Het Vrijheidsbeeld en Ellis Island Tour

Koop tickets nu
Het Vrijheidsbeeld en Ellis Island Tour

De Vrijheidsbeeld en Ellis Island Tour laat u de twee beroemde historische eilanden van New York ontdekken: Liberty Island en Ellis Island. Met deze boottocht bezoekt u beide eilanden met een gids, maar u kunt er ook voor kiezen om op eigen gelegenheid op ontdekking te gaan.

Boek de Vrijheidsbeeld en Ellis Island Tour hier

Skip the Line: Vrijheidsbeeld en Ellis Island Boottocht

De tour begint bij Castle Clinton, waar u de gids ontmoet en op weg gaat naar de ferry in Battery Park. U vermijdt het lange wachten bij de ferryterminal door de rij voorbij te gaan. De ferry brengt u vervolgens eerst naar het Vrijheidsbeeld, waar de gids met veel kennis van zaken u alles zal vertellen over de geschiedenis, constructie en restauratie van een van de beroemdste monumenten ter wereld.

Daarna brengt de boot u verder naar Ellis Island. Via dit eiland zijn tal van immigranten het land binnengekomen, en nu kunt u het eiland door hun ogen beleven – de schepen waarmee ze naar het eiland kwamen, liggen er nog steeds! Er wordt geschat dat de 12 miljoen immigranten de voorouders zijn van ongeveer de helft van de Amerikanen. In het museum komt u veel te weten over de geschiedenis van het eiland door onder andere de verhalen van de gids, de American Immigrant Wall of Honor, talloze tentoonstellingen en nog veel meer!

Statue of Liberty and Ellis Island Boat Tour Statue of Liberty Statue of Liberty and Ellis Island Boat Tour Statue of Liberty Museum

Erics Tip: Dit is een geweldige tocht voor iedereen die naar het Vrijheidsbeeld (en Ellis Island) wil. Mocht u minder tijd hebben, dan hoeft u niet bij de gids te blijven. Nadat u bij het Vrijheidsbeeld bent aangekomen kunt u ook zelf rondlopen en de eerste boot naar Ellis Island nemen. Ook op Ellis Island kunt u zelf rondlopen of zelfs meteen met de boot weer naar Manhattan gaan. Het voordeel van deze tour boeken, is dat het erg veel tijd scheelt omdat u van de VIP rijen gebruik mag maken.

Praktische informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher die u kunt printen en gebruiken als ticket voor de tour, of kunt laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

  • Duur: 4 uur en 30 minuten
  • Vertrektijd: 8.30 uur
  • Extra: Arriveer op tijd, minimaal 15 minuten voor vertrek.

Koop tickets voor de Vrijheidsbeeld en Ellis Island Tour hier

U kunt de 9/11 Memorial en Vrijheidsbeeld tour als alternatief doen.

Ellis Island gebouw New York Het Vrijheidsbeeld en Ellis Island Tour - Expositie

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets