Helikoptervlucht zonder deuren in New York

Helikoptervlucht zonder deuren in New York

Een helikoptervlucht zonder deuren in New York is een unieke manier om de stad te zien. U kunt tijdens deze vlucht indrukwekkende foto’s van Manhattan maken. Maar ook voor een onvergetelijke ervaring, voor een adrenalinekick of om iets speciaals te vieren in New York is deze helikoptervlucht de ultieme activiteit. De helikopter heeft geen deuren of ramen aan de zijkant, waardoor u letterlijk uw benen buiten boord kunt laten bungelen. Als u durft natuurlijk! Foto’s maken vanuit de helikopter gaat bij deze vlucht fantastisch, want u heeft geen last van spiegelende ramen. Dit is de beste helikoptervlucht in New York voor fotografen en voor ieder ander die op zoek is naar iets speciaals.

De Helikoptervlucht zonder deuren is momenteel niet beschikbaar. Boek in plaats daarvan een van de andere helikoptervluchten.

Helikoptervlucht zonder deuren

Vanuit de lucht heeft u een geweldig uitzicht op New York. Het is een onvergetelijke ervaring om de wolkenkrabbers, Brooklyn Bridge en het Vrijheidsbeeld van grote hoogte te bekijken. Deze vlucht laat u alle highlights van Manhattan zien. En door het ontbreken van de deuren is er niks dat uw uitzicht belemmert. Het geeft u zelfs de gelegenheid om een ‘schoenenselfie’ te maken met het Vrijheidsbeeld op de achtergrond! Alle camera’s, telefoons en andere losse elementen worden vastgemaakt met een kabeltje. Geen zorgen dus dat u iets laat vallen, dit kan geen kwaad.

Helikoptervlucht zonder deuren in New York - Selfie Helikoptervlucht zonder deuren in New York - Vrijheidsbeeld

Erics Tip: “Ik heb al heel wat helikoptervluchten in New York met dichte deuren gedaan en was dus heel erg benieuwd naar deze vlucht. Ik vond het fantastisch! Het is een hele andere ervaring dan de standaard vluchten. Het is echt een activiteit voor ‘daredevils’, fotografen of mensen die, net als ik, al vaker een gewone helikoptervlucht gedaan hebben en eens wat anders willen proberen.”

Helikoptervlucht zonder deuren in New York - Schoen Selfie

Praktische informatie

Na boeking ontvangt u een voucher per mail, die u kunt printen of op uw telefoon kunt laten zien als ticket voor de tour.

  • Vertrekpunt: Kearny, New Jersey Heliport
  • Vertrektijd: dagelijks, ook op zondag
  • Leeftijd: De minimumleeftijd voor een plaats bij de open deur is 12 jaar. Onder de 18 jaar is toestemming van ouders vereist.
  • Hoe komt u er? De goedkoopste manier om bij Kearny heliport te komen, is met de PATH. Van station Journal Square station kunt u een Lyft of een taxi nemen en bent u in 10 minuten bij de heliport.
  • Als u deze ervaring wilt, zorg dan dat u voor de optie Doors-off Helicopter Flight kiest.
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets