Romantische restaurants en bars in New York

Romantische restaurants en bars in New York

Neem uw partner op Valentijnsdag, of elke andere speciale gelegenheid, mee naar een van deze romantische restaurants of bars in New York. Er zijn veel gelegenheden waar u een romantische avond kunt beleven. Ook kunt u ervoor kiezen om uw (aanstaande) partner te verrassen met een dinnercruise. Na het eten kunt u een bezoekje brengen aan een van de hippe bars in New York. Kortom, genoeg romantische restaurants en bars in New York!

Contents

Romantische Dinner Cruises in New York

Een van de leukste dingen om te doen, is uw partner verrassen met een dinnercruise. Geniet tijdens de cruise van elkaar en van het prachtige uitzicht op New York City! Aan boord wordt een heerlijke maaltijd geserveerd. Wilt u een dinnercruise doen op Valentijnsdag? Dan raad ik u de Valentine’s Day Dinner Cruise aan. Voor elke andere gelegenheid raad ik de Bateaux Dinner Cruise aan, dit is één van de mooiste boten.

Romantische Restaurants in New York

Peak NYC

Direct boven het Edge observatiedek in het 30 Hudson Yards gebouw vindt u Peak, een 930 vierkante meter à la carte restaurant met het beste uitzicht op West Manhattan en een menu dat voor iedereen geschikt is. Wanneer de zon ondergaat en de duizenden lichtjes onder u beginnen te schijnen, is Peak de perfecte plek voor een romantische avond in New York.

Balthazar

Balthazar op Spring Street is altijd een goede keuze! Druk en gezellig, maar tegelijkertijd knus en romantisch. Het restaurant biedt kwaliteitsgerechten, maar daar betaalt u ook voor. Misschien ziet u tijdens uw dinertje nog beroemdheden! Voor het jongere publiek is dit zeker een leuk restaurant voor Valentijnsdag.

Romantische restaurants en bars in New York - Balthazar

Daniel Boulud

Daniel Boulud is een andere topchef met verschillende restaurants New York. Daniel op East 65th Street is mijn favoriet. Wilt u alles uit de kast halen voor uw partner? Dan is dit dé plek in New York om uit eten te gaan. Het is een stijlvol restaurant waar indrukwekkende gerechten worden geserveerd. Een avondje uit in dit restaurant is wel een aanslag op uw portemonnee.

La Grande Boucherie

Geniet van de Franse keuken bij La Grande Boucherie. Dit restaurant is zeer elegant en mooi, en heeft daardoor een romantische sfeer. Het is voor elk seizoen versierd, wat de plek nog mooier maakt. De brasserie ligt in Midtown Manhattan en strekt zich uit over een heel blok. Dankzij de verwarmde vloer kunt u het hele jaar door buiten zitten. Natuurlijk kunt u ook naar binnen gaan voor een romantisch diner.

Romantische Restaurants en Bars in New York - La Grande Boucherie Romantische Restaurants en Bars in New York - La Grande Boucherie eten

Romantische Bars in New York

Ascent Lounge

De Ascent Lounge in het Time Warner Center is een mooie en romantische bar om een speciaal moment te vieren. Het mooie uitzicht draagt bij aan de romantische sfeer. Op Valentijnsdag is er een speciaal menu. Er worden dan in de lounge cocktails en hapjes geserveerd.

Royalton Park Avenue

Royalton Park Avenue (voorheen Gansevoort Park Avenue) is een goede plek voor een rustige avond. Deze rooftopbar met zwembad is onderdeel van het hotel op Park Avenue. Geniet vanaf de loungebanken van een prachtig uitzicht op New York. Een prima plek om een mooie avond af te sluiten!

Oyster Bar in Grand Central

In Grand Central, naast de Whispering Gallery, vindt u de Oyster Bar. Het is een leuke plek om onder het genot van een drankje te genieten van een paar oesters, of om uitgebreid te lunchen met uw geliefde. Ze serveren wel 30 soorten oesters! Deze bar is ook een restaurant waar u kunt dineren.

Romantische Restaurants en Bars in New York - Oyster Bar

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets