Verschil tussen New York Sightseeing Day Pass en New York Pass

Verschil tussen New York Sightseeing Day Pass en New York Pass

Wat is het verschil tussen de New York Sightseeing Day Pass en New York Pass? De New York Sightseeing Day Pass en de New York Pass zijn twee kortingspassen voor New York, waarmee u het maximale uit uw verblijf kunt halen. Met beide passen kunt u onbeperkt bezienswaardigheden bezoeken. Er is wel verschil tussen de passen voor wat betreft de attracties en tours die zijn inbegrepen. Doet u het liever iets rustiger aan? Neem dan de New York Sightseeing Flex Pass.

Tours en attracties

Zowel de New York Sightseeing Day Pass als de New York Pass zijn geldig bij ruim 100 tours en bezienswaardigheden. U kunt met allebei naar onder meer het 9/11 Memorial & Museum, Top of the Rock en Liberty Island. Met de Sightseeing Day Pass kunt u een Hop-on Hop-off Ferry Tour doen, bij de New York Pass zijn alle Circle Line Cruises inbegrepen, dus ook de Best of NYC Cruise en de Sunset Cruise.

Het grootste verschil is dat u met de Day Pass het Edge Observation Deck en Vessel kunt bezoeken. Deze twee attracties zijn niet inbegrepen bij de New York Pass. Met de Day Pass kunt u ook gebruikmaken van de gedeelde shuttlebus van Manhattan naar de luchthaven én kunt u gratis of met flinke korting lunchen bij een aantal restaurants. Met deze pas zijn de fietstours dan weer erg beperkt, terwijl de New York Pass een breed aanbod heeft aan fietstours en fietsverhuur.

Hop-on Hop-off bus

Bij beide passen is een ticket voor de Hop-on Hop-off bus inbegrepen. Bij de Day Pass krijgt u een beter ticket, hiermee kunt u namelijk tijdens de gehele duur van de pas gebruikmaken van de Gray Line bussen. Bij de New York Pass krijgt u een Big Bus-ticket voor één dag. Met beide passen kunt u de Uptown en Downtown tours doen. Bij de Day Pass zijn daarnaast de Brooklyn en Avond Tour inbegrepen, allebei voor één dag. Ook krijgt u hierbij een credit code ter waarde van $ 40, die u onder andere kunt besteden aan een VIP-upgrade van uw busticket. Met deze upgrade heeft u recht op priority boarding bij verschillende haltes.

Erics Tip: Als u graag de Hop-on Hop-off bus neemt, is de Day Pass door het gunstige ticket absoluut de beste keuze. Daarnaast kunt u met de Day Pass gratis of met korting lunchen bij verschillende restaurants, waaronder Buca di Beppo en Buffalo Wild Wings. Prima eten en een flinke extra besparing met de pas!

Verschil tussen New York Sightseeing Day Pass en New York Pass - Hop on Hop off Bus New York Sightseeing Day Pass vs New York Pass Empire State Building

Observatiedek

Met beide passen kunt u het Empire State Building, Top of the Rock en One World Observatory bezoeken. Een groot verschil is dat bij de Sightseeing Day Pass ook toegang tot Edge is inbegrepen, het nieuwste observatiedek in Hudson Yards. Met de New York Pass kunt u Edge niet bezoeken.

Hoe werken de passen?

De New York Sightseeing Day Pass en New York Pass werken op dezelfde manier. De Day Pass is beschikbaar voor 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 en 10 dagen. De New York Pass koopt u voor 1, 2, 3, 4, 5, 7 of 10 dagen. De passen zijn geldig op aaneengesloten dagen, die ingaan wanneer u de pas voor het eerst gebruikt. U kunt zoveel attracties en tours doen als u wilt, maximaal één keer per pas. U kunt de passen op uw mobiel laten zien. De New York Pass biedt ook een fysieke pas aan, deze kunt u in New York ophalen of thuis laten bezorgen.

Welke pas moet ik nemen?

In bijna alle gevallen is de New York Sightseeing Day Pass de beste keuze. Met deze pas krijgt u een uitgebreid Hop-on Hop-off ticket, kunt u alle observatiedekken bezoeken en zelfs een aantal keer gratis of tegen sterk gereduceerd tarief lunchen. Wilt u een Circle Line Cruise doen en veel fietsen? Dan is de New York Pass beter voor u. Met mijn persoonlijke promocodes zijn beide passen nu nog voordeliger! Hieronder ziet u de grootste verschillen:

New York Sightseeing Day PassNew York Pass
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 10 dagen1, 2, 3, 4, 5, 7 of 10 dagen
$ 139 – $ 359 tot 30% korting!$ 134 – $ 358 27% korting!
100+ attracties en tours100+ attracties en tours
Alle dagen Hop-on Hop-off bus1 dag Hop-on Hop-off bus
Edge, Lunches & Transfer naar het vliegveldFietstours & Circle Cruises

Klik hier om de New York Sightseeing Day Pass te kopen

Klik hier om de New York Pass te kopen

Verschil tussen New York Sightseeing Day Pass en New York Pass - 9/11 Memorial New York Sightseeing Day Pass vs New York Pass Brooklyn Bridge

Welke pas is beter: de New York Pass of de Sightseeing Pass?

Als u veel wilt doen en zien, dan zijn allebei de passen goede opties. Met iedere pas kunt u andere attracties bezoeken, het is dus afhankelijk van wat u allemaal wilt doen welke pas de beste keuze voor u is. Lees mijn tips om de juiste keuze te kunnen maken.

Vond je dit artikel nuttig? Ik hoor het graag!

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets