Van Gogh: The Immersive Experience in New York Tickets

Van Gogh: The Immersive Experience in New York Tickets

Van Gogh: The Immersive Experience in New York tickets kunt u online kopen. Deze Van Gogh expositie laat u de schilderijen van de Nederlandse kunstenaar op een andere manier beleven. Stap in onder andere de Sterrennacht en Vincents slaapkamer in het Franse Arles door middel van een unieke 360 graden-tentoonstelling. U wordt meegenomen in het leven van een van de grootste schilders ter wereld.

Van Gogh: The Immersive Experience is gesloten

Contents

Van Gogh Tentoonstelling in New York

De Van Gogh tentoonstelling bestaat uit bijna 2.000 vierkante meter gevuld met projecties. Hierop zijn de bekendste werken te zien van de vloer tot aan het plafond. Door interactieve activiteiten, zoals het maken van uw eigen kunst, leert u over het leven van de kunstenaar, welke technieken hij gebruikte en wat voor invloed hij heeft op de kunstwereld. Daarnaast kunt u zich mee laten nemen door Arles door middel van een VR-bril. Het Franse dorp waar Van Gogh woonde, inspireerde hem voor vele kunstwerken. Tijdens deze tien minuten durende VR-tour kunt u het dorp en verschillende schilderijen ontdekken en kunt u luisteren naar de gedachten van Vincent van Gogh.

Van Gogh: The Immersive Experience in New York Tickets - Kunst Van Gogh: The Immersive Experience in New York Tickets - Vincent van Gogh

Erics Tip: Gemiddeld besteden mensen 60 tot 75 minuten bij de tentoonstelling. Doordat The Immersive Experience in het Financial District van Manhattan ligt, kunt u het combineren met een bezoek aan One World Trade Center of het 9/11 Memorial.

Praktische informatie

De tentoonstelling is toegankelijk voor alle leeftijden. Voorafgaand is het nodig om uw ticket te kopen, dit is namelijk niet mogelijk aan de deur.

  • Openingstijden:
    • maandag en zondag: 10.00 tot 17.00 uur
    • vrijdag en zaterdag: 9.00 tot 20.00 uur
  • Adres: 300 Vesey Street

Waar is Van Gogh: The Immersive Experience in New York?

Van Gogh: The Immersive Experience in New York bevindt zich in Skylight on Vesey. Het adres hiervan is 300 Vesey Street. Lees meer hier.

Hoe lang heb ik nodig om Van Gogh: The Immersive Experience te bezoeken?

Gemiddeld besteden met 60 tot 75 minuten bij de tentoonstelling. Lees hier wat u er kunt zien en doen.

Waar kan ik tickets kopen voor Van Gogh: The Immersive Experience?

Tickets voor Van Gogh: The Immersive Experience koopt u online, aan de deur is dit niet mogelijk. Koop hier uw tickets.
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets