Dinner Cruise in New York (3 uur)

Koop tickets nu
Dinner Cruise in New York1

Een dinner cruise in New York is de perfecte manier om een dag vol winkelen en sightseeing in New York mee af te sluiten. Op de New York Dinner Cruise geniet u van smakelijke lokale gerechten terwijl u over de Hudson River vaart. De boot vertrekt vanaf Pier 40 (neem metrolijn 1 of 2 naar Houston Street). Het diner begint met hors d’oeuvres, waarna u kunt genieten van een driegangenmenu dat u kunt kiezen van een à la carte menu. Als u het helemaal groots wilt aanpakken, kunt u upgraden naar een tafel bij het raam inclusief een fles mousserende wijn.

Boek uw tickets voor de dinner cruise hier 

Romantiek onder de Brooklyn Bridge

Wanneer het diner is afgelopen gaat de dj van start, dus begeef u snel naar de dansvloer. Er is een bar waar u drankjes kunt kopen. Of ga naar buiten en maak een romantische wandeling over het bovendek. De boot vaart over de Hudson River, om het puntje van Manhattan en onder de Brooklyn Bridge door. U ziet de schitterende skyline van New York met alle bekende gebouwen zoals de Empire State Building en One World Trade Center. Op de weg terug stopt de boot extra lang bij het Vrijheidsbeeld, zodat u samen op de foto kunt gaan. U zult een avond beleven om nooit te vergeten.

Erics Tip: Voor ongeveer € 28 per persoon kunt u upgraden naar een tafel aan het raam EN een fles mousserende wijn. Dit is goedkoper dan het bestellen van een fles mousserende wijn op de boot en u heeft een geweldig uitzicht. Deze upgrade is dus een aanrader. Er is geen dresscode, maar kleed u netjes aan om niet ‘underdressed’ te zijn. Kinderen zijn welkom, maar ik raad de boot af voor kinderen onder de 12 jaar.

Dinner Cruise in New York - Upgrade Dinner Cruise in New York - Skyline

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een ticket, dat u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de cruise.

  • Duur: 3 uur
  • Vertrekt van: Pier 40
  • Vertrektijden: 19.00 uur 

Boek hier uw dinner cruise in New York

Dinner Cruise in New York - One World Trade Dinner Cruise in New York - Vrijheidsbeeld

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets