West Side Story op Broadway Tickets

West Side Story op Broadway Tickets

Bestel hier uw tickets

West Side Story op Broadway tickets kunnen eenvoudig online gekocht worden. Ik raad aan om uw theatertickets te kopen voor u naar New York gaat, om tijd en geld te besparen. Deze revival van West Side Story wordt geregisseerd door de Vlaamse Tony Award-winnaar Ivo van Hove. De eveneens Vlaamse Anne Teresa De Keersmaeker is verantwoordelijk voor de choreografie. De nieuwste uitvoering van deze klassieker uit 1957, nu in het Broadway Theatre, is zeker een bezoek waard als u in New York bent. Het liefdesverhaal van de rivaliserende Maria en Tony is actueler dan ooit!

Koop uw kaartjes voor West Side Story hier
Koop tickets, u betaalt geen servicekosten

Het New Yorkse Romeo en Julia

West Side Story speelt zich af in de New Yorkse Upper West Side van de jaren 50 en is daarmee eigenlijk het New Yorkse ‘Romeo en Julia’. Het klassieke verhaal wordt ook in deze revival in ere gehouden. U zult de rivaliserende jeugdbendes de Jets en Sharks terugzien, die vanwege hun verschillende etnische achtergronden de strijd met elkaar aangaan. Temidden van deze strijd ontbloeit een onmogelijke liefde tussen de Puerto Ricaanse Maria, zus van de leider van de Sharks, en Tony, oud-lid van de blanke Jets.

West Side Story on Broadway Tickets Stand off West Side Story on Broadway Tickets Love

West Side Story voor een nieuwe generatie

Geniet van de vele bekende nummers uit de musical, zoals “Tonight”, “America” en “I Feel Pretty”. Het werk van Leonard Bernstein, Arthur Laurents en Stephen Sondheim is klaar voor een nieuwe generatie! De bekende dansscènes van Jerome Robbins zijn vervangen door een alternatieve choreografie. Een primeur voor de VS, waar dit niet eerder werd toegelaten. Dit betekent echter niet dat dans minder centraal staat in deze uitvoering, integendeel! Alle reden dus om u te laten verrassen door het West Side Story van de 21ste eeuw.

West Side Story on Broadway Tickets Dance West Side Story on Broadway Tickets Family Battle

Hoe koop ik West Side Story Tickets?

West Side Story tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
 • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail of telefoon
 • Betrouwbaar, veilig en snel
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal
 • Als u voor een flexticket kiest, kunt u tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Koop uw kaartjes voor West Side Story hier

COVID-19 richtlijnen

Beperkt aantal tickets beschikbaar. Social distancing en mondkapjes vereist. Verplichte negatieve PCR of COVID-19 sneltest, of bewijs van volledige COVID-19 vaccinatie.

Informatie over de voorstelling

 • Kinderen tot 4 jaar zijn niet toegestaan in het theater.
 • Locatie: Broadway Theatre, 1681 Broadway
 • voor de zaalplattegrond van het Broadway Theatre

Koop uw kaartjes voor West Side Story hier

Liever naar een andere musical dan West Side Story?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Aankomende voorstellingen

  Bestel hier uw tickets voor West Side Story Bestel hier uw tickets

  Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

  Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

  Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


  Zoek tickets
  van
  tot
  Zoek tickets