Sportwinkels in New York

Sportwinkels in New York

Sportwinkels in New York vormen een paradijs voor sporters en sportliefhebbers Of u van ijshockey, basketbal, honkbal of voetbal houdt of op zoek bent naar sportspullen, u kunt het vinden in een van de sportwinkels in NYC. Vind items van uw favoriete New York sportteams en aanschouw de verschillende memorabilia in de sportwinkels van New York.

Contents

Sportwinkels in New York

Er zijn in New York talloze sportwinkels te vinden waar u sportkleding en andere spullen kunt halen. Maar extra leuk is het om de winkels te bezoeken, die u anders niet snel tegenkomt. Ook al houdt u niet van sport, een kijkje nemen is de moeite vaak al waard.

NHL Store

De NHL Shop New York City is er voor alle ijshockeyfans! Niet alleen merchandise van de New York Rangers, New Jersey Devils en New York Islanders is hier te vinden, ook producten van alle andere NHL teams. Koop hier een jersey van uw favoriete ijshockeyteam, hockeypucks, mutsen en meer. In de winkel zijn ijshockeywedstrijden te zien op schermen, worden verschillende gesigneerde pucks tentoongesteld en kunt u de evolutie van de hockeystick zien.

Locatie: 385 9th Avenue

Sportwinkels in New York - NHL Store

NBA Store

Voor de NBA Store gaat u richting Fifth Avenue. Aan de bekende winkelstraat in New York kunt u allerlei items van de NBA teams vinden, dus ook van de New York Knicks en Brooklyn Nets. Niet alleen kunt u hier kleding, schoenen en andere items van de teams kopen; u kunt er ook basketballen zien met de handafdruk erin van bekende spelers, schoenen van spelers en er zijn gesigneerde basketballen te zien.

Locatie: 545 5th Avenue

Sportwinkels in New York - NBA Store Sportwinkels in New York - NBA Store van binnen

MLB Flagship Store

Tegenover Radio City Music Hall is de MLB Flagship Store. Ook hier zijn allerlei items te koop van de MLB teams, waaronder de New York Yankees en New York Mets. Bekijk gesigneerde honkballen, honken van belangrijke wedstrijden en een Gold Glove Award.

Locatie: 1271 6th Avenue

Sportwinkels in New York - MLB Store

Yankees Clubhouse

Go Yankees! Yankees Clubhouse heeft een aantal locaties in New York. In de winkels zijn allerlei spullen te vinden die met de New York Yankees te maken hebben. Koop hier een van de iconische petten, een jersey of uw eigen Yankees honkbal. Mocht u dus geen Yankees wedstrijd kunnen bijwonen, maar wel iets van het New Yorkse team willen, dan zijn de Yankees Clubhouses de plek om naartoe te gaan.

Pelé Soccer – Times Square

Elke voetballiefhebber kan zijn hart ophalen bij Pelé Soccer – Times Square. De winkel is vernoemd naar voetballer Pelé en is te vinden midden op Times Square. U kunt hier allerlei voetbalkleding kopen, voor jong en oud. Er worden ook items verkocht van New York City FC en de New York Red Bulls.

Paragon Sports NYC

Bij Paragon Sports NYC in de buurt van Union Square komen alle New York sportteams samen. Hier vindt u items van alle eerder genoemde teams en kunt u andere sportkleding kopen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe hardloopoutfit, zwemkleding of wandelschoenen, bij deze sportwinkel in New York kunt u het vinden.

Flagship stores van sportmerken

New York is de thuisbasis van flagshipstores van grote merken, zoals Nike, Adidas en Puma. Niet alleen kunt u hier sportkleding kopen, dit zijn ook goede winkels als u sneakers in New York wilt kopen.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets