New York Knicks en Brooklyn Nets Playoffs Tickets 2024

New York Knicks en Brooklyn Nets Playoffs Tickets

NBA playoffs tickets voor de New York Knicks en Brooklyn Nets kunt u online kopen. De NBA playoffs zijn de basketbalwedstrijden waarin de 16 beste teams van het seizoen strijden om kampioen van de NBA te worden. De playoffs beginnen in april en duren tot in juni. Hieronder leg ik uit hoe u aan Knicks en Nets playoffs tickets komt en wat de NBA playoffs inhouden.

Tickets voor de playoffs zijn nog niet beschikbaar
Wilt u een e-mail ontvangen zodra de tickets beschikbaar zijn? Stuur me een berichtje op [email protected] en ik mail u op de dag dat de tickets beschikbaar komen.

Contents

New York Knicks en Brooklyn Nets Playoffs Tickets

Wanneer een van de New Yorkse teams de NBA playoffs haalt, kunt u hiervoor online New York Knicks tickets en Brooklyn Nets tickets kopen. Doordat deze tickets erg gewild zijn, zijn deze duurder dan de tickets voor de reguliere wedstrijden.

Let op: controleer tijdens het kopen van uw New York Knicks of Brooklyn Nets playoffs tickets de datum en tijd van de wedstrijd. Als er TBA of TBD staat, dan is de datum en/of tijd nog niet bekend. In deze gevallen is het nog niet zeker of de wedstrijd gespeeld zal worden en wanneer dit is.

Verandert de datum of de tijd voor de wedstrijd, en kunt u hierdoor niet naar de wedstrijd, dan is het niet mogelijk om uw geld terug te krijgen. Als een wedstrijd niet doorgaat, omdat bijvoorbeeld een team verloren heeft, dan krijgt u uw geld terug.

2024 NBA Playoffs - huidige status

  • New York Knicks: Team zit in de playoffs
  • Brooklyn Nets: Seizoen is afgelopen

NBA Playoffs

In het reguliere basketbalseizoen, dat van oktober tot april loopt, spelen de New York Knicks en de Brooklyn Nets. Beide teams zijn onderdeel van de Eastern Conference (Oost-Amerika). In de playoffs komen 8 teams van de Eastern Conference en 8 teams van de Western Conference (West-Amerika) samen.

Play-in

De zes beste teams van beide Conferences gaan direct door naar de playoffs. De teams die op plek 7 tot en met 10 staan in beide Conferences, strijden tijdens een play-in toernooi om de laatste plaats, en mogen ook naar de playoffs. Hierdoor spelen er 16 teams tegen elkaar in de NBA playoffs.

Best-of-seven Wedstrijden

De winnaar van de NBA playoffs wordt bepaald door best-of-seven wedstrijden.

In het kort: het team dat als eerste 4 wedstrijden wint, gaat door naar de volgende ronde. Het verliezende team ligt uit de NBA playoffs. Per ronde worden er maximaal 7 wedstrijden gespeeld.

Er worden minstens 4 wedstrijden gespeeld. Hierdoor speelt elk team minimaal 2 keer thuis. Het team dat als eerste 4 keer heeft gewonnen, is door naar de volgende ronde.

Wanneer een team nog maar 1, 2 of 3 wedstrijden heeft gewonnen, worden er nog meer wedstrijden gespeeld, dit zijn er maximaal 7. Vandaar de naam best-of-seven. Er wordt een 5e, 6e of zelfs een 7e wedstrijd gespeeld tot er een team 4 wedstrijden heeft gewonnen.

De NBA Finals tussen de laatste twee teams vinden plaats eind mei en begin juni en bepalen de winnaar van de league. Ook de finale wordt gespeeld via de best-of-seven methode. De winnaar gaat naar huis met de Larry O’Brien Championship Trophy!

New York Knicks en Brooklyn Nets Playoffs Tickets - NBA Playoffs

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets