Boston Passen voor Attracties

Koop tickets nu
Boston Passen voor Attracties

Boston passen voor attracties geven u korting op de toegangsprijs van bezienswaardigheden in Boston. Er zijn verschillende soorten passen, maar allemaal zorgen ze ervoor dat u minder betaalt dan bij afzonderlijke tickets. Ook bieden de passen gemak, aangezien u met een enkele pas overal naar binnen kunt en dus geen losse kaartjes hoeft te bewaren. Hieronder leest u meer over de belangrijkste voordeelpassen voor Boston, zodat u een goede keuze kunt maken uit de verschillende opties.

Go Boston Explorer Pass

Wilt u maximale flexibiliteit tijdens uw trip? Dan past de Go Boston Explorer Pass goed bij u. Deze voordeelpas voor Boston kunt u namelijk zelf samenstellen. U koopt deze pas voor 3, 4 of 5 attracties. Uit een lijst van enkele tientallen bezienswaardigheden kiest u vervolgens de dingen uit die u graag wilt doen. Zo kunt u met de pas de Hop-on Hop-off trolley nemen, Fenway Park en musea bezoeken en een boottocht maken. U kunt vooraf al beslissen welke attracties en activiteiten u kiest, maar dat kan ook pas in Boston zelf. Met deze pas kunt u dus letterlijk en figuurlijk alle kanten op!

Koop de Go Boston Explorer Pass hier

Go Boston All Inclusive Pass

Indien u een paar dagen in Boston verblijft en echt alles uit uw verblijf in de stad wilt halen, is de Go Boston All Inclusive Pass een interessante optie. Deze pas koopt u voor 1, 2, 3, 5 of 7 dagen en binnen deze dagen kunt u onbeperkt attracties bezoeken die binnen de pas vallen. De All Inclusive Pass en Explorer Pass horen bij elkaar en hebben dus hetzelfde aanbod aan attracties.

Koop de Go Boston All Inclusive Pass hier

Boston Passen voor Attracties - HarvardBoston Passen voor Attracties - Fenway Park

Boston CityPASS

Met de Boston CityPASS krijgt u toegang tot een aantal van de belangrijkste betaalde bezienswaardigheden van de stad. Er zijn verschillende attracties inbegrepen, waaronder het New England Aquarium en het Museum of Science. Ook is er een keuze-optie, waarbij u de keuze heeft uit een museum of een boottocht. De Boston CityPASS is vooral interessant als u precies de bezienswaardigheden wilt bezoeken die bij deze pas zijn inbegrepen.

Bestel de Boston CityPASS hier

Hop-on Hop-off trolley Boston

Bent u niet van plan om een voordeelpas aan te schaffen, maar wilt u wel op een comfortabele manier verschillende highlights van Boston bekijken? Koop dan een ticket voor een Hop-on Hop-off trolley. Dit busje stopt op allerlei bekende plekken, zoals de USS Constitution, de Boston Tea Party schepen en Fenway Park.

Koop uw Boston Hop-on Hop-off trolley ticket hier

New York naar Boston Dagtocht

Een New York-trip is goed te combineren met een dagtocht naar Boston. Hierbij vertrekt u ‘s ochtends vroeg per bus vanuit Manhattan en heeft u de mogelijkheid om in één dag enkele van de hoogtepunten van Boston en omgeving te bekijken. U bezoekt Harvard, wandelt over de Freedom Trail en luncht in Quincy Market. In de loop van de avond komt u weer terug in New York.

Boston Passen voor Attracties - Op het WaterBoston Passen voor Attracties - Gebouwen

Wat is de beste attractiepas voor Boston?

Er zijn verschillende attractiepassen waarmee u bezienswaardigheden in Boston kunt bezoeken. Welke pas het meest interessant is voor u, is persoonlijk. Lees hier meer.

Is een pas voor Boston de moeite waard?

Jazeker, een pas is altijd interessanter dan het aanschaffen van losse tickets. Met name als alle attracties die u wilt bezoeken onder een van de passen vallen. Daarnaast is een pas erg praktisch. U heeft geen losse tickets meer nodig voor alle verschillende activiteiten.

Wat kun je doen met een Boston pas?

Er zijn verschillende voordeelpassen voor Boston. Wat er precies mogelijk is met de pas verschilt. Lees er hier alles over.
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets