Circle Line: The Beast in New York (30 min)

Koop tickets nu
Circle Line The Beast in New York (30 min)

Circle Line The Beast is voor mensen die op zoek zijn naar spanning. Als u zo iemand bent, dan is deze speedboattocht perfect voor u! Wat u kunt verwachten? Een heleboel herrie, enorme snelheid en vooral heel veel plezier. Door het water scheurend met 72 kilometer per uur houdt deze speedboottrip het midden tussen een boottochtje, een achtbaan en een hogesnelheidscruise. In een halfuur tijd leiden komische kapiteins Mad Dog en Wild Thing u langs het Vrijheidsbeeld en de westkant van Manhattan. Geen zorgen: er is genoeg tijd om een foto of twee te nemen.

Boek uw tickets voor de Beast Speedboat Tour hier

Contents

Entertainment aan boord

Hoeden en zonnebrillen kunt u voor de zekerheid beter even opbergen, want de kapiteins houden er niet van om de schuld te krijgen van verloren spullen. Waar ze wel voor in zijn is het maken van (sarcastische) grappen om u te vermaken. En met een beetje geluk, of pech, wordt u zelfs nog door ze natgespoten met een waterpistool. Droog deze boot verlaten is geen optie als u op het achterdek zit, dus laat uw zondagse kleren liever thuis.

Kinderen zijn welkom, maar ze moeten minstens 102 cm (40 inch) lang zijn om van de rit te kunnen genieten. In de zomer is dit een perfecte manier om af te koelen, de snelheid en sensatie van Manhattan te voelen, en vermaakt te worden met de humor waar de Amerikanen zo bekend om staan. Zorg wel dat u genoeg zonnebrandcrème meeneemt, aangezien de boot geen overkapping heeft en u door het verfrissende briesje gauw verbrandt.

Erics Tip: “Deze boottour heeft wel wat weg van een wildwaterbaan in een attractiepark. Er spat dan ook regelmatig water de boot in tijdens de vaartocht. Dit is met name in de zomermaanden een welkome verfrissing in de warme stad!”

Circle Line The Beast in New York - Speedboat Circle Line The Beast in New York - Skyline

Praktische Informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher die u kunt afdrukken of op uw telefoon kunt tonen als uw ticket. Zorg ervoor dat u ten minste 30 minuten voor de geplande vertrektijd aanwezig bent, zodat u de beste plaatsen kunt bemachtigen.

 • Duur: 30 minuten
 • Vertrekpunt: Pier 83
 • Vertrektijden 2024:
  • 1 januari – 13 mei: The Beast vaart niet
  • 14 mei – 29 september: elk uur tussen 11.00 en 19.00 uur, gesloten op maandagen
  • 30 september – 31 december: The Beast vaart niet
  • Aangepast schema op 4th of July
 • Deelnemers moeten minstens 102 centimeter lang zijn om met The Beast mee te mogen
 • Als het regent gaat de tour niet door
 • Deze tour is seizoensgebonden

Boek uw tickets voor de Beast Speedboat Tour hier

Cruise Route

Circle Line The Beast in New York - Route

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets