Win een trip naar New York!

Win een trip naar New York!

Win een trip naar New York! Wilt u de kans krijgen om in 2024 naar New York te gaan? Doe dan mee met deze winactie. NewYork.nl geeft een reis voor twee personen weg naar The Big Apple! De retourvluchten, overnachtingen in een hotel in hartje Manhattan en tickets voor een aantal attracties zijn inbegrepen. Neem deel aan de wedstrijd en wie weet loopt ú binnenkort wel op Times Square!

De winnaar is bekend!

Contents

Wat is inbegrepen in deze prijs?

  • Vliegreis naar New York voor 2 personen.
  • Datum van vertrek naar keuze!
  • Drie hotelovernachtingen in Manhattan!
  • CO2 Uitstoot gecompenseerd.

Geweldige New York ervaring met toegang tot:

  • Empire State Building
  • Circle Line Bootcruise
  • Hop-on Hop-off Bus
  • Edge
  • 9/11 Museum

Niet inbegrepen

Al het overige zoals eten, drinken, reisverzekering en ESTA/visum zijn niet bij de prijs inbegrepen. Deze kosten zijn voor uw eigen rekening.

Deelnemen aan de wedstrijd

Om kans te maken op de trip naar New York diende u zich in te schrijven voor de nieuwsbrief via het inschrijfformulier voor deze winactie en lid te zijn op het moment van de trekking. Elk e-mailadres dat vanaf 1 januari 2024 tot en met 17 maart 2024 voor de New York Media Group B.V. nieuwsbrief wordt ingeschreven komt in aanmerking voor de prijs.

Belangrijk

Let op: de minimale leeftijd om mee te doen aan deze winactie is 21 jaar.

Lees de voorwaarden voor de New York winactie hier.

Winactie 2024

De winnaar van de 2024 competitie is Dagmar B. Dagmar heeft de prijs met plezier aanvaard en kijkt uit naar haar eerste trip naar New York met haar familie!

Win een trip naar New York - 2024 competitie

Winactie 2023

De winnaar van de 2023 herfst winactie is Diana K. Diana was blij verrast toen ze hoorde dat zij de reis naar New York had gewonnen, en heeft de prijs met plezier aanvaard. Samen gaan we kijken wanneer de trip gaat plaatsvinden en gaan we zorgen dat ze een onvergetelijke tijd in New York tegemoet gaat.

Win een trip naar New York - 2023 herfst winactie

De winnaar van de 2023 lente winactie was Fiona S. Samen met haar moeder ging Fiona in maart 2024 naar New York: “Het was een grote droom die uitkwam toen ik deze winactie won. We vertrokken met hoge verwachtingen en kwamen thuis met een koffer vol herinneringen voor het leven en een liefde voor de stad die ons had weggeblazen. Het is zeker niet de laatste keer dat we New York zullen zien. Een grote reden dat we konden genieten van de magische sfeer van New York was Eric. Hij heeft ons onschatbaar geholpen en de hele reis zo gemakkelijk gemaakt dat we alleen nog maar energie hoefden te steken in het kiezen van de volgende geweldige bezienswaardigheid.”

Win een trip naar New York - 2023 lente winactie

Winactie 2022

De winnaar van de competitie die plaatsvond in de zomer van 2022 is op 9 September 2022 bekend gemaakt. Esa H. nam zijn prijs in ontvangst en samen met zijn partner reisden zij beiden in februari 2023 naar New York: “We zijn terug van onze reis en het was geweldig! Het weer was geweldig, soms bijna 20 graden, wat uitzonderlijk warm was. Al met al was de reis geweldig en alle regelingen werkten goed. Nogmaals bedankt voor de winst!”

Win een trip naar New York - Competitie 2022 Win een trip naar New York - Competitie 2022 Winnaar

Winactie 2018

De winnaar van de competitie in het najaar van 2018 is op 2 december 2018 bekend gemaakt. Inge S. heeft de prijs in ontvangst genomen en ze heeft de reis naar New York samen met haar partner in maart 2019 gemaakt: “We hebben echt genoten van deze reis. Het was een onbeschrijfelijke ervaring in deze wereldstad. De app van newyork.nl en de tips zijn excellent om te gebruiken tijdens de trip. We zouden graag terug gaan om meer te zien!

Win een trip naar New York - Brooklyn Bridge Win een trip naar New York - Skyline

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets