Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass

Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass

Wat is het verschil tussen de New York Sightseeing Flex Pass en de New York Explorer Pass? De New York Sightseeing Flex Pass en de New York Explorer Pass zijn twee kortingspassen voor New York. De belangrijkste verschillen tussen deze passen zijn de prijs en de attracties die zijn inbegrepen. Beide passen werken op dezelfde manier en zijn heel gebruiksvriendelijk. U kiest zelf het aantal attracties en hoeft niks meer bij te betalen in New York. Als u liever onbeperkt attracties bezoekt, ga dan voor de New York Pass.

Tours en attracties

Met de New York Sightseeing Flex Pass heeft u keuze uit 100 tours en bezienswaardigheden, bij de New York Explorer Pass zijn dit er ruim 80. Met beide passen kunt u naar Top of the Rock, fietsen door Central Park en een boottocht doen langs of naar het Vrijheidsbeeld. Ook musea als het 9/11 Museum, het Guggenheim en het American Museum of Natural History zijn bij beide inbegrepen. Groot verschil is dat bij de Flex Pass het Empire State Building niet is inbegrepen. Ook zijn de fietstours erg beperkt. Met de Flex Pass kunt u juist wel naar One World Observatory en kunt u kiezen voor een transfer naar het vliegveld.

Hop-on Hop-off bus

Met beide passen kunt u de Hop-on Hop-off bus nemen. Bij de Flex Pass kunt u kiezen voor een Gray Line-ticket voor 72 uur, waarmee u de Uptown en Downtown tour kunt doen. Dit telt als één attractie. De Brooklyn tour en Avondtour tellen allebei als een aparte attractie. Bij de Explorer Pass kunt u kiezen voor een Big Bus-ticket voor één dag, ook voor de Uptown en Downtown tours. Hierbij is alleen de Avondtour beschikbaar als aparte attractie.

Erics Tip: Wilt u het Empire State Building bezoeken en een Circle Line Sightseeing Cruise doen? Dan is de Explorer Pass de beste optie. Wilt u veel gebruikmaken van de Hop-on Hop-off bus, neem dan de Flex Pass. U krijgt dan tickets voor 72 uur, in tegenstelling tot één dag bij de Explorer Pass.

Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass - Empire State Building Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass - Uitzicht One World Observatory

Observatiedek

Bij de Flex Pass is het Empire State Building niet inbegrepen. De Flex Pass is dan wel weer de enige voordeelpas waarmee u naar One World Observatory kunt. Bij de Explorer Pass is het Empire State Building wel inbegrepen, One World Observatory dus niet.

Hoe werken de passen?

De New York Sightseeing Flex Pass en de New York Explorer Pass werken hetzelfde. De Flex Pass koopt u voor 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 of 12 attracties, de Explorer Pass voor 2, 3, 4, 5, 7 of 10 attracties. Met beide passen heeft u 30 dagen de tijd om de attracties te bezoeken. U kunt ter plaatse bepalen welke attracties u kiest. Na aankoop ontvangt u direct een voucher per e-mail met daarop een QR-code, dit is uw pas. U kunt de pas op uw telefoon laten zien of printen.

Welke pas moet ik nemen?

Als alle attracties die u wilt bezoeken bij de Flex Pass zijn inbegrepen, dan raad ik aan om deze pas te kiezen vanwege de lage prijs. De passen voor 6, 10 of 12 attracties zijn extra voordelig met mijn persoonlijke kortingscode. Wilt u naar het Empire State Building en een Circle Line Cruise doen, dan is de Explorer Pass beter voor u. Met name de Explorer Pass voor 5 of 7 attracties is interessant. Hieronder ziet u de grootste verschillen:

New York Sightseeing Flex PassNew York Explorer Pass
2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 of 12 attracties2, 3, 4, 5, 7 of 10 attracties
$ 69 – $ 233 tot 20% korting!$ 89 – $ 209
100+ attracties en tours80+ attracties en tours
72 uur Hop-on Hop-off bus1 dag Hop-on Hop-off bus
One World ObservatoryEmpire State Building
Central Park Zoo & Transfer naar het vliegveldFietstours & Circle Line Cruises

Klik hier om de New York Sightseeing Flex Pass te kopen

Klik hier om de New York Explorer Pass te kopen

Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass - Central Park Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass - Vrijheidsbeeld

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets