Brunch Cruise in New York

Koop tickets nu
Brunch Cruise in New York

Een brunch cruise in New York staat gelijk aan een gezellig weekend met onbeperkt mimosa’s, typische brunchgerechten en uitzicht op de skyline van Manhattan. De boottocht met brunch zit vol sfeer en is leuk voor vrienden en stellen. Stap aan boord, nip van uw mimosa, die constant aangevuld wordt, en dans op de live muziek van de DJ.

Boek tickets voor de Bottomless Brunch Cruise hier

Brunch Cruise in New York

Met de netjes ingerichte boot vaart u zowel over de Hudson River als de East River. U komt langs het Vrijheidsbeeld, vaart onder de beroemde bruggen door en ziet Downtown Manhattan vanaf het water.
Neem plaats aan uw tafel waar het eten geserveerd zal worden. Dit bestaat uit typische brunchgerechten die uiteindelijk een volledige maaltijd vormen. Geniet van Chicken & Waffles, French Toast, cheesecake en meer. Tijdens de cruise zal het personeel ervoor zorgen dat uw mimosa glas nooit leeg is. Drinkt u liever iets anders dan een mimosa? Er wordt ook thee, koffie en sap geserveerd.

Deze New York brunch cruise is extra leuk om met een groep vrienden te doen of voor stellen die zin hebben om te genieten van een schitterend uitzicht en van de muziek van de live DJ. Er is geen dress code, u kunt komen hoe u wilt. Wel viel het mij op dat iedereen aandacht had besteed aan zijn of haar outfit.

Brunch Cruise in New York Tafel Brunch Cruise in New York Sfeer

Erics Tip: Deze brunch cruise is beter dan ik had verwacht. Het was een onverwachts gezellig feestje in de vroege zaterdagmiddag. Een goed begin van het weekend! Deze cruise lijkt misschien niet heel voordelig, maar door de onbeperkte mimosa’s is het het zeker waard.

Bottomless Brunch Cruise Tickets

Bij het boeken heeft u de keuze tussen het benedendek en het bovendek. Het verschil hiertussen is dat u vanaf het bovendek direct toegang heeft tot het buitendek. Vanaf beneden moet u eerst een trap op. De buitenruimtes zijn toegankelijk voor iedereen en de perfecte plek om met uw mimosa in de hand, plaats te nemen op een van de loungestoelen en te genieten van het uitzicht.

Brunch Cruise in New York Buitendek Brunch Cruise in New York Vrijheidsbeeld

Praktische informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt gebruiken als uw ticket voor de tour.

U kunt bij Pier 36 komen door de F lijn te nemen naar metrohalte East Broadway. Vanaf daar loopt u binnen tien minuten naar de pier toe. Ook kunt u natuurlijk gebruik maken van een Uber of een Lyft. Gebruik deze link en ontvang $10 korting bij Lyft! Het tegoed blijft 15 dagen geldig na het aanmaken van een account. Download de app een paar dagen voor u vertrek naar New York, zodat u met korting in de stad kunt reizen.

  • Duur: 2 uur
  • Vertrekpunt: Pier 36 in Lower East Side Manhattan
  • Vertrektijden: Zaterdag en zondag om 12.00 uur

Boek tickets voor de Bottomless Brunch Cruise hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief