Menu
Appartementen in New York

Appartementen in New York

Appartementen in New York

In een appartement verblijven in New York wordt steeds populairder. En dat is te begrijpen: veel mensen willen de stad beleven zoals de ‘locals’. Toch raad ik niet aan om een appartement te huren via de ‘online marktplaatsen’. Deze marktplaatsen zijn websites waarop iedereen zijn appartement te huur kan aanbieden. Bekende voorbeelden zijn Airbnb en Wimdu.

In een appartement verblijven in New York: waarom geen marktplaatsen

Feit is dat het in New York illegaal is om een appartement voor korte tijd te huren, tenzij de officiële bewoner er tegelijk ook verblijft. Iets dat u waarschijnlijk niet voor uw vakantie in gedachten had. Wanneer u dus een volledig appartement huurt voor u en uw familie, wees u er dan van bewust dat dit illegaal is. Meestal staan op de online marktplaatsen alleen appartementen die in bezit zijn van particulieren. Zij verhuren hun appartement voor korte periodes. Een andere reden dat ik niet aanraad om een appartement te huren, is dat ik veel klachten heb gehoord van mensen die opgelicht zijn. Het appartement bestaat helemaal niet of het is anders dan het er op de foto’s uitzag. In beide gevallen kan dit uw vakantie verpesten en u een hoop geld kosten. Als u zekerheid wilt, bent u naar mijn mening beter af wanneer u in een hotel in New York verblijft dan in een appartement. Veel mensen willen liever een appartement huren dan in een hotel verblijven in New York, omdat ze denken dat dit goedkoper is. Maar de waarheid is dat het in de meeste gevallen eigenlijk helemaal niet goedkoper is. Het appartement zelf lijkt misschien relatief goedkoop, maar vaak moet u nog schoonmaakkosten betalen, net als servicekosten, die uw verblijf behoorlijk duur kunnen maken. Iets wat u ook moet afwegen, zeker als u met kinderen reist, is de veiligheid. Vergeet niet dat u een appartement huurt van vreemden. En wat als iets kapot gaat of het niet doet? Geen warm water of een kapotte douche zullen uw vakantie zeker verpesten. Als u nog steeds een appartement wilt huren, kijk dan eens naar mijn selectie hieronder. Dit zijn appartementen die 100% legaal zijn, omdat ze in bezit zijn van bedrijven met de juiste vergunningen en niet van privépersonen.

Boek hier veilig een appartement in New York

Radio City Apartments

De Radio City Apartments liggen op een toplocatie, vlakbij Times Square en Radio City Music Hall. Er zijn allerlei verschillende soorten appartementen beschikbaar, van queen studio’s tot tweekamerappartementen. Alle appartementen beschikken over een kitchenette en gratis wifi.

Boek uw Radio City Apartment hier

Appartementen in New York - Radio City Apartments Appartementen in New York - Radio City Apartments Interieur

Superior Times Square Apartments

De Superior Times Square Apartments liggen in Hell’s Kitchen, dicht bij Central Park. Het interieur is vrij eenvoudig, maar de appartementen zijn ruim en beschikken over een kitchenette en gratis WiFi.

Boek uw Superior Times Square Apartment hier

Appartementen in New York City - Superior Times Square Apartments Appartementen in New York City- Superior Times Square Apartments slaapkamer

TEN15NYC Apartments

In Garment District ligt TEN15NYC, een gebouw met vijf appartementen op maar een paar minuten lopen van Macy’s, het Empire State Building en Times Square. U kunt kiezen uit appartementen met één of twee slaapkamers, of een studio.

Boek uw TEN15NYC Apartment hier

appartementen-in-new-york-ten15nyc-slaapkamer appartementen-in-new-york-ten15nyc

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets