Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en Go New York Explorer Pass

Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass

Wat is het verschil tussen de New York Sightseeing Flex Pass en de Go New York Explorer Pass (ook wel bekend als de New York Explorer Pass)? De New York Sightseeing Flex Pass en de New York Explorer Pass zijn twee kortingspassen voor New York. De belangrijkste verschillen tussen deze passen zijn de prijs en de attracties die zijn inbegrepen. Beide passen werken op dezelfde manier en zijn heel gebruiksvriendelijk. U kiest zelf het aantal attracties en hoeft niks meer bij te betalen in New York. Als u liever onbeperkt attracties bezoekt, ga dan voor de New York Pass.

Tours en attracties

Met de New York Sightseeing Flex Pass heeft u keuze uit 100 tours en bezienswaardigheden, bij de New York Explorer Pass zijn dit er ruim 90. Met beide passen kunt u naar Empire State Building, Top of the Rock, One World Observatory, fietsen door Central Park en een boottocht doen langs of naar het Vrijheidsbeeld. Ook musea als het 9/11 Museum, het Guggenheim en het American Museum of Natural History zijn bij beide inbegrepen. Een verschil is dat bij de Flex Pass toegang tot Edge en de Vessel is inbegrepen en u heeft de mogelijkheid om met de pas een transfer naar het vliegveld te boeken. De Explorer Pass heeft daarentegen een beter en ruimer aanbod aan fietstours en boottochten.

Hop-on Hop-off bus

Met beide passen kunt u de Hop-on Hop-off bus nemen. Bij de Flex Pass kunt u kiezen voor een Gray Line-ticket voor 72 uur, waarmee u de Uptown en Downtown tour kunt doen. Dit telt als één attractie. De Brooklyn tour en Avondtour tellen allebei als een aparte attractie. Bij de Explorer Pass kunt u kiezen voor een Big Bus-ticket voor één dag, ook voor de Uptown en Downtown tours. Hierbij is alleen de Avondtour beschikbaar als aparte attractie.

Erics Tip: Wilt u veel gebruik maken van de Hop-on Hop-off bus en een bezoek brengen aan Edge en Vessel? Neem dan de Flex Pass. Hiermee kunt u 72 uur lang gebruik maken van de Hop-on Hop-off bus in tegenstelling tot slechts een dag bij de Explorer Pass en toegang tot die twee attracties is inbegrepen. Wilt u een Circle Line Sightseeing Cruise maken en veel fietsen? Dan is de Explorer Pass de beste optie.

Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass - Empire State Building Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass - Uitzicht One World Observatory

Observatiedek

Bij beide passen is toegang tot het Empire State Building, Top of the Rock en One World Observatory inbegrepen. Er is één groot verschil tussen de twee passen en dat is dat toegang tot Edge Observation Deck in Hudson Yards alleen is inbegrepen bij de Flex Pass. Met de Explorer Pass kunt u dit platform niet bezoeken.

Hoe werken de passen?

De New York Sightseeing Flex Pass en de New York Explorer Pass werken hetzelfde. De Flex Pass koopt u voor 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 of 12 attracties, de Explorer Pass voor 2, 3, 4, 5, 7 of 10 attracties. Met de Flex Pass heeft u 60 dagen de tijd om de attracties te bezoeken. De Explorer Pass is 30 dagen geldig. U kunt ter plaatse bepalen welke attracties u kiest. Na aankoop ontvangt u direct een voucher per e-mail met daarop een QR-code, dit is uw pas. U kunt de pas op uw telefoon laten zien of printen.

Welke pas moet ik nemen?

Als alle attracties die u wilt bezoeken bij de Flex Pass zijn inbegrepen, dan raad ik aan om deze pas te kiezen vanwege de lage prijs. De passen voor 6, 10 of 12 attracties zijn extra voordelig met mijn persoonlijke kortingscode. Wilt u een Circle Line Cruise doen en meerdere keren gaan fietsen, dan is de Explorer Pass beter voor u. Met name de Explorer Pass voor 5 of 7 attracties is interessant. Hieronder ziet u de grootste verschillen:

New York Sightseeing Flex PassNew York Explorer Pass
2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 of 12 attracties2, 3, 4, 5, 7 of 10 attracties
$ 74 – $ 237 tot 20% korting!$ 94 – $ 279
100+ attracties en tours90+ attracties en tours
72 uur Hop-on Hop-off bus1 dag Hop-on Hop-off bus
Edge, Vessel & Transfer naar het vliegveldFietstours & Circle Line Cruises

Klik hier om de New York Sightseeing Flex Pass te kopen

Klik hier om de New York Explorer Pass te kopen

Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass - Central Park Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en New York Explorer Pass - Vrijheidsbeeld

Vond je dit artikel nuttig? Ik hoor het graag!

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets