Verschil tussen New York Sightseeing Day Pass en New York Pass

Verschil tussen New York Sightseeing Day Pass en New York Pass

Wat is het verschil tussen de New York Sightseeing Day Pass en New York Pass? De New York Sightseeing Day Pass en de New York Pass zijn twee kortingspassen voor New York, waarmee u het maximale uit uw verblijf kunt halen. Met beide passen kunt u onbeperkt bezienswaardigheden bezoeken. Er is wel verschil tussen de passen voor wat betreft de attracties en tours die zijn inbegrepen. Doet u het liever iets rustiger aan? Neem dan de New York Sightseeing Flex Pass.

Contents

Tours en attracties

Zowel de New York Sightseeing Day Pass als de New York Pass zijn geldig bij ruim 100 tours en bezienswaardigheden. U kunt met allebei naar onder meer het Empire State Building, Top of the Rock, Edge, Liberty Island en MoMA.
Met de Sightseeing Day Pass kunt u de Hornblower Alive After Five Cruise doen. Bij de New York Pass zijn alle Circle Line Cruises inbegrepen, dus ook de Best of NYC Cruise en de Sunset Cruise.

Het grootste verschil is dat u met de Day Pass Central Park Zoo, Bronx Zoo en Woodbury Common Premium Outlets kunt bezoeken, een elektrische fiets of step kunt huren en de pas biedt ook een transfer van het vliegveld naar Manhattan aan. Deze attracties zijn niet inbegrepen bij de New York Pass. Met de Day Pass kunt u ook  gratis of met flinke korting lunchen. Met de New York Pass kunt u het 9/11 Museum bezoeken.

Hop-on Hop-off bus

Bij beide passen is een ticket voor de Hop-on Hop-off bus inbegrepen. Met beide passen krijgt u een Big Bus-ticket voor één dag, waarmee u de Uptown en Downtown route kunt nemen. Dit is de perfecte manier om de stad te leren kennen tijdens de eerste dagen van uw trip.

Verschil tussen New York Sightseeing Day Pass en New York Pass - Hop on Hop off Bus New York Sightseeing Day Pass vs New York Pass Empire State Building

Observatiedek

Wat erg fijn is aan de passen is dat u met beide het Empire State Building, Top of the Rock, One World Observatory en Edge kunt bezoeken. Welke platformen u dus ook besluit te kiezen, met beide passen zit u goed.

Helikoptervlucht

De Sightseeing Day Pass geeft u de optie om een helikoptervlucht aan uw aankoop toe te voegen. Deze uitbreiding kost $229 + heliport kosten, waardoor het een goede deal is in plaats van uw helikoptervlucht los te boeken.

Hoe werken de passen?

De New York Sightseeing Day Pass en New York Pass werken op dezelfde manier. De Day Pass is beschikbaar voor 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 en 10 dagen. De New York Pass koopt u voor 1, 2, 3, 4, 5, 7 of 10 dagen. De passen zijn geldig op aaneengesloten dagen, die ingaan wanneer u de pas voor het eerst gebruikt. U kunt zoveel attracties en tours doen als u wilt, maximaal één keer per pas. U kunt de passen op uw mobiel laten zien. De New York Pass biedt ook een fysieke pas aan, deze kunt u in New York ophalen of thuis laten bezorgen.

Welke pas moet ik nemen?

Welke pas u moet kiezen, hangt af van welke attracties u wilt bezoeken als u in New York bent. In elk geval kunt u met beide passen heel wat besparen. Daarom raad ik u aan om de pas te kiezen die u het meeste aanspreekt. Met mijn persoonlijke kortingscode zijn beide passen nog goedkoper!

New York Sightseeing Day Pass   New York Pass
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 10 dagen 1, 2, 3, 4, 5, 7 of 10 dagen
$146 - $379 met mijn kortingscode! $146 – $381 met mijn kortingscode!
100+ attracties en tours 100+ attracties en tours
Speciale attracties:

  • Vliegveld transfer
  • Elektrische fiets- en stepverhuur
  • Woodbury Tour
  • Rooftopbartour & andere Nightlife Tours
  • Helikoptervlucht - Bij te boeken
Speciale attracties:

  • 9/11 Museum
  • Contrasts Tour
  • Speciale toegang tot Edge
  • Yankee Stadium Tour
  • Picknick optie

 

Klik hier om de New York Sightseeing Day Pass te kopen

Klik hier om de New York Pass te kopen

Verschil tussen New York Sightseeing Day Pass en New York Pass - 9/11 Memorial New York Sightseeing Day Pass vs New York Pass Brooklyn Bridge

Welke pas is beter: de New York Pass of de Sightseeing Pass?

Als u veel wilt doen en zien, dan zijn allebei de passen goede opties. Met iedere pas kunt u andere attracties bezoeken, het is dus afhankelijk van wat u allemaal wilt doen welke pas de beste keuze voor u is. Lees mijn tips om de juiste keuze te kunnen maken.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets