Architectuurrondleiding in New York

Koop tickets nu
Architectuurrondleiding in New York

Doe de architectuurrondleiding in New York om alles te leren over de geweldige architectuur van Manhattan. In 2,5 tot 3 uur vertelt de gids u uitgebreid over de vele wolkenkrabbers en unieke gebouwen in New York. De tour begint bij het hoofdkantoor van de Verenigde Naties in Oost-Manhattan. Vanaf hier zal de gids u meenemen naar verschillende gebouwen in Midtown Manhattan. Aan het eind van de tour kunt u uw vrienden álles vertellen over de architectuur van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad!

 

Koop uw tickets voor de Architectuurrondleiding in New York hier

Als de tour niet beschikbaar is op de door u gewenste datum, boek dan deze Art Deco en Architectuur Tour

De architectuur van Manhattan

Vanaf het hoofdkantoor van de Verenigde Naties zult u de architectuur van Oost-Manhattan ontdekken. U wandelt richting Tudor City, een oase van rust middenin het drukke Manhattan. Vanaf daar gaat de tour verder naar Times Square, waar u langs een aantal architectonische meesterwerken komt. Ontdek wat er zo bijzonder is aan Grand Central Terminal en bekijk het beroemde Chrysler Building. Ook gaat u naar New Yorks Theater District en komt u bezienswaardigheden tegen uit films en tv-shows die gefilmd zijn in Midtown. Tijdens de tour kunt u zelfs naar binnen bij een aantal verborgen juweeltjes van de stad en het interieur bekijken van meerdere monumenten. De architectuurrondleiding in New York is een must voor iedereen die is geïnteresseerd in architectuur of meer wil leren over de geschiedenis van de stad.

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher, die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour, of kunt laten zien als een mobiele ticket op uw smartphone.

  • Duur: 2,5 tot 3 uur
  • Vertrekpunt: vlakbij het hoofdkantoor van de Verenigde Naties
  • Vertrektijd: 11.00 uur

Koop uw tickets voor de Architectuurrondleiding in New York hier

Architectuurrondleiding in New York - Public Library Architectuurrondleiding in New York - E 42nd Street

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief