar breng breng ik mijn vakkundige team mee dat (bijna) net zoveel weet van New York als ik!

Vakantiebeurs 2019

De Vakantiebeurs vindt plaats van 10 t/m 13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ik sta met mijn NewYork.nl-stand naast het Urban Theater en neem een New Yorkse yellow cab mee, dus dat valt niet te missen! Zie ik u daar?

€ 2 KORTING: Koop hier uw tickets voor de Vakantiebeurs 2019 – beschikbaar vanaf november 2019

NewYork.nl op Vakantiebeurs 2019 - yellow cab

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


van
tot
Zoek tickets