Vandaag: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
West Side Story op Broadway Tickets

West Side Story op Broadway Tickets

West Side Story op Broadway Tickets

West Side Story op Broadway tickets kunnen eenvoudig online gekocht worden. Ik raad aan om uw theatertickets te kopen voor u naar New York gaat, om tijd en geld te besparen. Deze revival van West Side Story wordt geregisseerd door de Vlaamse Tony Award-winnaar Ivo van Hove. De eveneens Vlaamse Anne Teresa De Keersmaeker is verantwoordelijk voor de choreografie. De nieuwste uitvoering van deze klassieker uit 1957 is zeker een bezoek waard als u in New York bent. Het liefdesverhaal van de rivaliserende Maria en Tony is actueler dan ooit!

West Side Story keert eind 2019 terug op Broadway

Het New Yorkse Romeo en Julia

West Side Story speelt zich af in de New Yorkse Upper West Side van de jaren 50 en is daarmee eigenlijk het New Yorkse ‘Romeo en Julia’. Het klassieke verhaal wordt ook in deze revival in ere gehouden. U zult de rivaliserende jeugdbendes de Jets en Sharks terugzien, die vanwege hun verschillende etnische achtergronden de strijd met elkaar aangaan. Temidden van deze strijd ontbloeit een onmogelijke liefde tussen de Puerto Ricaanse Maria, zus van de leider van de Sharks, en Tony, oud-lid van de blanke Jets.

West Side Story voor een nieuwe generatie

Geniet van de vele bekende nummers uit de musical, zoals “Tonight”, “America” en “I Feel Pretty”. Het werk van Leonard Bernstein, Arthur Laurents en Stephen Sondheim is klaar voor een nieuwe generatie! De bekende dansscènes van Jerome Robbins zijn vervangen door een alternatieve choreografie. Een primeur voor de VS, waar dit niet eerder werd toegelaten. Dit betekent echter niet dat dans minder centraal staat in deze uitvoering, integendeel! Alle reden dus om u te laten verrassen door het West Side Story van de 21ste eeuw.

Hoe koop ik West Side Story Tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal
  • Flexibel! Als u voor een flexticket kiest, dan heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op ericvragen@newyork.nl als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Informatie over de voorstelling

  • Kinderen tot 4 jaar zijn niet toegestaan in het theater.

Liever naar een andere musical dan West Side Story?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets