Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en Sightseeing Day Pass

Koop tickets nu
Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en Sightseeing Day Pass
Tot 37% korting

Wat is het verschil tussen de New York Sightseeing Flex Pass en de Sightseeing Day Pass? Beide zijn goede voordeelpassen voor New York, maar u gebruikt ze op een andere manier. De Sightseeing Flex Pass koopt u voor een bepaald aantal attracties en de Sightseeing Day Pass voor een bepaald aantal dagen. Met de Flex Pass kunt u zelf bepalen welke attractie u op welke dag bezoekt. Met de Day Pass kunt u binnen het gekozen aantal dagen onbeperkt attracties bezoeken. Een voordeelpas is altijd aan te raden boven het kopen van losse tickets: het is voordeliger, makkelijker en sneller. Een pas is alles wat u nodig heeft, u hoeft niets meer bij te betalen in New York!

Koop uw Sightseeing Flex Pass of Sightseeing Day Pass hier

Aanbieding: Nu tot 37% korting op de Day Pass! Koop die van u vandaag nog; de Day Pass is 1 jaar geldig na aankoop!

Contents

Welke pas moet ik nemen?

Wanneer u een aantal dagen in New York bent en een paar bezienswaardigheden per dag wilt bezoeken, is de Sightseeing Flex Pass meestal de beste optie voor u. Deze koopt u voor 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 of 12 attracties. De pas is 60 dagen geldig vanaf het eerste gebruik. De meeste attracties hoeft en kan u niet vooraf vastleggen, wanneer u in New York bent kunt u bepalen welke bezienswaardigheden u precies wilt bezoeken. Maximale flexibiliteit dus!

Als u van plan bent om zoveel mogelijk te zien en doen, is de Day Pass een betere optie. U koopt de Day Pass voor 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 10 opeenvolgende dagen. Binnen deze dagen kunt u onbeperkt bezienswaardigheden bezoeken. Hiervoor heeft u de keus uit een lijst met zo’n 100 honderd attracties en tours. De Flex Pass en Day Pass zijn van dezelfde aanbieder. Met beide passen kunt dus over het algemeen dezelfde bezienswaardigheden en tours doen. De belangrijkste verschillen worden in de onderstaande tabel weergegeven.

Hoe werken de Sightseeing Passen?

Via deze link kunt u de Flex Pass en de Day Pass aanschaffen. Wilt u de Day Pass kopen? Dan bent u meteen op de goede plek. U kiest het aantal dagen en het aantal personen, en kunt afrekenen. Wilt u de Flex Pass bestellen? Kies dan het aantal attracties en aantal passen en ga verder naar ‘checkout’. Vergeet niet mijn onderstaande code te gebruiken, waarmee u tot 30% korting krijgt op een aantal passen!

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een voucher per mail met een QR-code. Dit is uw pas. U kunt deze printen of op uw telefoon laten zien als digitale pas. Bij de bezienswaardigheden die u wilt bezoeken, laat u de pas zien bij de ingang. U kunt dan direct naar binnen. Voor sommige bezienswaardigheden en tours dient u vooraf te reserveren. Deze informatie vindt u terug op de site van de Sightseeing Pass.

Wat kan ik doen met de Sightseeing Passen?

Met de Flex Pass en Day Pass kunt u kiezen uit ruim 100 bezienswaardigheden en tours en zelfs lunchen! De meeste bekende attracties vallen onder de passen. Beide passen zijn dan ook aan te raden voor een eerste of tweede bezoek aan New York.

Uitkijkpunten

Bij de Sightseeing Day Pass en Flex Pass zijn verschillende observatiedekken inbegrepen. Een must-do in New York! U kunt met uw Sightseeing Pass naar mijn favoriet Top of the Rock, maar ook Empire State Building, One World Observatory en Edge zijn inbegrepen.

Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en Sightseeing Day Pass - One World Observatory Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en Sightseeing Day Pass - Big Bus

Hop-on Hop-off Bus

Met de Hop-on Hop-off bus leert u de stad kennen tijdens de eerste dagen van uw verblijf. Met beide passen kunt u een dag lang gebruik maken van de Big Bus Uptown en Downtown tour. U kunt meteen instappen op vertoon van uw pas bij de eerste halte van de route.

Helikoptervlucht

De Sightseeing Day en Flex Passen geven u de optie om een helikoptervlucht aan uw aankoop toe te voegen. Deze uitbreiding kost $199 en is inclusief alle toeslagen, waardoor het een goede deal is in plaats van uw helikoptervlucht los te boeken.

9/11 Museum

Omdat het 9/11 Museum niet is inbegrepen in deze pas, kunt u een ticket met tijdslot los kopen. Hierdoor kunt u op uw gewenst tijdstip het museum bezoeken, bent u verzekerd van toegang en loopt uw planning niet vast door lange wachtrijen bij de drukste attractie van New York. Bestel hier uw tickets voor 9/11 museum.

Lunchen

Extra bij de Sightseeing Passen is dat er meerdere restaurantketens bij zijn aangesloten. Heeft u een Day Pass of een keuze-optie over van uw Flex Pass? Geniet dan van lunch of diner met korting, of zelfs gratis!

Erics Tip: “Ik kan de Sightseeing Passen iedereen die naar New York gaat aanraden. Ze zijn voordelig en erg makkelijk in gebruik. Plus, met mijn persoonlijke kortingscode hieronder krijgt u nog meer korting op een aantal passen!”
New York Sightseeing Flex Pass   New York Sightseeing Day Pass
2, 3, 4, 5, 6, 7, 10 of 12 attracties 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 10 dagen
$80 - $313 met mijn kortingscode! $146 - $379 met mijn kortingscode!
100+ attracties en tours 100+ attracties en tours
Vrijheidsbeeld inbegrepen

Gebruik mijn code ERICOFFER voor een extra korting op geselecteerde passen – Koop uw Sightseeing Flex Pass of Sightseeing Day Pass hier

 

Verschil tussen New York Sightseeing Flex Pass en Sightseeing Day Pass - Museum

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets