Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en Go New York Explorer Pass

Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass

Wat is het verschil tussen de New York Sightseeing Flex Pass en de Go New York Explorer Pass (ook wel bekend als de New York Explorer Pass)? De New York Sightseeing Flex Pass en de New York Explorer Pass zijn twee kortingspassen voor New York. De belangrijkste verschillen tussen deze passen zijn de prijs en de attracties die zijn inbegrepen. Beide passen werken op dezelfde manier en zijn heel gebruiksvriendelijk. U kiest zelf het aantal attracties en hoeft niks meer bij te betalen in New York. Als u liever onbeperkt attracties bezoekt, ga dan voor de New York Pass.

Tours en attracties

Met zowel de New York Sightseeing Flex Pass als Go New York Explorer Pass heeft u keuze uit maximaal 100 tours en bezienswaardigheden. Met beide passen kunt u naar alle vier de observatieplatformen in New York: het Empire State Building, Top of the Rock, One World Observatory en Edge. Met alle twee de passen kunt u tevens fietsen door Central Park en een boottocht doen langs of naar het Vrijheidsbeeld. Ook musea als het 9/11 Museum, het Guggenheim en het American Museum of Natural History zijn bij beide inbegrepen. Een verschil is dat bij de Flex Pass toegang tot Central Park Zoo, The Bronx Zoo en de St. Patrick’s Cathedral Tour. De Explorer Pass heeft daarentegen een beter en ruimer aanbod aan fietstours en boottochten.

Hop-on Hop-off bus

Met beide passen kunt u de Hop-on Hop-off bus nemen. Bij de Flex Pass kunt u kiezen voor een Gray Line-ticket voor 72 uur, waarmee u de Uptown en Downtown tour kunt doen. Dit telt als één attractie. De Brooklyn tour en Avondtour tellen allebei als een aparte attractie. Bij de Explorer Pass kunt u kiezen voor een Big Bus-ticket voor één dag, ook voor de Uptown en Downtown tours. Hierbij is alleen de Avondtour beschikbaar als aparte attractie.

Erics Tip: Wilt u veel gebruik maken van de Hop-on Hop-off bus en een bezoek brengen aan Central Park Zoo en The Bronx Zoo? Neem dan de Flex Pass. Hiermee kunt u 72 uur lang gebruik maken van de Hop-on Hop-off bus in tegenstelling tot slechts een dag bij de Explorer Pass en toegang tot die twee attracties is inbegrepen. Wilt u veel fietsen? Dan is de Explorer Pass de beste optie.

Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass - Empire State Building Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass - Uitzicht One World Observatory

Observatiedek

Bij beide passen is toegang tot alle vier de New Yorkse observatieplatformen inbegrepen: het Empire State Building, Top of the Rock, One World Observatory en Edge. Dus zelfs als u nog niet weet welke platformen u wilt bezoeken, kunt u beide passen kiezen, aangezien u met allebei in New York kunt beslissen waar u naartoe wilt gaan.

Hoe werken de passen?

De New York Sightseeing Flex Pass en de New York Explorer Pass werken hetzelfde. De Flex Pass koopt u voor 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 of 12 attracties, de Explorer Pass voor 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 10 attracties. Met zowel de Flex Pass als de Explorer Pass heeft u 60 dagen de tijd om de attracties te bezoeken. U kunt ter plaatse bepalen welke attracties u kiest. Na aankoop ontvangt u direct een voucher per e-mail met daarop een QR-code, dit is uw pas. U kunt de pas op uw telefoon laten zien of printen.

Welke pas moet ik nemen?

Als alle attracties die u wilt bezoeken bij de Flex Pass zijn inbegrepen, dan raad ik aan om deze pas te kiezen vanwege de lage prijs. De passen voor 6, 10 of 12 attracties zijn extra voordelig met mijn persoonlijke kortingscode. Wilt u een Circle Line Cruise doen en meerdere keren gaan fietsen, dan is de Explorer Pass beter voor u. Met name de Explorer Pass voor 5 of 7 attracties is interessant. Hieronder ziet u de grootste verschillen:

New York Sightseeing Flex PassNew York Explorer Pass
2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 of 12 attracties2, 3, 4, 5, 6, 7 of 10 attracties
$74 - $264 + extra korting met code!$73 - $229
100+ attracties en tours90+ attracties en tours
72 uur Hop-on Hop-off bus1 dag Hop-on Hop-off bus
Central Park Zoo & transferFietstours

Klik hier om de New York Sightseeing Flex Pass te kopen

Klik hier om de New York Explorer Pass te kopen

Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass - Central Park Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass - Vrijheidsbeeld

Welke pas is beter, de New York Sightseeing Flex Pass of de New York Explorer Pass?

Beide zijn voordeelpassen en ze maken het goedkoper om de topattracties van New York te bezoeken. Ze geven toegang tot verschillende attracties, dus welke het beste is hangt af van wat u wilt ervaren. Lees hier alles over de verschillen.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets