NFL Experience Times Square

NFL Experience Times Square

De NFL Experience op Times Square is een attractie die geheel in het teken staat van American Football. Bij een bezoek aan de NFL Experience ‘kom je binnen als fan, word je een speler en ga je weg als kampioen’. Het is een interactieve bezienswaardigheid waarbij u het American Football op allerlei verschillende manieren kunt beleven.

De NFL Experience is gesloten. Als alternatief kan ik u de Madison Square Garden All Access Tour aanraden.

American Football attractie

Als u een fan bent van American Football, zoals de New Yorkse teams de New York Jets en New York Giants, moet u zeker de NFL Experience bezoeken. Een bezoek aan de vier verdiepingen tellende NFL Experience begint met een ritje met de roltrap naar de bovenste verdieping. In het theater worden afbeeldingen geprojecteerd terwijl u op bewegende stoelen zit. U kunt de spelers gedurende het seizoen volgen terwijl u gaandeweg langs meer verrassingen komt. Vervolgens daalt u af naar de andere verdiepingen waar u nog meer activiteiten tegenkomt. Uw eigen football skills zullen worden getest. Kijk hoe hoog u kunt springen, vergelijk de grootte van uw handen met die van een speler en test uw talent om een football te gooien. Tevens kunt u door middel van de nieuwste technieken een digitaal football uniform passen en nog veel meer!

De NFL Experience is een echte belevenis voor footballfans, u wordt er ondergedompeld in het spel, de spelers en de competitie van deze populaire Amerikaanse sport. Heeft u het in zich om van speler aan het begin van het seizoen te ontwikkelen tot Super Bowl-winnaar? Dit is uw kans! Als uw bezoek u hongerig heeft gemaakt, kunt u eindigen met een hapje in het café, NFLX Eats. Probeer echte ‘stadion geïnspireerde gerechten’ om uw ervaring van een football wedstrijd helemaal compleet te maken! En als u het echt helemaal af wilt maken, moet u zeker kaartjes voor een echte wedstrijd kopen. Bekijk het schema met sportwedstrijden in New York voor beschikbare wedstrijden.

Erics Tip: De NFL Experience is een leuke attractie voor iedereen die meer wil weten over American Football. De interactiviteit zorgt ervoor dat het leuk is voor kinderen, zelfs als ze (of u) helemaal niks van de sport weten. Voor 12.00 uur is het over het algemeen een stuk rustiger, dus als u de drukte wilt mijden, raad ik aan om uw bezoek in de ochtend te plannen.

NFL Experience Times Square - De Experience NFL Experience Times Square - Artefacts

Praktische Informatie

  • Openingstijden: dagelijks van 10.00 tot 20.00 uur
  • Locatie: 20 Times Square, op de hoek van 7th Avenue en 47th Street
  • Bezoekers worden aangeraden om comfortabele, loszittende kleding en dichte sportschoenen te dragen voor de beste ervaring.
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets