Luxe Dinner Cruise in New York

Koop tickets nu
Luxe dinnercruise in New York

De luxe dinner cruise met het mooiste uitzicht in New York is deze Bateaux Dinner Cruise. De boot is voorzien van extra grote ramen die rond aflopen. Zodra u aan boord komt voelt u al de luxe. Uw tafel is gereed en u kunt meteen genieten van een drankje. Wat het eerste opvalt zijn de schitterende ramen die zelfs gedeeltelijk boven uw hoofd doorlopen. Hierdoor maakt het niet uit welke tafel u heeft, u heeft altijd schitterend zicht op de skyline waarvoor u natuurlijk eigenlijk gekomen bent. De boot vertrekt vanaf Chelsea Pier wat makkelijk te bereiken is met metro A, C en E. U wordt verwacht in nette kleren. Sportschoenen en spijkerbroek zijn dan ook absoluut niet toegestaan. Van mannen wordt verwacht dat zij een jasje met een stropdas aan hebben, maar als u een net overhemd aan heeft met een jasje zonder stropdas zult u niet geweigerd worden. Iedereen is netjes gekleed en dat maakt de sfeer exclusief.

Boek tickets voor de Bateaux dinner cruise hier

Panoramisch uitzicht

Op de achtergrond speelt een band sfeervolle jazzmuziek. De muziek staat niet te hard, zodat u gezellig kunt kletsen. Deze drie uur durende cruise brengt u langs de spectaculaire skyline van onder andere Manhattan en vaart langs een aantal bijzondere bezienswaardigheden, waaronder de beroemde Brooklyn Bridge, het gebouw van de Verenigde Naties, het Empire State Building en het machtige Vrijheidsbeeld. In de avonduren is het uitzicht op New York City misschien nog wel mooier dan overdag! Tijdens de boottocht kunt u ook buiten op het dek gaan kijken als u nog net iets betere foto’s wilt nemen.

Luxe Dinner Cruise - Skyline in New York Luxe Dinner Cruise - Brooklyn Bridge in New York

Een romantische avond

Wilt u uw geliefde verrassen, dan is het ‘Romantische Dinner Cruise’-pakket echt iets voor u. U krijgt een speciale tafel met een gekoelde fles mousserende wijn en er staat zelfs een boeketje rozen voor de dame klaar. Zelf heb ik deze cruise ook gedaan met mijn vrouw en ik kan u vertellen dat mijn vrouw zeer verrast was en erg genoot. De sfeer voor de avond was meteen goed gezet!

Als u boekt zit het 3-gangenmenu in de prijs inbegrepen. U betaalt wel extra voor uw drankjes, maar de prijzen zijn voor New Yorkse begrippen acceptabel: $ 8 voor bier, $ 10 voor een glas wijn of $ 15 voor een cocktail. U kunt ook vooraf kiezen voor het ‘eerste klas’-pakket, hiermee kunt u onbeperkt drinken zonder extra bij te betalen.

Erics Tip: Deze dinner cruise is duurder dan andere cruises, maar het grote voordeel is de boot. Dit is de boot met het mooiste uitzicht op de stad ongeacht welke tafel u heeft. Het eten is prima, de sfeer is geweldig en het uitzicht onvergetelijk.

Luxe dinnercruise in New York - Romantische Dinnercruise Luxe Dinner Cruise in NYC - Live Muziek in New York

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u 30 minuten voor u aan boort gaat, kunt laten zien bij de ticketbalie. U kunt de voucher printen of laten zien op uw smartphone.

  • Duur: 3 uur
  • Vertrekpunt: Chelsea Piers
  • Vertrektijd: Dagelijks om 19.00 uur

De boot vertrekt vanaf Chelsea Piers, dit is gemakkelijk te bereiken met de metrolijnen A, C en E. Er wordt verwacht dat u zich netjes kleedt. Sneakers en jeans zijn niet toegestaan. Van mannen wordt er verwacht dat ze een pak of jasje met een stropdas dragen, maar als u aankomt in een net shirt zonder jasje of stropdas mag u nog steeds aan boord. Doordat iedereen er op zijn best uitziet, hangt er een feestelijke sfeer.

Boek uw Bateaux dinner cruise hier

Luxe Dinner Cruise - Mensen in New York Luxe dinnercruise in New York - Vrijheidsbeeld

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets