Cirque du Soleil in New York Tickets

Cirque du Soleil in New York

Koop uw Cirque du Soleil in New York tickets nu online voordat u vertrekt. U kunt gemakkelijk en veilig op NewYork.nl uw theaterkaartjes kopen, waardoor u tijd en geld bespaart. Cirque du Soleil is een welbekend entertainmentbedrijf dat overal shows produceert. Deze shows zijn het beste te omschrijven als een modern circus. Alleen zijn er geen dieren en de nadruk ligt vooral op de acrobaten en de stunts die zij doen. Elke Cirque du Soleil show vertelt een (fantasie)verhaal, zo ook die in New York. ‘Paramour’ neemt u mee terug naar het Hollywood van de jaren veertig, waar een jonge dichter moet kiezen tussen de liefde en de kunst. Als u een show van Cirque du Soleil bezoekt, kunt u verzekerd zijn van een avond vol verbazing en genot.

Deze show is helaas afgelopen

Hoe koop ik Cirque du Soleil Paramour in New York tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Cirque du Soleil in New York Tickets - Balanceren Cirque du Soleil in New York Tickets - Magisch

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van negen personen of meer.

Informatie over de voorstelling

  • Minimumleeftijd is vier jaar
  • Duur: 2 uur en 10 minuten
  • Locatie: Lyric Theatre, 213 West 42nd Street

Liever een andere voorstelling dan Cirque du Soleil Paramour?

Bekijk hier een aantal andere opties

Cirque du Soleil in New York Tickets - Poster Cirque du Soleil in New York Tickets - Acrobaten

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets