Hamilton Tour in New York

Koop tickets nu
Hamilton Tour in New York

De Hamilton tour in New York geeft u een kijkje in het leven van Amerika’s eerste minister van Financiën Alexander Hamilton. Tijdens de tour, gaat u onder andere langs Wall Street, de New York Stock Exchange en Hamiltons graf. U krijgt de kans om alles te leren over de periode waarin hij leefde. U kunt meezingen met de liedjes van de gelijknamige musical of oog in oog komen te staan met een levensechte Alexander Hamilton.

Boek de Hamilton Tour in New York hier

Contents

Hamilton Tour in New York

Tijdens de Hamilton tours in New York komt u niet alleen meer te weten over het leven van Alexander Hamilton, maar u leert ook van alles over de geschiedenis van Downtown Manhattan. Bezoek onder andere Trinity Church, waar Hamilton ligt begraven, en Federal Hall. Hier werd George Washington tot eerste president van de Verenigde Staten benoemd. Op Wall Street kunt u de New York Stock Exchange bewonderen, wat een van Hamiltons grote successen is. Vervolgens wandelt u door een van de oudste straten van New York naar Fraunces Tavern, een bar waar Hamilton vaak iets kwam drinken met Washington.

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher, via e-mail. U hoeft deze voucher niet af te drukken.

  • Duur: 2 uur
  • Vertrekpunt: Het Financial District
  • Vertrektijd: Bekijk tijdens het boeken

Boek de Hamilton Wandeltour hier

Hamilton Tour in New York - Fraunces Tavern Hamilton Tour in New York - Trinity Church

Hamilton Musical Tour

Een combinatie van het leven en de musical vindt u terug in de Hamilton Musical Tour. Aan de hand van verschillende nummers uit de show wordt u meegenomen naar plekken die het verhaal van Alexander Hamilton vertellen. Wandel door de straten van Lower Manhattan en zing mee met de hits uit de musical.

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher, via e-mail. U hoeft deze voucher niet af te drukken.

  • Duur: 3 uur
  • Vertrekpunt: Het Financial District
  • Vertrektijd: Bekijk tijdens het boeken

Boek de Hamilton Musical Tour hier

Alexander Hamilton

Alexander Hamilton is in 1755 geboren op Nevis, een van de Caribische eilanden. In zijn tienerjaren kwam hij naar New York en werd hij een assistent bij het leiden van het leger. Na de oorlog werd Hamilton gekozen als vertegenwoordiger in het Congres van de Confederatie. Hij ontwikkelde zich verder tot succesvol staatsman met hulp van vice-president Burr. Hamilton kon rekenen op de steun van president Washington, terwijl Jefferson en Madison zijn grote tegenstanders waren. Al deze mannen worden beschouwd als de Founding Fathers die de Verenigde Staten hebben gevormd tot hoe wij vandaag de dag het land kennen.

Hamilton op Broadway

U kunt het verhaal van Hamilton niet alleen ontdekken in de straten van New York, maar ook op Broadway. De musical is erg vernieuwend door de muziekkeuze; het verhaal wordt bijna volledig gerapt en gezongen. Ook worden de blanke personages gespeeld door donkere en Latijns-Amerikaanse acteurs. Boek uw kaartjes voor Hamilton op Broadway voorafgaand aan uw trip naar New York.

Hamilton Tour in New York - Wall Street

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets