New York Hop-on Hop-off en Attracties Kortingspakket

Koop tickets nu
New York Hop-on Hop-off en Attracties Kortingspakket

Het Hop-on Hop-off en Attracties Kortingspakket, ook wel bekend als de FreeStyle Pass, is een goede keus als u graag de Hop-on Hop-off bus wilt nemen en New Yorks beroemde attracties wilt bezoeken. Met dit kortingspakket kunt u alle Hop-on Hop-off busroutes nemen (gedurende 72 uur), en heeft u ook toegang tot 3, 5 of 7 attracties, boottochten of musea! Dit pakket is ideaal om de stad te verkennen.

Koop uw New York Hop-on Hop-off en Attracties Kortingspakket hier
De FreeStyle Pass is momenteel niet beschikbaar. Ik raad u aan om in plaats daarvan de Sightseeing Flex Pass te nemen.

Wat is inbegrepen in het kortingspakket?

Dit kortingspakket bestaat uit 2 passen: een Hop-on Hop-off buspas en een attractiepas om 3, 5 of 7 attracties te bezoeken. U kunt 72 uur lang alle routes nemen en 3, 5 of 7 attracties naar keuze bezoeken (binnen 14 dagen). U kunt kiezen uit een lijst vol bezienswaardigheden, cruises, tours, maaltijden en musea. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Top of the Rock en One World Observatory en de boot nemen naar the Statue of Liberty. Een volledige lijst vindt u hier.

Wat zijn de voordelen van het kortingspakket?

Het voordeel van dit kortingspakket is dat u onbeperkt toeren met de Hop-on Hop-off bus combineert met het bezoeken van New Yorks attracties. Dit kortingspakket is ideaal wanneer u vrijheid wilt en zelf wilt beslissen wat u wanneer wilt zien. De attractiepas is 14 dagen geldig, dus u heeft alle tijd om op uw gemak New York te verkennen. Zeer geschikt voor families. U hoeft ook niet te betalen bij de attracties, wat u tijd en moeite scheelt. U kunt volop genieten van de bustour en het bezoeken van alle attracties die u leuk vindt.

Hoe werkt een Hop-on Hop-off en attracties kortingspakket?

Wanneer u dit kortingspakket koopt, kunt u alle busroutes nemen en in- en uitstappen wanneer u maar wilt voor de komende 72 uur (de pas is geldig vanaf het moment van uitgifte in New York). De bussen stoppen op meer dan veertig plekken in de stad. Op alle bussen is er een live gids en is er opgenomen tourbegeleiding. Extra: met dit kortingspakket kunt u ook op een nachttour gaan om de lichtjes van New York te zien.

Hoeveel busroutes zijn er?

De bussen hebben 4 routes, te weten: Downtown busroute, Uptown busroute, Brooklyn busroute en de Avondbusroute. U kunt gebruik maken van de Gray Line Hop-on Hop-off bussen.

Hoe vaak rijden de bussen en hoe lang duurt een tour?

De bussen rijden ongeveer iedere 10 tot 30 minuten en er zijn meerdere vertrektijden en locaties beschikbaar. Als u gewoon blijft zitten duren de routes ongeveer:

  • Downtown busroute: 2 uur
  • Uptown busroute: 2 uur
  • Brooklyn busroute: 2 uur
  • Avondbusroute: 2-2,5 uur

Hoe kom ik aan de passen?

Wanneer u hier uw kortingspakket koopt, ontvangt u binnen een paar minuten uw voucher met QR-code per e-mail. Met de geprinte voucher of de QR-code op uw smartphone, kunt u meteen opstappen bij een van de haltes. Daar ontvangt u ook de tickets voor de attracties. Als u vragen heeft of advies nodig heeft over de attracties kunt u eerst naar een van de centraal gelegen Gray Line Visitor Centers gaan.

Koop hier tickets voor het New York Hop-on Hop-off en Attracties Kortingspakket

Als u graag meer attracties wilt bezoeken, raad ik u aan de New York Pass te kopen. Meer informatie over de New York Pass leest u hier.

Erics Tip: Ik vind dit een fijn pakket omdat het volledige vrijheid geeft. U hoeft niet van te voren te kiezen welke attracties u wanneer wilt bezoeken. U kunt dat beslissen wanneer u maar wilt, behalve een bezoek aan het Vrijheidsbeeld. Als u Liberty Island wilt bezoeken, vraag dan vast om dit ticket wanneer u uw voucher omwisselt in New York.

New York Hop on Hop off en Attracties Kortingspakket - Empire State New York Hop on Hop off en Attracties Kortingspakket - Statue of Liberty

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief