Win een trip naar New York!

Win een trip naar New York

Win een trip naar New York! Wilt u de kans krijgen om in 2020 naar New York te gaan? Doe dan mee met deze winactie. NewYork.nl geeft een reis voor twee personen weg naar The Big Apple! De retourvluchten, overnachtingen in een hotel in hartje Manhattan en tickets voor een aantal attracties zijn inbegrepen. Neem deel aan de wedstrijd en wie weet loopt ú binnenkort wel op Times Square!

Deze winactie is afgelopen

Winnaar 2020

Update: Vanwege het coronavirus en de vluchten die geannuleerd worden, wordt de trekking van de winnaar van de reis naar New York uitgesteld.

Wat houdt de prijs precies in?

  • Retourvlucht naar New York voor twee personen
  • Transfer van en naar het vliegveld
  • Drie hotelovernachtingen in een kamer met een tweepersoonsbed
  • Toegang tot zes attracties

Niet inbegrepen

Al het overige zoals eten, drinken, reisverzekering en ESTA/visum zijn niet bij de prijs inbegrepen. Deze kosten zijn voor uw eigen rekening.

Deelnemen aan de wedstrijd

Om kans te maken op de trip naar New York dient u zich in te schrijven voor de nieuwsbrief via het inschrijfformulier voor deze winactie en lid te zijn op het moment van de trekking. Elk e-mailadres dat vanaf 1 januari tot en met 15 maart 2020 voor de New York Media Group B.V. nieuwsbrief wordt ingeschreven komt in aanmerking voor de prijs.

Belangrijk

Let op: de minimale leeftijd om mee te doen aan deze winactie is 21 jaar.

Lees de voorwaarden voor de New York winactie hier.

Winactie 2019

De winnaar van de competitie van begin 2019 is Sandra B. Zij is per e-mail op de hoogte gebracht.

Winactie 2018

De winnaar van de competitie in het najaar van 2018 is op 2 december 2018 bekend gemaakt. Inge S. uit België heeft de prijs in ontvangst genomen en ze heeft de reis naar New York samen met haart partner in maart 2019 gemaakt: “We hebben echt genoten van deze reis. Het was een onbeschrijfelijke ervaring in deze wereldstad. De app van newyork.nl en de tips zijn excellent om te gebruiken tijdens de trip. We zouden graag terug gaan om meer te zien!

Win een trip naar New York - Brooklyn Bridge Win een trip naar New York - Skyline

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets