Menu
JFK airport naar een hotel in Queens en Brooklyn

JFK airport naar een hotel in Queens en Brooklyn

Koop tickets nu
JFK airport naar een hotel in Queens en Brooklyn

Helaas rijden er geen shuttlebusjes vanaf het vliegveld naar Queens en Brooklyn. Het is erg moeilijk om goed advies te geven over het vervoer, omdat het erg afhangt van waar u precies zit in deze gebieden. Vaak kunt u met een metro dichtbij het hotel of appartement komen, dit is tevens de goedkoopste manier van reizen.

Een andere optie is een yellow cab/taxi op het vliegveld nemen. De kosten hangen weer af van waar u precies heen moet, maar zullen vaak niet meer dan $ 30 à $ 40 zijn. Deze prijs geldt als u met drie personen of minder bent. Als u met meerdere mensen reist, is het een betere optie om van tevoren een busje met chauffeur te boeken. Dit kunt u doen door de onderstaande stappen op te volgen. U kunt het busje met chauffeur boeken voor maximaal zes personen en tijdens het boeken ziet u hoeveel het u precies gaat kosten.

Boek hier van tevoren uw vervoer naar Queens en Brooklyn 

Volg de stappen hieronder om uw vervoer te boeken:

1) Vul JFK Airport en uw vluchtgegevens in en selecteer bij Meeting Area “International (Outside only)”.
2) Vul Queens of Brooklyn in en dan het adres.
3) Vul de datum en pick-up-tijd in (u kunt gewoon uw aankomsttijd van uw vlucht invullen, zij houden in de gaten wanneer uw vlucht aankomt).
4) Kies de auto naar keuze.
5) Vul uw gegevens in en kies een betaaloptie. Ik raad u aan om voor de optie cash te kiezen, dan betaalt u cash in de auto zelf.
6) Vul uw telefoonnummer in, maar noteer bij “Special Requests” uw telefoonnummer nogmaals op de internationale manier. Bijvoorbeeld: “Hello, my phone number is 0031 6 111 222 333”.
7) Bevestig uw bestelling en controleer of u de bevestigingse-mail heeft ontvangen.

Vergeet niet om het vervoer naar het vliegveld voor de terugreis te boeken

Wilt u vooraf vervoer regelen naar Brooklyn? Dan kunt u ook deze privétransfer boeken vanaf JFK Airport. Vergeet niet om hier het vervoer naar het vliegveld voor de terugreis te boeken.

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


van
tot
Zoek tickets