Verschil tussen Go New York Explorer Pass en Go City All-Inclusive New York Pass

Verschil tussen Go New York Explorer Pass en Go City All-Inclusive New York Pass

Wat is het verschil tussen de Go New York Explorer Pass en de Go City All-Inclusive New York Pass? Het belangrijkste verschil tussen deze twee voordeelpassen is de manier waarop u de passen kunt gebruiken. De Explorer Pass koopt u voor een specifiek aantal attracties en de All-Inclusive Pass voor een bepaald aantal dagen. Met beide passen hoeft u bij de attracties in New York niets meer bij te betalen. Een voordeelpas is te allen tijde makkelijker, voordeliger en sneller dan losse kaartjes.

Contents

Go Explorer Pass vs. New York All-Inclusive Pass

Het belangrijkste verschil tussen deze twee voordeelpassen is dat u de Go Explorer Pass koopt voor een specifiek aantal attracties. U kunt kiezen uit 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 10 attracties waarvoor u zestig dagen de tijd heeft om deze te bezoeken. U bepaalt zelf hoeveel attracties u per dag bezoekt en kunt ook een dag de pas niet gebruiken. Het is ook mogelijk om de Explorer Pass te kopen in combinatie met een Unlimited MetroCard.

De New York All-Inclusive Pass daarentegen is een pas voor een bepaald aantal aaneengesloten dagen. U koopt de pas voor 1, 2, 3, 4, 5, 7 of 10 opeenvolgende dagen. Binnen de dagen kunt u zoveel bezienswaardigheden bezoeken als u maar wilt.

Overeenkomsten tussen de passen

Met beide passen hoeft u niets bij te betalen bij de attracties, alleen de pas is voldoende. U kunt sommige attracties en tours reserveren, beide passen zijn hierin hetzelfde. Elke attractie kunt u één keer bezoeken.
Na het bestellen van een van de passen, ontvangt u een e-mail met daarin een QR-code. Deze kunt u printen, maar ook op uw telefoon laten zien bij de attracties die u wilt gaan bezoeken. De voordeelpas activeert bij de eerste attractie.

Verschil tussen Go New York Explorer Pass en Go City All-Inclusive New York Pass - Museum Verschil tussen Go New York Explorer Pass en Go City All-Inclusive New York Pass - Boot

Wat kunt u doen met de passen?

Zowel met de Go Explorer Pass als met de New York All-Inclusive Pass kunt u de bekende bezienswaardigheden in New York bezoeken. Zo kunt u naar het Empire State Building, Edge, Top of the Rock en One World Observatory. Ook musea zoals het 9/11 Museum, American Museum of Natural History en MoMA zijn in de passen inbegrepen. Verder is het mogelijk om verschillende boottochten te doen en een fiets te huren om door Central Park of over de Brooklyn Bridge te fietsen.

Het grootste verschil is dat u met de Explorer Pass Woodbury Common en SPYSCAPE kunt bezoeken, en kunt genieten van een picknick. Deze attracties zijn niet inbegrepen in de All-Inclusive Pass.
Daarentegen kunt u wel met de All-Inclusive Pass naar MoMA PS1, Staten Island Zoo en verschillende kleine musea in New York.

Erics Tip: “Met allebei de voordeelpassen kunt u veel zien en doen in New York. Ga voor de Explorer Pass als u weet wat u wilt gaan doen. Dit is ook een goede pas als u een dag iets anders wilt gaan doen en de pas niet gebruikt.
Mocht u nog niet zeker zijn wat u allemaal wilt gaan zien en doen, dan is de All-Inclusive Pass een goede optie.”

Welke pas moet ik nemen?

De grootste verschillen tussen de Go Explorer Pass en de New York All-Inclusive Pass zijn:

Go New York Explorer Pass Go City All-Inclusive New York Pass
2, 3, 4, 5, 6, 7 of 10 attracties 1, 2, 3, 4, 5, 7 of 10 opeenvolgende dagen
$80 – $275 met mijn kortingscode! $146 - $379 met mijn kortingscode!
Woodbury Common Verschillende kleine musea
90+ attracties en tours 100+ attracties en tours

Bestel de Go New York Explorer Pass hier

Bestel de Go City All-Inclusive New York Pass hier

Verschil tussen Go New York Explorer Pass en Go City All-Inclusive New York Pass - Attractie

Wat is het verschil tussen de Go New York Explorer Pass en de Go City All-Inclusive New York Pass?

Beide zijn voordeelpassen, maar zijn verschillend in gebruik. De Go City All-Inclusive New York Pass koopt u voor een bepaald aantal dagen en de New York Explorer Pass voor een bepaald aantal attracties. Zie alle verschillen hier.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets