Chrysler Building Observation Deck Tickets

Chrysler Building Observation Deck Tickets

Chrysler Building Observation Deck tickets koopt u online voor vertrek naar New York. Het uitkijkplatform in het in art-decostijl gebouwde Chrysler Building biedt u een uniek uitzicht op de omgeving. Een uitzicht dat voor het laatst te bezichtigen was in 1945, toen het vorige observatiedek in het gebouw na 15 jaar zijn deuren sloot. Nu wordt opnieuw de kans geboden om deze New Yorkse icoon van binnen te bekijken en van bovenaf te genieten van de bedrijvigheid in de omliggende straten. Geniet van een uniek zicht op onder meer Grand Central en de East River!

Chrysler Building Observation Deck is nog niet geopend.

Chrysler Building bezoeken

Het Chrysler Building is bijna 400 meter hoog en beslaat in totaal 77 verdiepingen. Het observatiedek is gepland voor de 61ste verdieping. De terrassen die zich al aan de noord- en zuidkant van deze verdieping bevinden zullen als uitkijkpunt gaan dienen. Dit is precies boven de acht zilveren adelaren die zich op de hoeken van de toren bevinden. De bestaande terrassen zullen worden gerenoveerd en aangepast om als toeristische attractie te kunnen dienen. Zo zullen er nieuwe ramen in de verdieping komen en glazen wanden langs de randen van het terras. Het Chrysler Building Observation Deck is een nieuwe bezienswaardigheid in een van de oudste gebouwen van Manhattan, een must-see tijdens een New York-trip!

Praktische Informatie

  • Locatie: 405 Lexington Avenue, tussen E 42nd en E 43rd Street. Om er te komen neemt u de metro naar Grand Central – 42 St.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets