SPYSCAPE Spionagemuseum in New York

Koop tickets nu
SPYSCAPE Spionagemuseum in New York

In het SPYSCAPE Spionagemuseum in New York maakt u kennis met alle facetten van spionage. Bent u gefascineerd door inlichtingendiensten zoals de FBI en CIA, denkt u dat u een leugendetector kunt verslaan en zou u wel eens willen weten hoe u het zelf zou doen als spion? Breng dan een bezoek aan dit museum en ontdek de spionagewereld door middel van tests, zeldzame voorwerpen en waargebeurde verhalen! Een bezoek aan SPYSCAPE is inbegrepen bij de New York Sightseeing Flex Pass.

Koop uw tickets voor SPYSCAPE hier

Wat voor soort spion bent u?

SPYSCAPE is gevestigd in een modern vormgegeven gebouw van maar liefst 5600 m2. Het avontuur begint direct zodra u de enorme lift instapt. Hier bekijkt u een film waarmee u geïnformeerd wordt over de opdrachten, zodat u goed voorbereid bent en meteen kunt beginnen.
Het museum is verdeeld in zeven ruimtes die elk een eigen spionagethema behandelen, zoals cyberoorlog, misleiding en operaties van inlichtingendiensten. Alle bezoekers krijgen een polsbandje, die kunt u bij elk onderdeel scannen en hierop worden alle gegevens van de opdracht opgeslagen. Bij ‘Surveillance’ kunt u bijvoorbeeld uw security skills testen door na te gaan hoe snel u mensen op een beveiligingscamera kunt vinden. Daarna bekijkt u bij ‘Deception’ een aantal interviews en moet u aangeven of het onderwerp liegt of de waarheid spreekt. Als u alle opdrachten heeft gedaan worden de resultaten geanalyseerd en komt u erachter wat voor soort spion u bent. Bent u een spionnenvanger, een technisch officier of past u beter bij een van de andere profielen?

Erics Tip: SPYSCAPE is een mix van een belevenis en een museum. U leert er over spionage door de jaren heen, inclusief actuele thema’s zoals privacy en social media. Ik vond het een verrassend leuke ervaring. Bezoek dit museum op een regenachtige dag of als u alle bekende bezienswaardigheden heeft gezien. SPYSCAPE is iets te ingewikkeld voor hele jonge kinderen, het is meer geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Ze moeten ook een beetje Engels kunnen spreken, of alle opdrachten met uw hulp doen. Ik ben ongeveer een uur bij SPYSCAPE geweest, dus kost niet te veel tijd.

SPYSCAPE Spionagemuseum in New York - Anonymous SPYSCAPE Spionagemuseum in New York - Surveillance

Praktische informatie

  • Openingstijden:
    • Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 21.00 uur
    • Zaterdag en zondag: 9.00 tot 21.00 uur
    • Laatste toegang om 19.30 uur
  • Locatie: 928 8th Avenue

Koop uw tickets voor SPYSCAPE hier

Naast SPYSCAPE zijn er nog vele andere top New York musea te bezoeken.

James Bond bij SPYSCAPE

’s Werelds bekendste spion James Bond is nu ook vertegenwoordigd bij SPYSCAPE. Bezoek de speciale James Bond-expositie en leer alles over het creatieve proces van de totstandkoming van de films. Duik in de wereld van 007 aan de hand van sets, props en meer. Ook James’ iconische Aston Martin DB5 mag natuurlijk niet ontbreken. De expositie is net als de rest van SPYSCAPE interactief. U kunt bijvoorbeeld Q’s lab bekijken, net als de studio van de met een Oscar bekroonde production designer Sir Ken Adam. Tickets geven toegang tot zowel de James Bond-expositie als SPYSCAPE zelf.

Koop uw tickets voor James Bond bij SPYSCAPE hier

Vond je dit artikel nuttig? Ik hoor het graag!

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets