Funny Girl op Broadway Tickets

Koop tickets nu
Funny Girl op Broadway Tickets

Bespaar op uw Funny Girl op Broadway tickets door ze te kopen voordat u naar New York gaat. Het online kopen van theater tickets is makkelijk, veilig en bespaart u tijd en geld. Bezoek het August Wilson Theater om het verhaal van Fanny Brice te zien. U kent Funny Girl misschien van de film uit 1968 met Barbra Streisand in de hoofdrol.

Koop uw kaartjes voor Funny Girl hier

Een klassieke Comedy Musical

Funny Girl vertelt het verhaal van Fanny Brice, een meisje uit de Lower East Side dat droomt van een leven op het toneel. Niemand geloofde dat ze ooit een ster zou worden, maar ze zal uitgroeien tot een van de meest geliefde performers uit de geschiedenis. De komedie schittert met nummers als “Don’t Rain on my Parade”, “I am the Greatest Star” en “People”.

Het verhaal van Fanny Brice

De musical speelt zich af rond de tijd van de Eerste Wereldoorlog in New York. Hoewel Fanny haar eerste rol in een show krijgt, proberen de mensen om haar heen haar te ontmoedigen om op te treden, omdat ze niet voldoet aan de typische schoonheidsnormen. Hoewel de show op een grote puinhoop uitdraait, vindt het publiek het hilarisch en houdt van Fanny. Zes maanden later komt haar droom uit om lid te worden van de Ziegfeld Follies. Dan ontmoet ze Nicky Arnstein, die belooft dat als hij veel geld wint met pokeren, ze zullen trouwen. Uiteindelijk trouwen ze, gaan in een landhuis wonen en krijgen samen een dochter, Sadie. Maar Nick’s liefde voor het gokken zorgt voor veel problemen…

Funny Girl op Broadway Tickets - Cast

COVID-19 richtlijnen

Voor een Broadwayshow heeft u geen vaccinatiebewijs nodig. Het dragen van een mondkapje tijdens de show blijft verplicht. Beperkt aantal tickets beschikbaar.

Informatie over de voorstelling

  • Aanbevolen voor 10 jaar en ouder. Kinderen onder de 5 jaar worden niet toegelaten in het theater.
  • Duur: Ongeveer 2 uur en 40 minuten
  • Locatie: August Wilson Theatre, 245 West 52 Street
  • Klik hier voor de zaalplattegrond van het August Wilson Theatre

Koop uw kaartjes voor Funny Girl hier

Liever een andere musical dan Funny Girl?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief