Win een trip naar New York!

Win een trip naar New York

Win een trip naar New York! Wilt u de kans krijgen om in 2023 of 2024 naar New York te gaan? Doe dan mee met deze winactie. NewYork.nl geeft een reis voor twee personen weg naar The Big Apple! De retourvluchten, overnachtingen in een hotel in hartje Manhattan en tickets voor een aantal attracties zijn inbegrepen. Neem deel aan de wedstrijd en wie weet loopt ú binnenkort wel op Times Square!

De winnaar is bekend!

Winactie 2023

De winnaar van de 2023 competitie is Fiona S. Fiona heeft de prijs met plezier aanvaard en kijkt uit naar haar trip naar New York!

Wat is inbegrepen in deze prijs?

  • Vliegreis naar New York voor 2 personen.
  • Datum van vertrek naar keuze!
  • Drie hotelovernachtingen in Manhattan!
  • CO2 Uitstoot gecompenseerd.

Geweldige New York ervaring met toegang tot:

  • Edge / Summit
  • Hop-on on Hop-off bus
  • Fietshuur
  • One World Observatory
  • 9/11 Museum
  • Circle Line Bootcruise

Niet inbegrepen

Al het overige zoals eten, drinken, reisverzekering en ESTA/visum zijn niet bij de prijs inbegrepen. Deze kosten zijn voor uw eigen rekening.

Deelnemen aan de wedstrijd

Om kans te maken op de trip naar New York diende u zich in te schrijven voor de nieuwsbrief via het inschrijfformulier voor deze winactie en lid te zijn op het moment van de trekking. Elk e-mailadres dat vanaf 1 januari 2023 tot en met 26 maart 2023 voor de New York Media Group B.V. nieuwsbrief wordt ingeschreven komt in aanmerking voor de prijs.

Belangrijk

Let op: de minimale leeftijd om mee te doen aan deze winactie is 21 jaar.

Lees de voorwaarden voor de New York winactie hier.

Winactie 2022

De winnaar van de competitie die plaatsvond in de zomer van 2022 is op 9 September 2022 bekend gemaakt. Esa H. nam zijn prijs in ontvangst en samen met zijn partner reisden zij beiden in februari 2023 naar New York: “We zijn terug van onze reis en het was geweldig! Het weer was geweldig, soms bijna 20 graden, wat uitzonderlijk warm was. Al met al was de reis geweldig en alle regelingen werkten goed. Nogmaals bedankt voor de winst!”

Competitie 2022Competitie 2022 Winnaar

Winactie 2018

De winnaar van de competitie in het najaar van 2018 is op 2 december 2018 bekend gemaakt. Inge S. uit België heeft de prijs in ontvangst genomen en ze heeft de reis naar New York samen met haar partner in maart 2019 gemaakt: “We hebben echt genoten van deze reis. Het was een onbeschrijfelijke ervaring in deze wereldstad. De app van newyork.nl en de tips zijn excellent om te gebruiken tijdens de trip. We zouden graag terug gaan om meer te zien!

Win een trip naar New York - Brooklyn Bridge Win een trip naar New York - Skyline

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief