New York TV Show Tickets

New York TV Shows

Koop uw New York TV Show tickets voordat u naar New York gaat en bezoek een late-night comedy talkshow. U komt vast in de stemming door een wandeltour met een gids langs bekende media- en televisielocaties in Midtown Manhattan. Vervolgens slaat u de wachtrijen over en gaat u een beroemde New York TV Show bekijken! U maakt deel uit van het live publiek en zult zien wat er komt kijken bij het opnemen van een tv-show.

Deze tour is niet meer beschikbaar. U kunt in plaats hiervan de NBC Studio Tour boeken.

Inleidende wandeltour van 45 minuten

Voor u naar de studio gaat, zult u een wandeltour door Midtown Manhattan doen met een gids. De gids zal u alles vertellen over de entertainmentindustrie in New York en zal al uw vragen kunnen beantwoorden over late-shows en tv-shows in het algemeen.

U zult langs gebouwen komen als het Time Warner Center, het hoofdkantoor van CNN en Hearst Tower (het hoofdkantoor van media-imperium Hearst Corporation, eigenaar van tijdschriften als Cosmopolitan en Elle, maar ook van tv-zenders als ESPN). De volgende stop is de studio van Jimmy Fallon (waar David Letterman eerst zijn show had).

De magie van tv blootgelegd

Wanneer u tickets koopt, wordt nog niet meteen duidelijk bij welke tv-opname u aanwezig zult zijn, dit blijft een verrassing. Tv-studio’s staan niet toe dat de naam van een show vooraf bekend gemaakt wordt. Maar laat u hier niet door weerhouden!

Wanneer u bij de studio aankomt, komt u makkelijk binnen. Het entertainment begint direct met het ‘opwarmen’ van het publiek door een pre-show. Daarna begint het echte spektakel! Als onderdeel van het live publiek zult u zien hoe het er achter de schermen aan toegaat bij de shows die u normaal gesproken vanaf de bank ziet. De set, belichting, muziek, het team… alles op het toneel krijgt een extra dimensie. U zult nooit meer op dezelfde manier tv kijken!

De opname duurt dertig minuten, maar daarmee is het nog niet afgelopen. Na de show krijgt u een inkijkje in ‘deleted scenes’ en ‘retakes’. U zult zien waarom nabewerking zo belangrijk is en u zult begrijpen hoe tv nu echt werkt. Er worden veel trucs gebruikt om u in het sprookje te laten geloven, maar het is het waard!

Tv-show opnameschema

16.05 – 16.15 uur Kennismaking met de gids
16.15 – 16.55 uur Begeleide tour door Midtown Manhattan
16.55 – 17.00 uur Aankomst bij de tv-studio
17.00 – 17.45 uur Ontvangst en plaatsnemen
17.45 – 18.00 uur Pre-show
18.00 – 18.30 uur Begin van de opnames
18.45 – 19.00 uur Cutaways, Retakes, einde show*
* De opnames kunnen uitlopen en hierdoor wat later afgelopen zijn.

Erics Tip: U weet niet naar welke late-nightshow u gaat tot de tour start. Het is altijd een show van een grote tv-zender, maar misschien niet de show waar u op hoopte. Als u deze tour boekt, doe dit dan voor de ervaring om eens bij de live opnames van een show aanwezig te zijn. ‘s Avonds of een paar dagen later ziet u deze dan op tv.

Praktische informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour.

  • De minimumleeftijd is 18 jaar, met identiteitsbewijs
  • Duur: ongeveer 3 uur
  • Vertrektijd: 16.15 uur
  • Vertrekpunt: Columbus Circle

New York TV Shows Tonight Show

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets