Menu
NewYork.nl op Vakantiebeurs – 2018

NewYork.nl op Vakantiebeurs – 2018

NewYork.nl-op-Vakantiebeurs

NewYork.nl staat weer op de Vakantiebeurs! In januari zal ik met een stand te zien zijn op de grootste reisbeurs van Nederland. Wilt u advies op maat over uw geplande citytrip? Tips van een Nederlandse New Yorker over hoe u uw dagen in The Big Apple het beste kunt invullen? Of wilt u zich gewoon even een paar minuten in New York wanen? Kom dan langs bij mijn stand.

Persoonlijk advies van Eric!

Ik ben zelf elke dag op de beurs aanwezig om u van advies te voorzien. Wilt u ondanks de drukte zeker zijn van mijn persoonlijke aandacht? Reserveer dan hieronder een tijdslot voor een gratis 15 minuten adviesgesprek met mij op de dag van uw bezoek.

Maak hier uw gratis 15-minuten afspraak met Eric!

Is de door u gewenste tijd niet beschikbaar? Kom dan toch gerust langs! Ik zal ook regelmatig gewoon in de stand staan, om zoveel mogelijk mensen te kunnen spreken. En ik breng mijn vakkundige team mee dat (bijna) net zoveel weet van New York als ik.

Vakantiebeurs 2018

De Vakantiebeurs vindt plaats van 10 t/m 14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ik sta met mijn NewYork.nl-stand in het Brand USA Paviljoen in Hal 3, standnummer B084. U vindt mij naast het USA Café met een flinke stand, dus bijna niet te missen!

Zie ik u daar?

2 euro KORTING: Koop hier uw tickets voor de Vakantiebeurs 2018

NewYork.nl op Vakantiebeurs

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief