Philadelphia Passen voor Attracties

Koop tickets nu
Philadelphia Passes for Attractions

Philadelphia passen voor attracties zijn een voordelige manier om bezienswaardigheden in Philadelphia te bezoeken. Er zijn meerdere attractiepassen voor Philadelphia beschikbaar. Met deze passen is het bezoeken van bezienswaardigheden een stuk voordeliger dan wanneer u losse tickets koopt. Philadelphia, ook vaak ‘Philly’ genoemd, ligt niet ver van New York. Het is een mooie stad met veel historie, de moeite waard om te ontdekken in combinatie met uw citytrip naar New York.

Contents

Philadelphia Voordeelpas

Bekijk hieronder welke voordeelpassen voor Philadelphia er zijn en wat de verschillen tussen de passen zijn. Voor alle voordeelpassen geldt dat u bij gebruik van de pas geen tickets voor attracties meer hoeft te kopen. De pas geeft u zonder bijbetaling toegang tot alle inbegrepen bezienswaardigheden en tours.

Philadelphia Sightseeing Pass

De Philadelphia Sightseeing Pass is een attractiepas waarmee u de bekendste bezienswaardigheden van de stad kunt bezoeken. Zo krijgt u met deze pas toegang tot de Eastern State Penitentiary, het Philadelphia Museum of Art en tientallen andere plekken. Ook kunt u één dag onbeperkt gebruik maken van de Hop-on Hop-off bus.

De Philadelphia Sightseeing Pass is er in twee vormen: een Flex Pass en een Day Pass. Met de Flex Pass kunt u kiezen hoeveel bezienswaardigheden u met de pas wilt bezoeken en precies dit aantal aanschaffen. De Day Pass koopt u voor een bepaald aantal dagen en kunt u tijdens die dagen vervolgens onbeperkt gebruiken.

Koop de Philadelphia Sightseeing Pass hier

Philadelphia Passen voor Attracties - Liberty Bell Philadelphia Passen voor Attracties - City Hall

Go Philadelphia Explorer Pass

Een andere voordeelpas voor Philadelphia is de Go Philadelphia Explorer Pass. Deze pas koopt u voor een gekozen aantal attracties, vergelijkbaar met de Sightseeing Flex Pass. Met de Go Philadelphia Pass kunt u 3, 4, 5 of 7 attracties bezoeken. Het is niet nodig om vooraf al te beslissen wat u met de pas wilt doen, dit kan zelf nog op het laatste moment. Maximale flexibiliteit dus! Met deze pas kunt u bijvoorbeeld het Philadelphia’s Adventure Aquarium en Battleship New Jersey Museum & Memorial bezoeken. Bekijk de volledige lijst van attracties om alvast een idee te krijgen van de mogelijkheden met de pas.

Bestel uw Go Philadelphia Explorer Pass hier

Hop-on Hop-off bus Philadelphia

Net als in New York is het in Philadelphia aan te raden om een dag gebruik te maken van de Hop-on Hop-off bus om de stad te leren kennen. Als u een van de hierboven genoemde voordeelpassen aanschaft, kunt u er bij allemaal voor kiezen om de Hop-on Hop-off bus te gebruiken als een van de attracties van de pas. Besluit u om toch geen voordeelpas te nemen, dan kunt u losse tickets kopen voor de bus.

Koop uw Philadelphia Hop-on Hop-off busticket hier

Trips van New York naar Philadelphia

Heeft u interesse in het bezoeken van Philadelphia vanuit New York, overweeg dan om een dagtocht naar Philly te boeken. Er zijn verschillende bustours van New York naar Philadelphia waarbij u ‘s ochtends vroeg vertrekt, overdag de tijd heeft om de stad te verkennen en ‘s avonds weer terugkeert in New York. Bekijk alle trips van New York naar Philadelphia.

Philadelphia Passen voor Attracties - Rocky Steps Philadelphia Passen voor Attracties - Hop on Hop off Bus

Op zoek naar andere steden?

Als u meerdere steden bezoekt, dan is de USA Sightseeing Pass voor u interessant!

Wat is de beste pas voor Philadelphia?

Er zijn verschillende passen voor de bezienswaardigheden in Philadelphia. Welke pas het meest interessant is voor u, is persoonlijk. Lees hier meer over de verschillende Philadelphia passen voor attracties.

Is een Philadelphia pas de moeite waard?

Jazeker, een pas is altijd interessanter dan het aanschaffen van losse tickets. Een attractiepas is over het algemeen goedkoper, en daarnaast is het erg praktisch om maar één pas nodig te hebben in plaats van kaartjes voor alle verschillende activiteiten.

Wat kun je doen met een Philadelphia pas?

Er zijn verschillende voordeelpassen voor Philadelphia en het verschilt per pas wat je er precies mee kunt doen. Met alle passen kun je sowieso de meeste belangrijke bezienswaardigheden bezoeken, voor een lager bedrag dan met losse tickets.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets