SPYSCAPE Spionagemuseum in New York

Koop tickets nu
SPYSCAPE Spionagemuseum in New York

In het SPYSCAPE Spionagemuseum in New York maakt u kennis met alle facetten van spionage. Bent u gefascineerd door inlichtingendiensten zoals de FBI en CIA, denkt u dat u een leugendetector kunt verslaan en zou u wel eens willen weten hoe u het zelf zou doen als spion? Breng dan een bezoek aan dit museum en ontdek de spionagewereld door middel van tests, zeldzame voorwerpen en waargebeurde verhalen! Een bezoek aan SPYSCAPE is inbegrepen bij de New York Sightseeing Flex Pass.

Koop uw tickets voor SPYSCAPE hier

Wat voor soort spion bent u?

SPYSCAPE is gevestigd in een modern vormgegeven gebouw van maar liefst 5600 m2. Het avontuur begint direct zodra u de enorme lift instapt. Hier bekijkt u een film waarmee u geïnformeerd wordt over de opdrachten, zodat u goed voorbereid bent en meteen kunt beginnen.
Het museum is verdeeld in zeven ruimtes die elk een eigen spionagethema behandelen, zoals cyberoorlog, misleiding en operaties van inlichtingendiensten. Alle bezoekers krijgen een polsbandje, die kunt u bij elk onderdeel scannen en hierop worden alle gegevens van de opdracht opgeslagen. Bij ‘Surveillance’ kunt u bijvoorbeeld uw security skills testen door na te gaan hoe snel u mensen op een beveiligingscamera kunt vinden. Daarna bekijkt u bij ‘Deception’ een aantal interviews en moet u aangeven of het onderwerp liegt of de waarheid spreekt. Als u alle opdrachten heeft gedaan worden de resultaten geanalyseerd en komt u erachter wat voor soort spion u bent. Bent u een spionnenvanger, een technisch officier of past u beter bij een van de andere profielen?

Erics Tip: SPYSCAPE is een mix van een belevenis en een museum. U leert er over spionage door de jaren heen, inclusief actuele thema’s zoals privacy en social media. Ik vond het een verrassend leuke ervaring. Bezoek dit museum op een regenachtige dag of als u alle bekende bezienswaardigheden heeft gezien. SPYSCAPE is iets te ingewikkeld voor hele jonge kinderen, het is meer geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Ze moeten ook een beetje Engels kunnen spreken, of alle opdrachten met uw hulp doen. Ik ben ongeveer een uur bij SPYSCAPE geweest, dus kost niet te veel tijd.

SPYSCAPE Spionagemuseum in New York - Anonymous SPYSCAPE Spionagemuseum in New York - Surveillance

Speciale Tentoonstelling

SPYSCAPE biedt een speciale tentoonstelling die aansluit bij de verschillende aspecten van spionage. Om toegang te krijgen tot deze speciale tentoonstelling, heeft u de SPYSCAPE Flex Pass nodig. Met dit ticket heeft u niet alleen toegang tot de tentoonstelling, maar ook tot de rest van het museum, een flexibele aankomsttijd en een cadeauset.

Koop de SPYSCAPE Flex Pass hier

Praktische informatie

  • Openingstijden:
    • Het museum is open van woensdag tot maandag
    • Laatste toegang 90 minuten voor sluiting
  • Locatie: 928 8th Avenue

Koop uw tickets voor SPYSCAPE hier

Naast SPYSCAPE zijn er nog vele andere top New York musea te bezoeken.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief