Swarovski winkel in New York

Swarovski in New York

De Swarovski winkel in New York is gelegen aan Fifth Avenue. De flagship store van het sieradenmerk wordt Swarovski on Fifth genoemd en telt twee verdiepingen vol met kristallen. In de kleurrijke winkel vindt u niet alleen sieraden, maar ook servies, beelden en andere woondecoratie. De winkel in New York heeft onder andere ook een iconische baseball cap gehuld in Swarovski kristallen en andere samenwerkingen.

Contents

Swarovski winkel in New York

De winkel van Swarovski in New York is zeker een bezoekje waard, het is net alsof u door een klein museum heen loopt! Beneden kunt u de kristallen waar het merk bekend om staat bewonderen via miniatuur diorama’s. Daarnaast vindt u er bijzondere items van samenwerkingen zoals Disney en Marvel of kunt u een kijkje nemen in het Creators Lab, waar limited edition items te vinden zijn. Daarnaast kunt u de huidige collectie bekijken.

Het fijne aan deze winkel is, is dat er in elke prijsklasse iets te vinden is. U kunt er al sieraden kopen voor minder dan $100. U vindt de winkel aan Fifth Avenue; de bekendste winkelstraat van New York.

Adres: 680 Fifth Avenue

Erics Tip: “Ook al bent u van plan om niets te kopen, een bezoek aan Swarovski on Fifth is het zeker waard! U kunt zich verwonderen aan het interieur en wat er allemaal in de winkel te vinden is.”

Swarovski winkel in New York juwelen Swarovski winkel in New York interieur

Goed te combineren

Een bezoek aan de Swarovski winkel kunt u combineren met andere bezienswaardigheden. Zo vindt u de winkel in de buurt van Rockefeller Center, waar u onder meer Radio City Music Hall kunt vinden en observatiedek Top of the Rock. Op deze route komt u ook langs St. Patrick’s Cathedral.

Als u Swarovski on Fifth wilt bezoeken en meer van dit gebied wilt ontdekken, dan kunt u dat met mijn Midtown wandelroute doen. Tijdens deze wandeling komt u langs bekende en onbekende plekken.

Tiffany’s en Swarovski

Een paar blokken bij Swarovski on Fifth Avenue vandaan is Tiffany’s te vinden; een ander bekend sieradenmerk uit New York. Zoals gezegd kunt u hier ook winkelen voor sieraden, maar er zijn een aantal verschillen tussen de twee winkels. Zo vindt u bij Tiffany’s luxere sieraden die vaak ook in een hogere prijsklasse vallen dan de sieraden van Swarovski. Daarnaast werkt Tiffany & Co. vaker met diamanten, terwijl Swarovski meer gebruik maakt van kristallen.

Swarovski in New York - Fifth Avenue

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets