De beste Mexicaanse restaurants in New York

De beste Mexicaanse restaurants in New York

Mexicaanse restaurants in New York zijn erg populair. Bijna iedereen is dol op deze keuken en daarom zijn er heel veel tenten waar u de hele dag door Mexicaanse gerechten kunt bestellen. Ik heb een selectie gemaakt van de beste Mexicaanse restaurants in New York zodat u kennis kunt maken met Mexicaans eten: de lekkerste taco’s, heerlijke guacamole en beste margaritas en tequilas.

 1. Cantina Rooftop

  Als u op zoek bent naar goed Mexicaans eten voor een prima prijs en met een mooi uitzicht over de stad, moet u bij Cantina Rooftop in Midtown Manhattan zijn. Dit rooftop restaurant is beroemd om de Margaritas, maar de smakelijk guacamoles en andere Mexicaanse gerechten met een moderne twist doen hier niet voor onder. De chef heeft een jaar lang door dertig steden in Mexico gereisd om alle smaken van het land naar dit hippe rooftopterras te brengen en dat proef je! Hier geniet u van empanadas, enchiladas of tostaditas met uitzicht op de lichtjes van de stad. Vergeet niet te reserveren, want deze Mexicaanse rooftop met een geweldige sfeer is erg populair.

  De beste Mexicaanse restaurants in New York - Cantina Rooftop Restaurant De beste Mexicaanse restaurants in New York - Uitzicht Cantina

 2. Tacombi at Fonda Nolita

  Tacombi at Fonda Nolita is een van de leukste tentjes in Nolita. Tacombi werd geboren in Yucatan waar hij op Playa del Carmen vanuit een Volkswagenbusje zijn eerste taco’s verkocht. Tegenwoordig bevindt dit busje zich op Elizabeth Street en wanneer u de taco’s proeft, waant u zich even in Mexico. Dankzij de goede sfeer en hippe uitstraling is een bezoekje aan Tacombi een onvergetelijke ervaring. Er is geen uitgebreid menu, maar de uit Mexico geïmporteerde producten zijn heerlijk vers. Ontspan en bestel een taco met een michelada of een agua fresca. Het is haast alsof u de zon en een zacht briesje voelt terwijl u geniet op een Mexicaans strand.

  De beste Mexicaanse restaurants in New York - Tacombi

 3. Dos Caminos

  Dos Caminos is een van de bekendste Mexicaanse restaurants van New York. En dat is niet voor niets! Er zijn meerdere vestigingen in Manhattan waar u het typische Mexicaanse eten van Dos Cominos kunt proeven en kunt genieten van de ontspannen sfeer. Vraag vooral naar specialiteiten van het huis, de obers vinden het geen probleem om te vertellen welke ingrediënten er worden gebruikt in de gerechten. De meeste obers spreken ook Spaans. U kunt er brunchen, lunchen en dineren. De vestiging van Dos Caminos in het Meatpacking District is mijn favoriet. Het is een perfect restaurant voor een goede start van de avond. Na het eten kunt u uitgaan in een van de vele clubs in het Meatpacking District. Dos Cominos in SoHo is ook een goede keuze. In de zomer kunt u hier lekker buiten eten op het terras. U kunt ook een Dos Caminos op Times Square vinden. Het is altijd druk in deze restaurants, met name in het weekend, en daarom raad ik u aan op tijd te reserveren.

 4. Arriba Arriba! West Side

  Arriba Arriba! serveert Mexicaanse gerechten zonder poespas. Niet bijzonder hip en ook niet echt geschikt voor een romantische date, maar een perfecte tent om te genieten van de lekkere Mexicaanse keuken. De gerechten smaken erg goed. Ik raad u vooral aan om de ‘chef specials’ te proberen. De bekende margaritas zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten (bebé, papá en mamá). De grootste Margarita is enorm. Op werkdagen kunt u tussen 12.00 en 16.00 uur een betaalbaar en prima dagmenu bestellen bestaande uit een hoofdgerecht en een drankje. Iedere avond is er een dj. Het motto van Arriba Arriba! is dan ook: “there is always a party here”.

 5. Los Tacos No. 1

  Voor authentieke Mexicaanse taco’s gaat u naar Los Tacos No. 1 in Midtown Manhattan. Zoals ze zelf zeggen: “In elke taco van Los Tacos No. 1 zit een stukje echte Mexicaanse cultuur en smaak.” Voor een paar dollar vindt u hier heerlijke taco’s, tostada’s en andere gerechten vol verse ingrediënten. Er staat zelfs een taco met gegrilde cactus op het menu. U kunt uw taco bij Los Tacos No. 1 nuttigen aan een statafel en de gerechten worden geserveerd op kartonnen bordjes met plastic bestek. Hierdoor is het een prima plek voor een smakelijke snelle lunch tijdens een dag sightseeing.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief