Toys“R”Us op Times Square New York

toys R us op times square

Toys“R”Us op Times Square New York is alles behalve een standaard speelgoedwinkel. Waar u normaal waarschijnlijk stevig de hand op de knip houdt als uw kinderen u een speelgoedwinkel in trekken, zouden de rollen hier zomaar eens omgedraaid kunnen zijn. Grote kans dat het kind in u naar boven komt in wat ook wel ‘the world’s greatest toy store’ genoemd wordt!

De Times Square locatie van Toys”R”Us is gesloten. U kunt ze vinden in Macy’s New York of de American Dream Mall in New Jersey.

Voor Ieder Wat Wils

Vraagt u zich af wat te doen met kinderen in New York? Of u nou een Barbie-liefhebber bent, van actiefiguren houdt, van spelletjes of van snoep; in dit ruim 10.000 m² grote speelwalhalla kan echt iedereen zich vermaken. Mocht dat toch niet het geval zijn, dan kunt u altijd nog in het iconische, achttien meter hoge reuzenrad dat in de winkel staat stappen, of de zes meter hoge, bewegende en grommende T-Rex bewonderen óf rondlopen in het levensechte Barbie Dollhouse. Inderdaad: dit is niet alleen ‘the world’s greatest toy store’, maar vooral ook een plek vol speelplezier, voor jong én oud.

Verdiepingen Vol Speelgoed

Toys”R”Us is een enorme winkel, met afdelingen waarvan de namen voor zich spreken: Action Figures & More, Barbie Dollhouse, Electronics & Music, Games, Imaginarium (kwaliteitsspeelgoed met educatieve waarde), LEGO Shop, Plush Pets, ROBOTGALAXY (waar u uw eigen robot kunt bouwen!), Video Games & Movies en Wheels. Ik heb hier maar één ding aan toe te voegen: deze afdelingen zijn alles wat u ervan verwacht, en meer. U kunt hier alles kopen: van oude collecties tot de nieuwste. Maar belangrijker dan het kopen zelf is misschien nog wel de hele belevenis en sfeer eromheen.

Snoep, IJs & andere ‘Coole’ Dingen

Baby op komst of in de wagen? Stop dan vooral even bij de afdeling Babies”R”Us. Heeft u iets oudere kinderen? Neem ze dan mee naar Astro Kids, waar ze stenen kunnen verzamelen en waar experts laten zien hoe een steen er van binnen eigenlijk uitziet. Laat de fashionista in ze naar boven komen op kledingafdeling LittleMissMatched, of laat ze schitteren aan de Fashion Angels-balie, waar ze hun eigen sieraden kunnen samenstellen. En vergeet ook niet uw smaakpapillen te trakteren! Dit doet u bij Candy Land, Cookie Party, Scoops”R”Us of WONKA.

Bent u op zoek naar meer doe-dingen met kinderen in New York? Lees dan hier mijn tips.

reuzenrad bij toys R us in new york

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets