Nederlandse Geschiedenis Wandeltour in New York

Koop tickets nu
Nederlandse Geschiedenis Wandeltour in New York

De Nederlandse Geschiedenis Wandeltour in New York is leuk voor u, als u een liefhebber bent van de geschiedenis van New York. Wij Nederlanders weten natuurlijk maar al te goed wie er aan de basis ligt van het hedendaagse New York: wijzelf! Bent u geïnteresseerd in de Nederlandse roots van de stad, die toen nog New Amsterdam heette, en wilt u meer weten over de geschiedenis hiervan, boek dan tickets voor deze historische wandeltour door New York.

 

 

Deze tour is helaas niet meer beschikbaar
Als alternatief raad ik deze privéwandeltour met Nederlandse gids aan

Ontdek New Amsterdam

De tour is gebaseerd op research naar de oorsprong van de stad en naar hoe de kolonisten in die tijd leefden. De gids neemt u mee langs de plekken die de basis vormen van de hedendaagse stad. U ontmoet uw gids bij Castle Clinton National Monument in Battery Park, het zuidelijkste puntje van Manhattan. Van hieruit gaat u richting Financial District, waar veel monumenten te vinden zijn ter nagedachtenis aan deze belangrijke periode in de geschiedenis van New York. U loopt naar Wall Street, waar typisch New Yorkse zaken eigenlijk erg Nederlands blijken te zijn! De tour eindigt naar goed Hollands gebruik in de kroeg. Of eigenlijk, om in stijl van de tour te blijven, in een taverne. Hier in het gezellige Stone Street kunt u vervolgens nog wat eten en drinken als u wilt.

Praktische informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher per e-mail. Print de voucher uit en gebruik het als uw ticket voor de tour.

  • Duur: 2 uur
  • Vertrekpunt: Battery Park
  • Vertrektijd: 10.30 uur

Nederlandse Geschiedenis Wandeltour in New York - Stone Street Nederlandse Geschiedenis Wandeltour in New York - Castle Clinton

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets