Macy’s in New York

Macy's in New York

Macy’s in New York is het grootste warenhuis van de stad. Het bedekt het hele blok op Herald Square en heeft elf verdiepingen. Macy’s is een one-stop-shop voor (bijna) alles wat u zoekt. Vooral alle grote merken zijn hier goed vertegenwoordigd. De etalages zijn rond de feestdagen altijd publiekstrekkers, net als de begane grond met alle versieringen.

Shoppen bij Macy’s

Bij Macy’s shoppen is voor sommigen een lust en voor anderen een hel. Macy’s is zo groot, dat het soms moeilijk kan zijn te vinden wat u zoekt. Hoe dan ook is het leuk om er een keer te gaan kijken, al is het maar voor de ervaring. Rond de feestdagen moet u er zeker even binnenlopen! Probeer de zaterdagmiddag wel te vermijden, want dan is het er wel heel erg druk.

Het is goed om te weten dat Macy’s eigenlijk uit twee gebouwen bestaat en u soms door het ene gebouw moet lopen om in het andere te komen. Vraag gerust een van de medewerkers om hulp als u verdwaald bent! De meeste collecties zijn gescheiden voor mannen en vrouwen. Voor vrouwen hebben ze wel duizenden jurken, dus het is slim om vooraf te bedenken in welke designers u geïnteresseerd bent.

Heeft u na uw bezoek aan Macy’s wel even genoeg gelopen? Stap dan vlakbij op de Hop-on Hop-off bus om te genieten van een paar uur sightseeing. Als u in bent voor nog wat meer shoppen, raad ik u aan om een van de outlets in New York te bezoeken.

Exclusieve korting bij Macy’s! Download mijn Eric’s New York app en zoek Macy’s op de kaart. Toon de kortingscode aan de kassa en u ontvangt 10% korting. (Onderhevig aan algemene voorwaarden)

Macy's in New York City Macy's in New York - Interieur

Geschiedenis van Macy’s Tour

Heeft u een paar uur shoppen bij Macy’s gepland? Begin dan met de Geschiedenis van Macy’s Tour van 45 minuten. Onder leiding van een gids ontdekt u verschillende delen van de winkel. U komt alles te weten over de 150-jarige geschiedenis van het enorme warenhuis. Ook vertelt de gids u over onder meer de marketing, merchandising en visuele technieken van Macy’s. Een betere manier om een ‘shopping spree’ af te trappen is er niet!

Boek the Geschiedenis van Macy’s Tour hier

Macy’s kortingspas voor bezoekers

Als toerist heeft u recht op een Macy’s Visitor Savings Pass. Deze shoppingpas geeft u 10% korting op een deel van de collectie! De pas is niet geldig voor alles wat Macy’s verkoopt, zo is make-up uitgesloten. Maar als u van plan bent kleding te kopen is het zeker de moeite waard! U kunt de pas afhalen bij het ‘Visitor’s Center’ op de tussen-etage.

Kerst bij Macy’s

De kerstetalages trekken een hoop mensen aan tijdens het kerstseizoen, op de drukste momenten komen er meer dan tienduizend mensen kijken! De kerstversiering gaat binnen op de begane grond gewoon door. Er is ook een Santaland op de achtste verdieping. Het is zeker de moeite waard om de kerstversiering van Macy’s te gaan bekijken. De versieringen zijn er vanaf de week van Thanksgiving tot 26 december. En natuurlijk kunt u ook kerstversieringen kopen om mee naar huis te nemen.

Macy's in New York - Kerstversiering Macy's in New York - Vitrine

Macy’s Flower Show

Tijdens de jaarlijkse Macy’s Flower Show staat het warenhuis twee weken lang vol met bloemstukken. Dit fleurige spektakel vindt eind maart plaats en is de moeite om te gaan bekijken als u in de stad bent. De Flower Show bestaat al sinds 1946 en heeft elk jaar een ander thema. In het verleden waren dit onder andere ‘Once Upon a Springtime’, ‘Carnival’ en ‘America the Beautiful’. Voor elke Flower Show worden maar liefst 1 miljoen bloemen gebruikt!

Macy’s in New York - Flower Show Macy’s in New York - Flower Show Decoratie

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets