Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en Go New York Explorer Pass

Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass

Wat is het verschil tussen de New York Sightseeing Flex Pass en de Go New York Explorer Pass (ook wel bekend als de New York Explorer Pass)? De New York Sightseeing Flex Pass en de New York Explorer Pass zijn twee kortingspassen voor New York. De belangrijkste verschillen tussen deze passen zijn de prijs en de attracties die zijn inbegrepen. Beide passen werken op dezelfde manier en zijn heel gebruiksvriendelijk. U kiest zelf het aantal attracties en hoeft niks meer bij te betalen in New York. Als u liever onbeperkt attracties bezoekt, ga dan voor de New York Pass.

Tours en attracties

Met zowel de New York Sightseeing Flex Pass als Go New York Explorer Pass heeft u keuze uit maximaal 100 tours en bezienswaardigheden. Met beide passen kunt u naar alle vier de observatieplatformen in New York: het Empire State Building, Top of the Rock, One World Observatory en Edge. Met alle twee de passen kunt u tevens fietsen door Central Park en een Woodbury Common Premium Outlets bezoeken. Ook musea als de MoMA, het Guggenheim en het American Museum of Natural History zijn bij beide inbegrepen.

Een verschil is dat u bij de Flex Pass toegang tot Central Park Zoo, The Bronx Zoo en het New York Aquarium heeft, daarnaast biedt de pas een transfer aan van een van de luchthavens naar Manhattan.
In de Explorer Pass zit daarentegen de ferry naar het Vrijheidsbeeld, het 9/11 Museum en deze heeft een beter en ruimer aanbod aan boottochten.

Hop-on Hop-off bus

Bij beide passen is een ticket voor de Hop-on Hop-off bus inbegrepen. Met beide passen krijgt u een Big Bus-ticket voor één dag, waarmee u de Uptown en Downtown route kunt nemen. Dit is de perfecte manier om de stad te leren kennen tijdens de eerste dagen van uw trip.

Erics Tip: Wist u dat u beide passen kunt kopen inclusief een MetroCard? Na aankoop ontvangt u de voordeelpas per e-mail en de MetroCard wordt u per post toegestuurd. Klik hier voor meer informatie.

Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass - Empire State Building Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass - Uitzicht One World Observatory

Observatiedek

Bij beide passen is toegang tot alle vier de New Yorkse observatieplatformen inbegrepen: het Empire State Building, Top of the Rock, One World Observatory en Edge. Dus zelfs als u nog niet weet welke platformen u wilt bezoeken, kunt u beide passen kiezen, aangezien u met allebei in New York kunt beslissen waar u naartoe wilt gaan.

Hoe werken de passen?

De New York Sightseeing Flex Pass en de New York Explorer Pass werken hetzelfde. De Flex Pass koopt u voor 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 of 12 attracties, de Explorer Pass voor 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 10 attracties. Na aankoop heeft u minstens 12 maanden de tijd om de Flex Pass of de Explorer Pass te activeren. U activeert de pas door naar uw eerste attractie te gaan en de QR-code te tonen, die u na aankoop per e-mail ontvangt. Na activering is uw pas 60 dagen geldig, hierdoor heeft u genoeg tijd om het aantal attracties dat u gekozen heeft te bezoeken. U hoeft niet te beslissen welke attracties u wilt bezoeken voordat u naar New York gaat, u kunt dit doen terwijl u er bent. Voor sommige tours en attracties kunt u vooraf een reservering maken, hierdoor wordt de pas niet geactiveerd.

Welke pas moet ik nemen?

Als alle attracties die u wilt bezoeken bij de Flex Pass zijn inbegrepen, dan raad ik aan om deze pas te kiezen vanwege de lage prijs. De passen voor 6, 7, 10 of 12 attracties zijn extra voordelig met mijn persoonlijke kortingscode. Wilt u naar het Vrijheidsbeeld of mee met een avond boottocht? Dan is de Explorer Pass beter voor u. Met name de Explorer Pass voor 5, 6, 7 of 10 attracties zijn interessant. Hieronder ziet u de grootste verschillen:

New York Sightseeing Flex PassNew York Explorer Pass
2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 of 12 attracties2, 3, 4, 5, 6, 7 of 10 attracties
$71 - $260 met mijn kortingscode! $75 - $246 met mijn kortingscode!
100+ attracties en tours80+ attracties en tours
Vliegveld transfer inbegrepenVrijheidsbeeld inbegrepen
Central Park Zoo, Museum of Broadway & The Ride9/11 Museum, Yankee Stadium Tour & Contrasts Tour

Klik hier om de New York Sightseeing Flex Pass te kopen

Klik hier om de New York Explorer Pass te kopen

Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass - Central Park Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass - Vrijheidsbeeld

Welke pas is beter, de New York Sightseeing Flex Pass of de New York Explorer Pass?

Beide zijn voordeelpassen en ze maken het goedkoper om de topattracties van New York te bezoeken. Ze geven toegang tot verschillende attracties, dus welke het beste is hangt af van wat u wilt ervaren. Lees hier alles over de verschillen.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief