Erics New York Download de gratis app in de App Store
App storeGoogle play
New York TV Show Tickets

New York TV Show Tickets

New York TV Shows

Koop uw New York TV Show tickets voordat u naar New York gaat en bezoek een late-night comedy talkshow. U komt vast in de stemming door een wandeltour met een gids langs bekende media- en televisielocaties in Midtown Manhattan. Vervolgens slaat u de wachtrijen over en gaat u een beroemde New York TV Show bekijken! U maakt deel uit van het live publiek en zult zien wat er komt kijken bij het opnemen van een tv-show.

Inleidende wandeltour van 45 minuten

Voor u naar de studio gaat, zult u een wandeltour door Midtown Manhattan doen met een gids. De gids zal u alles vertellen over de entertainmentindustrie in New York en zal al uw vragen kunnen beantwoorden over late-shows en tv-shows in het algemeen.

U zult langs gebouwen komen als het Time Warner Center, het hoofdkantoor van CNN en Hearst Tower (het hoofdkantoor van media-imperium Hearst Corporation, eigenaar van tijdschriften als Cosmopolitan en Elle, maar ook van tv-zenders als ESPN). De volgende stop is de studio van Jimmy Fallon (waar David Letterman eerst zijn show had).

New York TV Shows - CNN en Hearst Tower New York TV Shows - Columbus Circle en Time Warner Center

De magie van tv blootgelegd

Wanneer u tickets koopt, wordt nog niet meteen duidelijk bij welke tv-opname u aanwezig zult zijn, dit blijft een verrassing. Tv-studio’s staan niet toe dat de naam van een show vooraf bekend gemaakt wordt. Maar laat u hier niet door weerhouden!

Wanneer u bij de studio aankomt, komt u makkelijk binnen. Het entertainment begint direct met het ‘opwarmen’ van het publiek door een pre-show. Daarna begint het echte spektakel! Als onderdeel van het live publiek zult u zien hoe het er achter de schermen aan toegaat bij de shows die u normaal gesproken vanaf de bank ziet. De set, belichting, muziek, het team… alles op het toneel krijgt een extra dimensie. U zult nooit meer op dezelfde manier tv kijken!

De opname duurt dertig minuten, maar daarmee is het nog niet afgelopen. Na de show krijgt u een inkijkje in ‘deleted scenes’ en ‘retakes’. U zult zien waarom nabewerking zo belangrijk is en u zult begrijpen hoe tv nu echt werkt. Er worden veel trucs gebruikt om u in het sprookje te laten geloven, maar het is het waard!

Tv-show opnameschema

16.05 – 16.15 uur Kennismaking met de gids
16.15 – 16.55 uur Begeleide tour door Midtown Manhattan
16.55 – 17.00 uur Aankomst bij de tv-studio
17.00 – 17.45 uur Ontvangst en plaatsnemen
17.45 – 18.00 uur Pre-show
18.00 – 18.30 uur Begin van de opnames
18.45 – 19.00 uur Cutaways, Retakes, einde show*
* De opnames kunnen uitlopen en hierdoor wat later afgelopen zijn.

Erics Tip: U weet niet naar welke late-nightshow u gaat tot de tour start. Het is altijd een show van een grote tv-zender, maar misschien niet de show waar u op hoopte. Als u deze tour boekt, doe dit dan voor de ervaring om eens bij de live opnames van een show aanwezig te zijn. ‘s Avonds of een paar dagen later ziet u deze dan op tv.

Praktische informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour.

  • De minimumleeftijd is 18 jaar, met identiteitsbewijs
  • Duur: ongeveer 3 uur
  • Vertrektijd: 16.15 uur
  • Vertrekpunt: Columbus Circle

Deze tour is niet meer beschikbaar

New York TV Shows - CBS Studios New York TV Shows - Tonight Show

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets