Superhelden Tour in New York

Koop tickets nu
Superhelden Tour in New York

De Superhelden Tour in New York is een echte aanrader voor alle liefhebbers van Marvel en DC comics. Tijdens deze 2,5 uur durende bustour komt u langs meer dan veertig locaties die u zult herkennen uit uw favoriete films en series, zoals Spider-Man, The Avengers, Iron Fist, The Dark Knight Rises en nog veel meer. De gids vertelt u alle ins and outs over de beroemde filmlocaties langs de route.

Boek de Superhelden Tour in New York hier

Als de tour niet beschikbaar is op de door u gewenste datum, boek dan deze Superhelden Wandeltour in New York

Superhelden in Midtown Manhattan

De Superhelden tour in New York start op Times Square, in Midtown Manhattan. De gids is meestal geheel in stijl van de tour gekleed (mijn gids droeg een Superman cape en de hamer van Thor). Vervolgens stapt u de bus in en start het avontuur, u ziet onder andere de plek waar Spider-Man tegen Electro vocht en Mary Jane Watson redde.

Via de Public Library en Grand Central Terminal rijdt de bus naar uw eerste stop: het Daily News Building. Dit gebouw zult u waarschijnlijk wel herkennen als de Daily Planet uit Superman: The Movie. Vanaf hier ziet u ook het Chrysler Building, de plek waar de Silver Surfer ontsnapte in Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer. De bus neemt u vervolgens mee naar Park Avenue, hier vond The Battle of New York plaats in The Avengers.

Superhelden Tour in New York - Times Square Superhelden Tour in New York - New York Public Library

Flatiron District en het Vrijheidsbeeld

De volgende stop is bij het Flatiron Building, dit opvallende gebouw werd in Spider-Man gebruikt als het Daily Bugle kantoor. Via de Lower East Side en Chinatown, waar Danny Rand voor zijn leven vocht in Iron Fist, gaat u naar het Financial District. Hier komt u onder andere langs de plek waar het laatste gevecht tussen Batman en Bane plaatsvond in The Dark Knight Rises. De tour eindigt in Battery Park, waar u foto’s kunt maken van het uitzicht op het Vrijheidsbeeld (te zien in X-Men and Superman: The Movie). Iets verderop kunt u aan boord stappen van de gratis Staten Island Ferry, die Spider-Man bij elkaar probeert te houden in Spider-Man: Homecoming.

Erics Tip: “Wilt u iets eten of drinken tijdens deze tour? Dan kunt u dit het best zelf meenemen. Er zijn meerdere stops onderweg, maar de gids vertelt u interessante weetjes over de plekken die u ziet en het is zonde om dat te missen.”

Praktische Informatie

  • Duur: circa 2,5 uur
  • Vertrekpunt: Times Square, Midtown Manhattan
  • Vertrektijd: 13.00 uur
  • Eindpunt: Battery Park, Downtown Manhattan

Boek de Superhelden Tour in New York hier

Superhelden Tour in New York Superhelden Tour in New York - Flatiron Building

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets