Menu
Stuur een Whatsappje naar +316 888 00 666
2.2m
Verschil tussen New York Sightseeing Day Pass en New York Pass

Verschil tussen New York Sightseeing Day Pass en New York Pass

Verschil tussen New York Sightseeing Day Pass en New York Pass

Wat is het verschil tussen de New York Sightseeing Day Pass en New York Pass? De New York Sightseeing Day Pass en de New York Pass zijn twee kortingspassen voor New York, waarmee u het maximale uit uw verblijf kunt halen. Met beide passen kunt u onbeperkt bezienswaardigheden bezoeken. Er is wel verschil tussen de passen voor wat betreft de attracties en tours die zijn inbegrepen. Doet u het liever iets rustiger aan? Neem dan de New York Sightseeing Flex Pass.

Tours en attracties

Zowel de New York Sightseeing Day Pass als de New York Pass zijn geldig bij ruim 100 tours en bezienswaardigheden. U kunt met allebei naar onder meer het 9/11 Memorial & Museum, Top of the Rock en Liberty Island. Met de Sightseeing Day Pass kunt u een Hop-on Hop-off Ferry Tour doen, bij de New York Pass zijn alle Circle Line Cruises inbegrepen, dus ook de Best of NYC Cruise en de Sunset Cruise.

Groot verschil is dat bij de Day Pass het Empire State Building niet is inbegrepen, maar u met deze pas wel naar One World Observatory kunt. Met de Day Pass kunt u ook gebruikmaken van de gedeelde shuttlebus van Manhattan naar de luchthaven én kunt u gratis of met flinke korting lunchen bij een aantal restaurants. Met deze pas zijn de fietstours dan weer erg beperkt, terwijl de New York Pass een breed aanbod heeft aan fietstours en fietsverhuur.

Hop-on Hop-off bus

Bij beide passen is een ticket voor de Hop-on Hop-off bus inbegrepen. Bij de Day Pass krijgt u een beter ticket, hiermee kunt u namelijk tijdens de gehele duur van de pas gebruikmaken van de Gray Line bussen. Bij de New York Pass krijgt u een Big Bus-ticket voor één dag. Met beide passen kunt u de Uptown en Downtown tours doen. Bij de Day Pass zijn daarnaast de Brooklyn en Avond Tour inbegrepen, allebei voor één dag. Ook krijgt u hierbij een credit code ter waarde van $ 40, die u onder andere kunt besteden aan een VIP-upgrade van uw busticket. Met deze upgrade heeft u recht op priority boarding bij verschillende haltes.

Erics Tip: Als u graag de Hop-on Hop-off bus neemt, is de Day Pass door het gunstige ticket absoluut de beste keuze. Daarnaast kunt u met de Day Pass gratis of met korting lunchen bij verschillende restaurants, waaronder Buca di Beppo en Buffalo Wild Wings. Prima eten en een flinke extra besparing met de pas!

Verschil tussen New York Sightseeing Day Pass en New York Pass - Hop on Hop off Bus Verschil tussen New York Sightseeing Day Pass en New York Pass - Top of the Rock

Observatiedek

Bij de Day Pass is het Empire State Building niet inbegrepen. Met de Day Pass kunt u wel One World Observatory bezoeken, een toren die bij geen enkele andere pas is inbegrepen.

Hoe werken de passen?

De New York Sightseeing Day Pass en New York Pass werken op dezelfde manier. De Day Pass is beschikbaar voor 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 en 10 dagen. De New York Pass koopt u voor 1, 2, 3, 4, 5, 7 of 10 dagen. De passen zijn geldig op aaneengesloten dagen, die ingaan wanneer u de pas voor het eerst gebruikt. U kunt zoveel attracties en tours doen als u wilt, maximaal één keer per pas. U kunt de passen op uw mobiel laten zien, of een fysieke pas afhalen in New York.

Welke pas moet ik nemen?

In bijna alle gevallen is de New York Sightseeing Day Pass de beste keuze. Met deze pas krijgt u een uitgebreid Hop-on Hop-off ticket, kunt u One World Observatory bezoeken en zelfs een aantal keer gratis of tegen sterk gereduceerd tarief lunchen. Wilt u naar het Empire State Building? Dan is de New York Pass beter voor u. Met mijn persoonlijke promocodes zijn beide passen nu nog voordeliger! Hieronder ziet u de grootste verschillen:

New York Sightseeing Day PassNew York Pass
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 10 dagen1, 2, 3, 4, 5, 7 of 10 dagen
$ 139 – $ 349 tot 50% korting!$ 134 – $ 342 27% korting!
100+ attracties en tours100+ attracties en tours
Alle dagen Hop-on Hop-off bus1 dag Hop-on Hop-off bus
One World ObservatoryEmpire State Building
Lunches & Transfer naar het vliegveldFietstours & Circle Cruises

Klik hier om de New York Sightseeing Day Pass te kopen

Klik hier om de New York Pass te kopen

Verschil tussen New York Sightseeing Day Pass en New York Pass - 9/11 Memorial Verschil tussen New York Sightseeing Day Pass en New York Pass - Boottocht

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets