Roeiboot huren in Central Park

Roeiboot huren in Central Park

Een roeiboot huren in Central Park is een ontspannen manier om van het park te genieten. U kunt deze activiteit in New York voor vertrek boeken, in combinatie met een dag fietshuur om het park nog verder te ontdekken. Dit is de enige manier om online een bootje te huren in Central Park! Met dit pakket beleeft u Central Park optimaal: begin uw dag bijvoorbeeld met een fietstocht over de grote rondweg in het park, parkeer vervolgens de fietsen bij The Loeb Boathouse en stap in één van de honderd roeiboten om over The Central Park Lake te varen. Na het varen heeft u de rest van de dag om de stad verder per fiets te verkennen.

Dit pakket is helaas niet meer beschikbaar. Ontdek wat er allemaal te doen en te zien is in Central Park.

Fietsen en varen in Central Park

Een boottochtje in Central Park is de perfecte gelegenheid voor een huwelijksaanzoek in New York, maar als u met kinderen reist, vinden zij het ook leuk om te helpen roeien en de eenden van dichtbij te bekijken. Varen over het meer is een echte New Yorkse bezigheid, u heeft het vast weleens in een film voorbij zien komen. Beleef dit bijzondere moment nu zelf met deze combinatie van een dag fietshuur en roeien in Central Park. U kunt de fietsen ‘s ochtends vroeg ophalen in de buurt van de ingang van het park. U kunt uw dag zelf indelen, begin bijvoorbeeld met een fietstocht door het park. Als u de grote rondweg volgt, zult u het hele park zien. Wanneer u bij The Loeb Boathouse aankomt, parkeert u de fietsen en kunt u een uur lang in een klassieke roeiboot over The Central Park Lake varen.

Praktische Informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher. Deze kunt u uitprinten en gebruiken als uw ticket, of als een mobiel ticket op uw telefoon laten zien.

  • Duur: fietshuur voor de hele dag, één uur huur roeiboot
  • Vertrekpunt: vlakbij Central Park
  • Openingstijden fietsverhuur:
    • April – oktober: 9.00 tot 19.00 uur
  • Openingstijden bootverhuur: 10.00 uur tot zonsondergang (als het weer het toelaat)
  • Gebruik van fiets, helm, fietsslot, fietsmand en kaart is inbegrepen.
  • Deze activiteit is seizoensgebonden.

Roeiboot huren in Central Park - The Lake Roeiboot huren in Central Park - Stel Roeien

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief