Rockefeller Center Christmas Tree Lighting Ceremonie 2024

Rockefeller Center Christmas Tree Lighting Ceremonie

Het aanzetten van de verlichting van de Rockefeller kerstboom is een groot spektakel in New York. Er gaat dan ook een heuse ceremonie aan vooraf. Het is bij Rockefeller Center ontzettend druk tijdens deze ceremonie, iedereen wil graag een glimp opvangen van de kerstboom. De ceremonie wordt live op tv uitgezonden en bekeken door miljoenen Amerikanen. De kans dat er een bekende zanger optreedt is aanwezig.

Wilt u alles weten over Kerst in New York? Schrijf u hier in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Contents

Rockefeller Kerstboom

De Rockefeller-kerstboom is versierd met meer dan 50.000 LED-lampjes en de elektrische bedrading is langer dan 8 kilometer! Het aandoen van de lichtjes van de kerstboom is een waar spektakel dat geweldig is om mee te maken. In 2024 zal de Tree Lighting ceremonie woensdag 4 december plaatsvinden.

Christmas Tree Lighting Ceremonie Diner Gala

De dinner gala tickets om het spektakel van dichtbij te zien zijn elk jaar uitverkocht, dus wees snel als u tickets wilt kopen. Met deze tickets bent u verzekerd van de beste plaatsen. Vanuit het luxe café heeft u goed zicht op de prachtige kerstboom. Geniet van onbeperkte drankjes en snacks terwijl de lichtjes van de boom aan zullen gaan.

Tickets voor 2024 zijn nog niet beschikbaar
Wilt u een e-mail ontvangen zodra de tickets beschikbaar zijn? Stuur me een berichtje op [email protected] en ik mail u op de dag dat de tickets beschikbaar komen.

Houdt u er wel rekening mee dat mensen zonder VIP-ticket uren in de kou wachten om een glimp van de boom op te vangen. De straten rondom Rockefeller Center staan dan ook vol met mensen, wat betekent dat het erg moeilijk is om uit dit gebied te komen, ook al bent u lopend. De meeste New Yorkers die niet naar de show gaan, vermijden het. De kantoorgebouwen in Rockefeller Plaza sluiten zelfs al tijdens de lunch om de werknemers te helpen daar veilig weg te komen.

Rockefeller Center Christmas Tree Lighting Ceremonie -  Rockefeller Tree

Schaatsen onder de Kerstboom

Onder de kerstboom van het Rockefeller Center wordt elk jaar een geweldige ijsbaan gebouwd. Schaatsen is er niet goedkoop, maar wel een unieke ervaring. De dag voor en na de ceremonie is de ijsbaan gesloten in verband met de op- en afbouw van het podium. In de winter kunt u elke dag schaatsen bij Rockefeller Center.

Dyker Heights

Als u geen genoeg kunt krijgen van de kerstverlichting, dan mag u Dyker Heights zeker niet missen. Dit gebied in Brooklyn staat bekend om zijn over-the-top versierde huizen. De beste manier om alle decoraties te zien en de spectaculaire versierde huizen te vinden, is door mee te gaan met de bustour.

Kan ik de Rockefeller Tree Lighting bijwonen?

Ja, dat kan, maar houd er rekening mee dat het druk zal zijn. De hekken van Rockefeller Plaza zullen normaal gesproken rond 16.00 uur open gaan, maar de mensen staan al vroeg in de rij. Zodra het plein vol is, worden er geen mensen meer binnengelaten. Het plein sluit om 23:00 om schoongemaakt te worden.

Wat is de beste manier om de Rockefeller Tree Lighting te bekijken?

De beste manier om de Rockefeller Tree Lighting te bekijken, is om er heel vroeg aan te komen of een speciaal kaartje te kopen. Lees hier meer.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets