Beste Bars om voetbal te kijken in New York

Beste Bars om voetbal te kijken in New York

Waar zijn de beste bars om voetbal te kijken in New York? Voetbal kijken in New York lijkt misschien onmogelijk omdat Amerika het land is van baseball en American football, maar New York heeft alles, inclusief bars die gericht zijn op voetbal. Nederlanders houden van voetbal en sportfans hoeven de wedstrijden van hun team niet te missen als ze op vakantie zijn. Ik heb een lijst gemaakt met sportbars waar u kunt kijken naar Premier League en UEFA Champions League in New York.

 1. The Football Factory at Legends

  Legends is een sportbar die zich vooral richt op mensen, plaatsen en New Yorkse legendes. Er heerst een ongedwongen sfeer en u kunt er simpel maar goed eten. Legends houdt zo veel van voetbalfans dat er een ruimte is die compleet is toegewijd aan voetbal: The Football Factory (de internationale naam van het spel, in plaats van de Amerikaanse naam ‘soccer’). Ze laten veel Championships zien, zoals Champions League, Bundesliga en La Liga. U hoeft dus geen wedstrijd te missen van uw favoriete team. Er zijn 3 verdiepingen met 50 tv’s en 2 enorme schermen voor uw vermaak. U vindt dit alles op een perfecte locatie: tegenover het Empire State Building.

 2. The Black Horse Pub

  The Black Horse pub is een grote en ruimtelijke English pub met een geweldige sfeer om sport te kijken. In de weekenden zijn voetbalfans al op tijd aanwezig om de Europese wedstrijden te zien in deze sportbar. Ze hebben een selectie van 16 soorten internationaal bier van de tap, een mix van lokale favorieten (denk aan Sixpoint Sweet Action en Brooklyn Lager) en wisselende Anglo/Irish specials inclusief Boddingtons en Guinness. Happy hour is van 14.00 tot 19.00 uur. Voetbal heeft altijd prioriteit op hun flatscreentelevisies. Is er geen voetbal op tv? Dan zenden ze op de 10 grote schermen uit wat het publiek wil zien. Het is een leuke plek om een wedstrijd te kijken met goede drank en vriendelijke prijzen. Het personeel serveert de hoogtepunten van een English breakfast: worst, puree, ei, bonen, friet en shepherd’s pie.

 3. Baker Street

  Baker Street is een Irish pub die is vernoemd naar de beroemde Engelse straat. U kunt er verschillende sporten kijken, inclusief voetbal. Bekijk hun kalender voor aankomende events en de wedstrijden die ze laten zien. Naast het kijken van sportwedstrijden kunt u er ook wat eten of drinken. Lunch start op doordeweekse dagen om 11.00 uur en in het weekend serveren ze van 11.00 tot 16.30 uur brunch. U betaalt $ 15 voor een hoofdgerecht (zoals een omelet of burger) en 2 drankjes (wijn, bier, champagne, sappen, koffie of thee).

 4. Tonic Bar

  Tonic Bar lijkt met zijn 35 hd-schermen te zijn geïnspireerd door zijn locatie: Times Square. Het is een sportbar waar verschillende sporten worden uitgezonden. Als u er zeker van wilt zijn dat u een bepaalde voetbalwedstrijd kunt kijken, dan raad ik aan om vooraf te bellen naar Tonic Bar. Tonic Bar heeft 2 verdiepingen en er ze serveren lunch, diner en brunch (in het weekend). Happy Hour is van maandag tot en met vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur en u kunt zelfs naar Tonic gaat voor karaoke. Ik raad aan om een wedstrijd te kijken terwijl u geniet van kippenvleugeltjes met ranchdressing en een van de 30 biertjes van de tap. Deze bar is een goede plek om de Super Bowl te kijken. De Super Bowl wordt rond 18.30 uur afgetrapt. Het is verstandig om er ‘s middags op tijd te zijn aangezien het druk zal worden. Ook als u andere sportevenementen wilt kijken in New York, zoals het WK of EK, is Tonic the place to be.

 5. Smithfield Hall

  Smithfield Hall bevindt zich op enkele blokken afstand van Madison Square Garden. Er worden voetbalwedstrijden van over de hele wereld uitgezonden. Wilt u geen wedstrijd missen van de Europa League, Champions League of Bundesliga? Ga dan naar Smithfield Hall. Meestal zijn er vooral locals die een Amerikaanse of internationale voetbalwedstrijd willen kijken terwijl ze een biertje drinken. Voetbal is niet de enige sport die u er kunt kijken, ze zenden ook NFL, MLB en MBA wedstrijden uit.

 6. The Churchill

  The Churchill is een relaxte English pub vlakbij Park Avenue. Het restaurant heeft een oude, Britse stijl en er heerst een goede sfeer. Er worden rugby en Eurocentrische sporten uitgezonden. U kunt er tapbier en wat eten bestellen terwijl u naar een wedstrijd kijkt. De meeste standaard Britse of Amerikaanse Ales kosten zo’n $ 7 á $ 8. Als u vraagt om hun favorieten, hou er dan rekening mee dat u minimaal $ 8 per persoon kwijt zult zijn.

 7. Jones Wood Foundry

  Jones Wood Foundry is een andere toegankelijke British pub en zit verscholen op 76th Street, tussen First Street en York Street. De bartenders zijn erg vriendelijk en betrokken. Tijdens de wedstrijd kunt u traditioneel Brits eten bestellen en kiezen uit verschillende biersoorten. Het is een leuke, sfeervolle pub en een goede plek om sport te kijken zonder harde muziek.

Tonic-Bar-in-New-York-Binnenkant

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets