Vandaag: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Stuur een Whatsappje naar +316 888 00 666
2.1m
Toys“R”Us op Times Square New York

Toys“R”Us op Times Square New York

toys R us op times square

Toys“R”Us op Times Square New York is alles behalve een standaard speelgoedwinkel. Waar u normaal waarschijnlijk stevig de hand op de knip houdt als uw kinderen u een speelgoedwinkel in trekken, zouden de rollen hier zomaar eens omgedraaid kunnen zijn. Grote kans dat het kind in u naar boven komt in wat ook wel ‘the world’s greatest toy store’ genoemd wordt!

Voor Ieder Wat Wils

Of u nou een Barbie-liefhebber bent, van actiefiguren houdt, van spelletjes of van snoep; in dit ruim 10.000 m² grote speelwalhalla kan echt iedereen zich vermaken. Mocht dat toch niet het geval zijn, dan kunt u altijd nog in het iconische, achttien meter hoge reuzenrad dat in de winkel staat stappen, of de zes meter hoge, bewegende en grommende T-Rex bewonderen óf rondlopen in het levensechte Barbie Dollhouse. Inderdaad: dit is niet alleen ‘the world’s greatest toy store’, maar vooral ook een plek vol speelplezier, voor jong én oud.

Verdiepingen Vol Speelgoed

Toys”R”Us is een enorme winkel, met afdelingen waarvan de namen voor zich spreken: Action Figures & More, Barbie Dollhouse, Electronics & Music, Games, Imaginarium (kwaliteitsspeelgoed met educatieve waarde), LEGO Shop, Plush Pets, ROBOTGALAXY (waar u uw eigen robot kunt bouwen!), Video Games & Movies en Wheels. Ik heb hier maar één ding aan toe te voegen: deze afdelingen zijn alles wat u ervan verwacht, en meer. U kunt hier alles kopen: van oude collecties tot de nieuwste. Maar belangrijker dan het kopen zelf is misschien nog wel de hele belevenis en sfeer eromheen.

Dino bij toy R us in new york wonka bij toys R us new york

Snoep, IJs & andere ‘Coole’ Dingen

Baby op komst of in de wagen? Stop dan vooral even bij de afdeling Babies”R”Us. Heeft u iets oudere kinderen? Neem ze dan mee naar Astro Kids, waar ze stenen kunnen verzamelen en waar experts laten zien hoe een steen er van binnen eigenlijk uitziet. Laat de fashionista in ze naar boven komen op kledingafdeling LittleMissMatched, of laat ze schitteren aan de Fashion Angels-balie, waar ze hun eigen sieraden kunnen samenstellen. En vergeet ook niet uw smaakpapillen te trakteren! Dit doet u bij Candy Land, Cookie Party, Scoops”R”Us of WONKA.

Toys”R”Us op Times Square is gesloten.

Bent u op zoek naar meer doe-dingen met kinderen in New York? Lees dan hier mijn tips.

toys r us in new york city reuzenrad bij toys R us in new york

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets