Boottocht met Kerstsfeer in New York

Koop tickets nu
Boottocht met Kerstsfeer in New York

De boottocht met kerstsfeer in New York is een sfeervolle sightseeing cruise in december. Het prachtige uitzicht op de skyline van Manhattan en de winterse ambiance maken deze boottocht een highlight in de feestmaand. De mooie boot is versierd in kerstthema, dus neem een warme chocolademelk (met een scheutje likeur, als u wilt) en een vers koekje, leun achterover en dompel u volledig onder in de magie van kerstmis in New York.

 

 

Boek de boottocht met kerstsfeer in New York hier

Vaart u liever eerder op de dag? Bekijk dan de kerstcruise in de middag.

Feestelijke Cruise met Kerstliedjes

Tijdens deze boottocht komt u helemaal in de stemming van de feestdagen door de kerstversiering en warme chocolademelk. De leuk aangeklede boot is de perfecte plek voor wat romantiek, maar ook als u op zoek bent naar een boottocht voor het hele gezin is deze rondvaart een erg geschikte optie. De boot heeft een afgesloten binnengedeelte, waar u warm en knus van het uitzicht kunt genieten, de skyline kunt bewonderen en mooie foto’s kunt maken. Eén drankje en koekje zijn inbegrepen, extra drankjes kunt u kopen.

Erics Tip: Deze boottocht is heel relaxt en gezellig, perfect als u in alle rust van de kerstsfeer wilt genieten. Aangezien de cruise plaatsvindt na 18.00 uur, zal het donker zijn tijdens het varen. U ziet de prachtig verlichte skyline! Indien u graag vaart met kerst zelf, kan ik u een dinner cruise op kerstavond aanraden.

Praktische Informatie

  • Duur: circa 1,5 uur
  • Vertrekpunt: Chelsea Piers
  • Vertrektijd: meerdere opties in de avond
  • Deze cruise is seizoensgebonden

Boek de boottocht met kerstsfeer in New York hier

Boottocht met Kerstsfeer in New York - Vrijheidsbeeld Boottocht met Kerstsfeer in New York - De Boot

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets