Architectuurrondleiding in New York

Koop tickets nu
Architectuurrondleiding in New York

Doe de architectuurrondleiding in New York om alles te leren over de geweldige architectuur van Manhattan. In 2,5 uur vertelt de gids u uitgebreid over de vele wolkenkrabbers en unieke gebouwen in New York. De gids zal u meenemen naar verschillende gebouwen in Midtown Manhattan en aan het eind van de tour kunt u uw vrienden álles vertellen over de architectuur van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad!

 

Koop uw tickets voor de Architectuurrondleiding in New York hier

Contents

De architectuur van Manhattan

Vanaf Bryant Park zult u de iconische architectuur van Manhattan ontdekken. Vanaf daar gaat de tour verder door Midtown, waar u langs een aantal architectonische meesterwerken komt met extra focus op de Art Deco gebouwen. Ontdek wat er zo bijzonder is aan Grand Central Terminal en bekijk het beroemde Chrysler Building. Tijdens de tour kunt u zelfs naar binnen bij een aantal verborgen juweeltjes van de stad en het interieur bekijken van meerdere monumenten. De architectuurrondleiding in New York is een must voor iedereen die is geïnteresseerd in architectuur of meer wil leren over de geschiedenis van de stad.

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher, die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour, of kunt laten zien als een mobiele ticket op uw smartphone.

  • Duur: 2,5 uur
  • Vertrekpunt: naast Bryant Park
  • Vertrektijd: 10.00 uur

Koop uw tickets voor de Architectuurrondleiding in New York hier

Moe van het lopen? Neem de Manhattan Architecture Cruise om meer te weten te komen over de bezienswaardigheden van New York.
Architectuurrondleiding in New York - Public Library Architectuurrondleiding in New York - E 42nd Street

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets