Macy’s in New York

Macy's in New York

Macy’s in New York is het grootste warenhuis van de stad. Het bedekt het hele blok op Herald Square en heeft elf verdiepingen. Macy’s is een one-stop-shop voor (bijna) alles wat u zoekt. Vooral alle grote merken zijn hier goed vertegenwoordigd. De etalages zijn rond de feestdagen altijd publiekstrekkers, net als de begane grond met alle versieringen.

Exclusieve korting bij Macy’s! Download mijn Eric’s New York app en zoek Macy’s op de kaart. Toon de kortingscode aan de kassa en u ontvangt 10% korting. (Onderhevig aan algemene voorwaarden)

Shoppen bij Macy’s

Bij Macy’s shoppen is voor sommigen een lust en voor anderen een hel. Macy’s is zo groot, dat het soms moeilijk kan zijn te vinden wat u zoekt. Hoe dan ook is het leuk om er een keer te gaan kijken, al is het maar voor de ervaring. Rond de feestdagen moet u er zeker even binnenlopen! Probeer de zaterdagmiddag wel te vermijden, want dan is het er wel heel erg druk.

Het is goed om te weten dat Macy’s eigenlijk uit twee gebouwen bestaat en u soms door het ene gebouw moet lopen om in het andere te komen. Vraag gerust een van de medewerkers om hulp als u verdwaald bent! De meeste collecties zijn gescheiden voor mannen en vrouwen. Voor vrouwen hebben ze wel duizenden jurken, dus het is slim om vooraf te bedenken in welke designers u geïnteresseerd bent.

Heeft u na uw bezoek aan Macy’s wel even genoeg gelopen? Stap dan vlakbij op de Hop-on Hop-off bus om te genieten van een paar uur sightseeing.

Macy's in New York City Macy's in New York - Interieur

Macy’s kortingspas voor bezoekers

Als toerist heeft u recht op een Macy’s Visitor Savings Pass. Deze shoppingpas geeft u 10% korting op een deel van de collectie! De pas is niet geldig voor alles wat Macy’s verkoopt, zo is make-up uitgesloten. Maar als u van plan bent kleding te kopen is het zeker de moeite waard! U kunt de pas afhalen bij het ‘Visitor’s Center’ op de tussen-etage.

Macy's in New York - Vitrine Macy's in New York - Kerstversiering

Kerst bij Macy’s

De kerstetalages trekken een hoop mensen aan tijdens het kerstseizoen, op de drukste momenten komen er meer dan tienduizend mensen kijken! De kerstversiering gaat binnen op de begane grond gewoon door. Er is ook een Santaland op de achtste verdieping. Het is zeker de moeite waard om de kerstversiering van Macy’s te gaan bekijken. De versieringen zijn er vanaf de week van Thanksgiving tot 26 december. En natuurlijk kunt u ook kerstversieringen kopen om mee naar huis te nemen.

Macy's in New York - Kerstboom Macy's in NYC

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets