Sneaker stores in New York

Sneaker Stores in New York

Sneaker stores in New York zijn een paradijs voor liefhebbers van schoenen. Van grote merken tot exclusieve exemplaren; in New York is het te vinden. Veel van de winkels zijn niet zomaar winkels, maar een echte beleving om te bezoeken; er is zoveel te zien. Tijdens het winkelen in New York mogen deze sneaker shops niet overgeslagen worden.

Sneaker Stores in New York

New York is een goede plek om te winkelen; bezoek bijvoorbeeld Fifth Avenue waar vele prestigieuze high-end winkels te vinden zijn of struin door de straten van SoHo voor een mix van grote merken en kleine winkels. Op beide locaties zitten grote winkels van onder meer Adidas en Nike.

Door de hele stad heen zijn schoenenwinkels te vinden, maar voor de sneakerfans zijn er een aantal sneaker winkels in New York die niet overgeslagen mogen worden tijdens een trip.

Kith

Kith in New York is een fenomeen. Het schoen- en kledingmerk biedt producten aan van eigen merk maar ook van andere bekende, en onbekende merken. Denk bijvoorbeeld aan Daily Paper, New Balance en The North Face. Daarnaast brengt Kith ook samenwerkingen met sportteams, zoals de New York Knicks, of musea, bijvoorbeeld het American Museum of Natural History.

De schoen- en kledingwinkel heeft meerdere locaties in de stad, met de locatie in SoHo als bekendste. Ook Kith in Brooklyn is een bezoekje waard; deze winkel is te vinden in Williamsburg.

Erics Tip: “Naast sneakers en kleding, kun je bij Kith ook terecht voor ijs en milkshakes. Kith Treats is te vinden bij de winkels. Dus mocht u trek krijgen van het winkelen, een stop bij Treats is het meer dan waard.”

Sneaker Stores in New York - Kith Sneaker Stores in New York - Winkelen

YankeeKicks

Bij YankeeKicks in NoHo vindt u allerlei soorten sneakers; van eenvoudige paren tot hele dure en exclusieve. Ze hebben hier zelfs een geheime kamer met heel bijzondere sneakers. Naast schoenen staan ze bekend om hun sokken in alle kleuren.

Extra Butter

Extra Butter in de Lower East Side een paradijs voor schoenenliefhebbers. De sneakers hier worden zorgvuldig geselecteerd. Gewilde klassiekers tot unieke releases zijn hier in allerlei stijlen te vinden. Daarnaast verkoopt het merk ook sieraden, horloges, homeware en meer.

District One

Bent u op zoek naar een wat exclusieve sneaker? Grote kans dat u het vindt bij District One in de Lower East Side. Hier kunt u voor redelijke prijzen bijzondere sneakers vinden. Mensen kunnen hier hun sneakers verkopen, waardoor het assortiment altijd anders is. Daarnaast worden er hier ook sneakers voor kinderen verkocht. Iets voor de hele familie!

Sneaker Stores in New York - Sneaker winkels Sneaker Stores in New York - Sneakers

Laced Up

Een andere resell sneaker store in New York is Laced Up. Deze winkel in NoHo startte ooit als kleine winkel in Albany, New York en heeft nu zes locaties door New York heen, ook een in Woodbury Common. Bij hun grootste locatie in NoHo vindt u zowel nieuwe schoenen als tweedehands exemplaren. Een uniek paar is gegarandeerd. Veel van de schoenen hier zitten in plastic verpakt. Dit wordt gedaan om de schoenen mooi te houden en niet te kunnen beschadigen, zo blijven ze hoog in waarde!

Sneaker Stores in New York - Exclusieve sneakers

Exclusieve sneaker stores in New York

Naast de hierboven genoemde sneaker stores, zijn er nog een aantal waar u schoenen vindt met een groter prijskaartje. Dit zijn zeer exclusieve schoenen en dus ook exclusieve winkels. Vaak mag er bijvoorbeeld niet gefilmd worden en kan er een rij voor de deur staan. Maar een echte sneakerfan mag deze winkels niet overslaan. Bezoek bijvoorbeeld Stadium Goods in SoHo of ga naar Flight Club in de buurt van Union Square.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets