Wijngaard Tour vanuit New York

Koop tickets nu
Wijngaard tour vanuit New York

Ga op een wijngaard tour vanuit New York om de beste wijngaarden van Long Island te bekijken. Laat uw smaakpapillen prikkelen en maak een trip naar de Long Island Wineries. U rijdt van een centraal punt in New York City naar North Fork, en lunch is inbegrepen! Tijdens deze tour krijgt u verschillende proeverijen van de beste wijnen uit de regio.

Boek hier uw tickets voor een Wijngaard Tour vanuit New York

De North Fork Long Island Wijnregio

Bezoek de Long Island Wine Country waar meer dan vijftig wijnmakerijen zijn gevestigd. Terwijl de chauffeur u naar enkele van de bekroonde wijnhuizen brengt, kunt u genieten van het landschap. Tijdens de Long Island Winery tour krijgt u bij elke wijnmakerij een proeverij. Ontsnap aan New York voor een dag vol plezier, prachtige omgeving en veel wijn. Ook al krijgt u een lunch geserveerd, het is slim om wat extra eten mee te nemen. U zult echt iets willen eten na een paar proeverijen. Na de wijntour brengt de chauffeur u terug naar Manhattan. Omdat deze tour seizoensgebonden is, loopt hij alleen van mei tot november.

Erics Tip: Ik denk dat deze wijngaard dagtrip ideaal is als u meer van de wijngaarden van Long Island wilt zien. Ondanks het feit dat het dicht bij Manhattan lijkt, is het bijna onmogelijk om er zelf naartoe te gaan. Een enkele reis met de trein kan gemakkelijk tot drie uur duren. Tijdens de tour hoeft u alleen maar in de bus te stappen.

Praktische informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher die u kunt gebruiken als ticket voor de dagtocht.

  • Vertrekpunt: 85 Delancey Street in Lower East Side
  • Vertrektijd: 09.00 uur
  • Leeftijd: 21 en ouder. Neem een geldig identiteitsbewijs mee.
  • Deze tour is seizoensgebonden

Boek hier uw tickets voor een Wijngaard Tour vanuit New York

Wijngaard tour vanuit New York - Wijngaard Wijngaard tour vanuit New York - Wijnproeverij

Dagtrip naar The Hamptons

Wilt u meer zien van Long Island? Tijdens deze dagtrip naar The Hamptons bezoekt u niet alleen een wijngaard waar u wat wijnen kunt proeven, u ziet ook het luxe leven in de Hamptons. In dit deel van Long Island staan enkele van de duurste huizen van de Verenigde Staten. Zie grote jachten aanmeren in de haven, wandel door typisch Amerikaanse dorpjes en wandel langs het strand.

Wijnproeven in New York

In New York kunt u ook een wijnproeverij doen. Tijdens de wijntour in de Lower East Side komt u meer te weten over deze wijk, bezoekt u enkele lokale restaurants en stopt u bij een wijnwinkel. Naast het wijnproeven krijgt u ook kleine hapjes en snacks voorgeschoteld.

Boek de Lower East Side Walking Wine Tour hier

Wijngaard tour vanuit New York - Wijn Produceren Wijngaard tour vanuit New York - Wijnen

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief