Dinner Cruise met Buffet in New York (2,5 uur)

Koop tickets nu
Dinner Cruise met Buffet in New York

De dinner cruise met buffet in New York is perfect voor een ontspannen avond uit. Bewonder de schitterende skyline van Manhattan in het donker, terwijl u geniet van de verschillende gerechten en feestviert met een live dj. Of u nu met uw partner, vrienden of gezin gaat, deze cruise is geschikt voor iedereen dankzij de ongedwongen sfeer aan boord. De cruise vertrekt vanaf Chelsea Piers, zorg dat u er op tijd bent om het schip alvast een beetje te verkennen.

Boek uw Dinner Cruise met Buffet hier

De Romantische Lichten van Manhattan

Aan boord van deze dinner cruise met buffet in New York wordt u naar de sfeervolle eetzaal begeleid, waar u bij kaarslicht geniet van het uitzicht door de panoramische ramen en het heerlijke eten. Alles wordt aan boord vers bereid door de koks en er is voor ieder wat wils. Schep van alles een beetje op of loop bijvoorbeeld drie keer langs het dessertbuffet, de keus is helemaal aan u. Doordat het een buffet is, is deze cruise ook zeer geschikt voor mensen met een (gluten)allergie, vegetariërs en veganisten. Vraag de serveerster of ober om u te laten zien welke gerechten geschikt zijn voor u, ze helpen graag.

Tijdens en na het diner is er de mogelijkheid om te dansen op de muziek van de dj. Ook kunt u er een spelletje spelen, rondlopen door het schip of naar buiten om het Empire State Building, de Brooklyn Bridge en het Vrijheidsbeeld nóg beter te kunnen zien. Het gaat erom dat u een ontspannen tijd heeft op deze cruise.

Dinner Cruise met Buffet in New York - Uitzicht Dinner Cruise met Buffet in New York - Dansvloer

Erics Tip: Bent u met uw partner en wilt u er echt een romantische avond van maken samen? Neem uw drankje mee naar buiten en ga het dek op, waar u een onbeschrijfelijk mooi uitzicht heeft op de verlichte skyline van New York.

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher per e-mail. U kunt de voucher uitprinten en als ticket voor de tour gebruiken, of laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

  • Duur: 2,5 tot 3 uur (op zaterdag 3 uur)
  • Vertrekt van: Chelsea Piers, om hier te komen neemt u metrolijn A, C of E naar 23rd Street
  • Vertrektijden: 
    • Maandag t/m zaterdag: 19.00 uur (u kunt vanaf 18.30 uur aan boord)
    • Zondag: 18.00 uur (u kunt vanaf 17.30 uur aan boord)
  • Er is geen strikte dresscode voor deze cruise, maar een smart-casual kledingstijl is aan te raden.

Boek uw Dinner Cruise met Buffet in New York hier

Dinner Cruise met Buffet in New York - Vrijheidsbeeld Dinner Cruise met Buffet in New York - Manhattan Skyline Bridge

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief