Alvin Ailey in New York Tickets

Koop tickets nu
Alvin Ailey in New York tickets

U kunt uw Alvin Ailey in New York tickets vooraf veilig online kopen. Deze moderne dansshow wordt uitgevoerd door een van ‘s werelds meest populaire dansgezelschappen, het Alvin Ailey American Dance Theater, dat gevestigd is in New York. Het dansgezelschap is bekend vanwege de combinatie van moderne danstechnieken met elementen uit Afrikaanse, Caribische en Afro-Amerikaanse dansculturen, en is vooral populair geworden door hun krachtige dansstijl en natuurlijk de indrukwekkende dansers zelf.

Koop uw kaartjes voor Alvin Ailey hier

Contents

Alvin Ailey New York

Het Alvin Ailey American Dance Theater, opgericht in 1958 door baanbrekend choreograaf en danser Alvin Ailey, is een gerenommeerd Amerikaans dansgezelschap dat bekend staat om zijn bijdragen aan de moderne dans, toewijding aan de Afro-Amerikaanse culturele expressie door middel van dans en de bevordering van diversiteit en inclusie in de danswereld. Het gezelschap is gevestigd in New York City, maar toert regelmatig door de VS en daarbuiten. In New York houdt het Alvin Ailey American Dance Theater vaak speciale events en seizoensvoorstellingen in het New York City Center.

Erics Tip: “Alvin Ailey voert verschillende dansen uit. Als u in New York bent en een show wilt zien, maar niet per se een musical, dan is dit een geweldig alternatief. Bovendien, als u een fan bent van moderne dans, is deze show een echte aanrader.”

Hoe koop ik Alvin Ailey in New York tickets?

Het is gemakkelijk om tickets voor Alvin Ailey NYC te kopen via de onderstaande link. Ik raad aan om Alvin Ailey New York City Center kaarten online te kopen voordat u naar New York gaat. Dit bespaart u tijd en het belangrijkste is dat u niet hoeft te stressen over het vinden van tickets als u in New York bent.

Een ticket kopen is eenvoudig:
  • Klik op de link en selecteer de datum waarop u wilt gaan
  • Vul uw gegevens in en betaal
  • Controleer uw e-mail voor de bevestiging

Koop uw kaartjes voor Alvin Ailey hier

Alvin Ailey in New York Tickets - Dans 2 Alvin Ailey in New York Tickets - Dans 1

Informatie over de voorstelling

  • Minimumleeftijd is 5 jaar
  • Duur: ongeveer 2 uur en 30 minuten
  • Locatie: New York City Center Theatre, 131 W 55th Street
  • Toegankelijkheid:

Koop uw kaartjes voor Alvin Ailey hier

Liever een andere show dan Alvin Ailey?

Bekijk hier een aantal andere shows

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets